07.08 - 13.08.2017 - Седмичен хороскоп!

07.08 - 13.08.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 07 Авг 2017, 10:25

ОВЕН (21 март – 20 април)
Предстоящата седмица стартира с пълнолуние, придружено с лунно затъмнение. Периодът не е подходящ за взимане на важни решения и започване на нови инициативи, но за сметка на това е добре да следвате диета. Организирайте режима си и се освободете от всичко, което пречи на развитието ви. Времето е подходящо да бъдете сред природата, да медитирате, да се посветите на изкуство и творчески дейности. Учете, пътувайте, развивайте отношенията си с околните. В комуникацията отношенията с близките и у дома всичко ще бъде наред.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)

В началото на тази седмица ще има пълнолуние, придружено с лунно затъмнение (причината е близостта на лунните възли). Това време е подходящо за пречистващи диети и за освобождаване от вредните навици. Посветете се на хобита, занимания с изкуство, медитации и йога. След средата на периода най-добре ще бъде да общувате и пътувате повече.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Тази седмица започва с пълнолуние, което при това съвпада и с лунно затъмнение. Времето не е подходящо за старт на нови проекти и взимане на важни решения. Изчакайте малко, преди да предприемете подобни инициативи, а вместо това направите пречистваща диета. Периодът е подходящ за творчески и спортни занимания. Отдайте се на медитация, за да насочите в правилна посока енергията, която това затъмнение отключва.

РАК (22 юни – 22 юли)
Седмицата не е подходяща за стартиране на нови начинания или взимане на важни решения. Причината е пълнолунието, а поради близостта на лунните възли ще се наблюдава и лунно затъмнение. Затова избягвайте да пътувате и да контактувате с хора в чужбина, ако стартирате обучение. За сметка на това малко прекарано време сред природата ще ви се отрази чудесно. Добра идея е да направите пречистваща диета. Моментът е подходящ и да се отдадете на заслужена почивка, на спортни занимания и творчески идеи.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Тази гореща августовска седмица започва с пълнолуние, явява се и лунно затъмнение – периодът не е подходящ за взимане на важни решения и за започване на нови проекти и инициативи. Възможно е да се появят трудности в партньорските ви взаимоотношения, така че бъдете внимателни. Пълнолунието е подходящ период за прочистване, диети, за освобождаване от всичко остаряло и ненужно. Може да практикувате медитации и йога, да се отдавате на творчески дейности и да пребивавате сред природата.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Седмицата стартира с пълнолунието за месеца, едновременно с него има и лунно затъмнение поради близостта на лунните възли. Не стартирайте нови начинания и не взимайте важни решения, особено по отношение на кариерата си. Периодът е подходящ за детоксикиращи диети, за освобождаване от това, което вече не допринася за развитието ви и ви дърпа назад. Отделете внимание на здравето си, освободете се от стреса и напрежението с релаксиращи процедури.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Тъй като седмицата стартира с пълнолуние и лунно затъмнение, то периодът не е подходящ за поставяне на начало на нови дела. За сметка на това, ще ви предостави възможността да се освободите от ненужни модели и от всичко, което вече не ви служи. Ще можете да изясните възникнали преди отношения и да изчистите ситуации, в които вече сте попаднали. Тази седмица е препоръчително да стартирате диета, да медитирате, да практикувате йога, да прекарвате време сред природата

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
В началото на тази седмица едновременно се наблюдават пълнолуние и лунно затъмнение. Не е препоръчително да предприемате нови начинания, особено по отношение на професионалната ви реализация и на случващото се в дома. Освободете се от ненужни вече модели на поведение и вредни навици. Добре е да следвате пречистваща диета, да пътувате и да обърнете по-голямо внимание на приятелите си.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица не бива да се взимат важни решения и да поставяте начало на нови дела. Причината е в пълнолунието, което ще с е наблюдава в началото на периода. За вашия знак не са подходящи също пътуванията и служебните контакти с хора в чужбина. Ако все пак се наложи да комуникирате по работа, бъдете внимателни. Добро решение е да се отдадете на творчески занимания, йога, медитации, време сред природата, както и да спортувате.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Акцентите в настоящата седмица са пълнолуние и лунно затъмнение. Избягвайте да взимате важни решения и да давате старт на нови проекти, особено свързани с финансовите ви дела. Грижете се добре за здравето си чрез пречистваща диета, йога, спорт и движение сред природата. Проявявайте умереност в действията си и се грижете за собственото си състояние на хармония. След средата на периода може да пътувате, да развивате отношения или да работите с хора в чужбина.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Най-актуалната тема през периода от 7 до 13 август е очакването на пълнолуние и лунно затъмнение. За вас явлението попада в дома на личните отношения. Ето защо е препоръчително да внимавате в отношенията с околните. Времето е добро да приложите диета, да се прочистите и да се освободите от това, което смятате за ненужно. А може да си помогнете и да насочите градивно освободената енергия чрез творчество, йога и медитация. Що се отнася до здравето и кариерата ви, то всичко ще бъде наред.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Седмицата започва с пълнолуние и лунно затъмнение за този месец. Респективно, периодът не е подходящ за взимане на важни решения и предприемане на нови работни проекти. Вместо това стартирайте прочистваща диета и положете повече грижи за здравето си. Благотворно ще ви се отразяват спортни занимания, медитации и йога. Хубаво е също и да отделите време за децата, за любимите си хора, за пълноценна почивка и за забавления.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта