28.08 - 03.09.2017 - Седмичен хороскоп!

28.08 - 03.09.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 28 Авг 2017, 10:44

ОВЕН (21 март – 20 април)
През настоящата седмица ще имате възможност да свършите повече работа. Изпълнени сте с енергия и имате необходимата издръжливост. Заложете на ежедневните си навици, изпълнявайте рутинните си задачи. След средата на седмицата може да използвате да се изразявате по-нестандартно. Обръщайте внимание на всяка една идея, която ви хрумне през тази седмица, защото повечето от тях ще ви донесат успех, ако ги реализирате. Заради ретроградния Меркурий е добре да изчакате до 7-ми септември, за да стартирате реализацията на нови проекти. Ако пътувате, нека е до познати места.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
През тази седмица ще е най-подходящото време да покажете близост и внимание към човека до себе си, демонстрирайте любовта си към любимия ви човек. Най-добре ще е тези дни да посветите на домашните дела и на връзките с хората в семейството ви. Подхождайки творчески в решаването на проблемите, в които подхождате, лесно ще се достигнете до решението на проблема. Благоприятно биха ви се отразили спортът и почивката. Седмицата ви ще е по-спокойна, така че се посветете на възможността да правите любимите ви неща.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Времето е подходящо най-вече за довършването на започнати дела, да разчистите сметките си, да приключите всичко, което сте оставили недовършено. Сега не е подходящо време за големи покупки, особено на автомобили и техника. Не е и времето за водене на важни разговори, както и за подписването на договори. Изчакайте да премине периода на ретроградно движение на Меркурий – вашата управляваща планета. Направете си равносметки и изчистете всичко, което ви дърпа назад, освободете място за новото в живота ви, което предстои.

РАК (22 юни – 22 юли)
Седмицата ви ще е много спокойна и ще имате възможност да обърнете внимание на отношенията с околните. Изчакайте за подписването на важни договори и воденето на преговори, въпреки че ще общувате активно с околните. Добро време е за спорт и хобитата ви, както и за почивка. Творческите нагласи и подход могат да са ви полезни в различни ситуации. Във финансово отношение може да сте спокойни, но не вземайте важни решения, особено такива, свързани с кариерата ви, ще сменяте често мнението си.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
През тази седмица е подходящо да обърнете по-голямо внимание на хората около вас – и в семейството ви, както и колегите ви на работа. С лекота ще постигате разбирателство и хармонични отношения с околните, така че общувайте спокойно. Моментът няма да е добър за нови запознанства, защото те ще се окажат нетрайни.Не трябва и да се впускате в нови рискови дела и инициативи в бизнеса и що се отнася до пари. Бъдете внимателни, ако подписвате някакви документи и водите преговори.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Настъпва време за предприемане на инициативи и решителни действия, но само що се отнася до неща, които сте започнали вече, не е време да подхващате нищо ново. Внимавайте с информацията, която получавате, проверявайте я и не се доверявайте сляпо, защото може да се окаже, че някой иска да ви подмами. Подходящо е да пътувате в чужбина и да работите с чужденци, но само ако тези места и хора не са нови за вас.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Вашата управляваща планета Венера преминава в знака на Лъва, което за вас означава, че е време за по-смели изяви на работа, както и за открито изразяване на чувствата ви. Добра седмица е за партньорските ви отношения и любовния ви живот, насочете вниманието си там. Намерете време да останете насаме със себе си и да си направите някои равносметки. Сега е времето да премислите някои важни неща от живота ви. Добро време е също за медитации и духовни практики.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Седмицата е добра за професионални изяви. Лесно ще общувате и ще се разбирате с хората от дома ви и партньорите ви. Моментът не е подходящ за нови начинания. Успехът ви е гарантиран, ако продължите да се занимавате с това, което и досега и вложите повече усилия в реализацията на проектите си. Избягвайте подписването на договори и пътуванията. Тази седмица може да получите добра възможност за израстване в професионален план.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
За вас тази седмица ще е спокойна. Най-подходящо ще е да обърнете поглед назад към миналото и да си направите равносметки по въпросите, които са важни за вас. Може да пътувате и да посещавате близки и познати места. Ако ви се наложи да подписвате някакви документи, проверявайте предварително всичко. Бъдете внимателни като цяло с информацията, която достига до вас, за да не се окаже, че някой иска да ви подведе. Във ваша полза ще е ако проявявате практичност.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Възможно да усетите застой в различни сфери от живота ви, въоръжете се с търпение и всичко ще отмине скоро. Не е подходящ период и за предприемане на нови инициативи, изчакайте да премине ретроградността на Меркурий и след 7-ми септември ще имате възможност да стартирате проектите, които имате. Добре би било тази седмица да намерите време за себе си, да се уедините и да си направите някои равносметки. Отделете време и за любимите си хора и за приятелите си.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През тази седмица ще свършите много работа, но не започвайте нищо ново, довършете това, по което вече работите. Ако насочите вниманието си правилно, бихте могли да получите сътрудничеството на правилните хора и да постигнете добри резултати. В отношенията ви с партньорите ще се радвате на хармония и разбирателство. Най-добре през тази седмица да обмислите проектите, които имате като цел за в бъдеще, но не е времето за реализацията им, по-добре изчакайте. Добър момент е да се освободите от всичко, което ви напряга.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
В партньорските си отношения може да отделите време да изясните някои въпроси, които ви притесняват. Обърнете голямо внимание на ежедневните си задължения и изпълняването на рутинни задачи. През тази седмица е възможно да предприемете успешни начинания в бизнеса. Най-добре ще е да изчакате за новите проекти и изяви пред околните. Седмицата е добра за разходки сред природата.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 28.08 - 03.09.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Pipilota » 28 Авг 2017, 11:06

тази година тоя Меркурий се нацепи да е ретрограден... :) Не даде шанс на никоя друга планета да се разсърди малко и тя. :) До май месец търпяхме дългия ретрограден период на Меркурий, 3 месеца по-късно - пак.
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41

Re: 28.08 - 03.09.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Lollipop » 28 Авг 2017, 11:57

Това е годината на Меркурий, явно. :mrgreen:
на мен ми е много приятно, когато ми каже хороскопа да си правя равносметки.
Аватар
Lollipop
 
Мнения: 2728
Регистриран на: 14 Ное 2014, 15:55


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron