21.08 - 27.08.2017 - Седмичен хороскоп!

21.08 - 27.08.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 21 Авг 2017, 09:56

ОВЕН (21 март – 20 април)
Тази седмица е важно да следвате принципите си и да не отстъпвате от тях. Някой може да се опита да промени мисленето ви, като разклати вярата ви в постигнатото и по този начин да се отклоните от целите си. Бъдете нащрек, защото нещо такова ще се направи толкова умело и тайно, за да не усетите на къде отиват нещата. Често проверявайте думите на хората около вас и го поставяйте под въпрос. Използвайте свободата, която имате. Следвайте своите цели.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
Седмицата ви няма да е много натоварена, но и не е подходящо време за нови решения. Бъдете себе си и следвайте вашите мисли и чувства, не се влияйте от околните. Важно през тази седмица е да не действате прибързано и да не се занимавате с хазарт. Не се претоварвайте, избягвайте да влизате в конфликти с близките си хора. Най-добре ще е, ако обърнете по-голямо внимание на семейството си.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Не е добре през тази седмица да вземате важни решения и да стартирате нови проекти. Добре би било да обърнете поглед назад и да премислите някои неща от миналото, да си направите равносметки и да помислите над въпросите, които ви вълнуват. Моментът не е особено подходящ за разговори с непознати, за големи покупки. През настоящата седмица внимавайте с конфликтите с хората от дома ви.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази седмица не подходящо да водите важни разговори и да стартирате нови начинания. Най-добре е да се освободите от всичко старо, което вече няма място в живота ви. Може да срещнете някои проблеми в общуването с хората от семейството си. Също така не е добре да пътувате през тази седмица. Добре е да ходите на места, които ви носят спокойствие и са ви добре познати.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Не е време за вземане на важни решения, особено през следващите дни. Може да довършите започнатите неща и да се освободите от всичко, което не допринася за развитието ви. През настоящата седмица се погрижете за здравето си, не се претоварвайте,бъдете внимателни, когато се занимавате с въпроси, свързани с бизнес и финанси.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Избягвайте пътуванията, както и всякакви физически и психически натоварвания. Грижете се добре за своите собствени потребности и емоционални нужди. Най-добре ще е, ако посветите тази седмица на равносметки, не бързайте да поставяте началото на нови начинания, както и да правите големи покупки, тази седмица не е подходяща. Сега е времето да се освободите от старото, за да има място за новото, което предстои в живота ви.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Обърнете внимание тази седмица на хората около вас, бъдете внимателни в общуването със семейството си и колеги. Избягвайте да се въвличате в конфликти с тези хора. Времето е добро да си направите равносметки. Добре е да нямате очаквания за нещата, за да не останете разочаровани. Не правете големи покупки.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Тази седмица не е подходящо да стартирате бизнеспроекти, както и да започвате нови дела, да подписвате договори и да водите важни преговори. Избягвайте да правите покупки, особено на техника или автомобили. Тази седмица не трябва да предприемате рисковани начинания в бизнеса си, както и да внимавате да не влизате с конфликти с по-висшестоящи от вас хора. Освободете се от всичко, което не ви е нужно вече.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Ако планирате пътувания, то нека да с до близки и познати места, не е добре да пътувате на далечни разстояния. Препоръчително е също така да се срещате с близки хора и да оставите всичко ново за по-подходящо време. Не подписвайте договори и не стартирайте нови проекти. Най-добре да се фокусирате върху довършването на това, което вече сте започнали.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
В началото на седмица е важно да се отбележи, че започва слънчево затъмнение в Лъв, което дава отражение на вашата седмица. Затова не е подходящо да започвате нищо ново, както и да предприемате рисковани действия. Грижете се за здравето си, не прекалявайте с нищо и не се претоварвайте. Най-доброто, което може да се направи през тази седмица е да се обърнете назад към миналото и да се освободите от всичко, което ви дърпа назад.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
За вас периодът на затъмнение ще премине по-леко, но все пак имайте предвид, че е възможно да възникнат конфликти, в които да бъдете въвлечени. Избягвайте важните решения свързани с партньорските си отношения. Добре е да има предвид, че сега не е подходящо време за предприемането на нови начинания.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Внимавайте да не се въвличате в интриги и да не попадате в неясни ситуации. Не се доверявайте на непроверена информация, особено, ако касае личните ви отношения или бизнеса ви. Грижете се добре за здравето си, намирайте време и за почивка. Добре е да си направите някои равносметки и да довършите това, което сте започнали. Може да се освободите от всичко, което не ви носи удовлетвореност.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 21.08 - 27.08.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Pipilota » 21 Авг 2017, 10:22

Значи, като тръгнат тея ретроградни планети, и като се почнат затъмнявания, изсветлявания, чак лошо ми става. :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41

Re: 21.08 - 27.08.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Monika_Spasova » 21 Авг 2017, 13:49

Pipilota написа:Значи, като тръгнат тея ретроградни планети, и като се почнат затъмнявания, изсветлявания, чак лошо ми става. :lol:

и аз не го разбирам. Но и не разбирамкогато хороскопа ми се върти около тези понятия, сякаш няма нещо, което да ми казва. :) Ами напишете го разбрано - не купувай, не излизай, както е обяснено тук.
Аватар
Monika_Spasova
 
Мнения: 2097
Регистриран на: 07 Апр 2015, 11:32


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта