04.09 - 10.09.2017 - Седмичен хороскоп!

04.09 - 10.09.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 04 Сеп 2017, 09:55

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица е добре да довършите всичко започнато, вместо да започвате някакви мащабни проекти. Бъдете прецизни в действията си и качествено изпълнявайте задачите си. През следващите дни ще бъде полезно, ако сте по-практични и бъдете реалисти, анализирайте добре всичко. Възможно е да бъдете въвлечени в неясни ситуации на работното си място. Старайте се внимателно да претегляте информацията, която достига до вас и проверявайте всичко многократно. Не подписвайте важни документи.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
За вас тази седмица ще е най-добре да се отдадете на творчески дейности. Отделяйте време за хобитата си и да правите това, което ви харесва. Не подценявайте положителното въздействие от това, да сте със своето семейство. В работата си внимавайте да не настъпят обърквания и да не попаднете в интриги. Бъдете много внимателни с информацията, която получавате. Грижете се за здравето си, добре ще ви се отразят медитацията и духовните практики.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Заради ретроградността на Меркурий (вашата управляваща планета), е добре тази седмица да довършите започнатите дела. Постарайте се да разрешите проблемите, които имате, свързани с отношенията с хората, пътувайте само до познати места. Подредете и разчистете всичко в живота си – както и емоционално, така и в света около вас. През настоящата седмица бъдете внимателни с информацията, която получавате, тъй като може да е неясна ида създаде обърквания. Възможно е да попаднете е неприятни ситуации. Проверявайте всичко, преди да вземате важни решения, свързани най-вече с дома ви, приятелите и любимите ви хора.

РАК (22 юни – 22 юли)
Тази седмица не е подходяща за пътувания, за важни преговори, за подписване на договори. Не е и време за професионални изяви. Бъдете нащрек, когато работите с информация, бъдете внимателни и проверявайте всичко, не вземайте прибързани решения. Не е подходящо време да предприемате стартирането на нови начинания. Може да започнете диета или да си съставите режим, както и да се освободите от вредните навици. Времето е подходящо за медитации, занимания с изкуство биха ви помогнали да насочите енергията си градивно.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Седмицата не е добра за пътувания и за важни разговори. Много внимавайте с информацията, която достига до вас, напълно е възможно да бъде измамна и да има за цел да ви злепостави. Моментът не е подходящ за бизнес и работа с пари – възможно е да възникнат обърквания и да станете жертва на измама. В средата на седмицата има пълнолуние, бихте могли да насочите енергията му като се занимавате с творчески дейности, йога. Може да поставите началото на диета.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Тази седмица ще сте много борбени, много активни. Само внимавайте да не навлезете в конфликти с околните, тъй като е възможно самите вие да ги предизвикате. Въпреки енергията, която имате е по-добре да избягвате да се впускате в нови дейности и проекти, изчакайте да премине ретроградността на Меркурий и след това вече ще е време за действия. Внимавайте с партньорските ви взаимоотношения – възможни са неяснотии, както и да получите информация, която не е достигала за вас. Проверявайте всичко по няколко пъти.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Настоящата седмица ще е много рискова на работното ви място. Много добре проверявайте информацията, която достига до вас, както и документите, с които работите. Внимавайте да не се въвлечете в интриги. В средата на седмицата е най-добре да се освободите от всичко – от старите навици, от някои хора и ситуации, които ви тежат. Добре е да започнете някаква диета, както и да се отдадете на някои духовни практики. Отделяйте време и за творчески дейности.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Добре ще е през тази седмица да не се впускате в нови мащабни проекти, а по-скоро да посветите времето си да изпипате работата, която сте започнали. Обръщайте повече внимание на детайлите, бъдете внимателни и с информацията, която получавате. Моментът не е подходящ за хазартно поведение. Бъдете практични през следващите дни, анализирайте добре ситуациите и подхождайте разумно към темите, които ви вълнуват. Средата на седмицата е добро време да поставите началото на някаква диета.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Настоящата седмица не е подходяща за пътувания, за работа и за контакти с хора от чужбина. Бъдете внимателни с информацията, която достига до вас. Времето не е подходящо за стартирането на каквато и да е била инициатива, особено в работата ви. Добре ще ви се отразят духовните практики, медитациите и водните процедури. Всичко, което ще ви помогне да насочите енергията си градивно ще ви е от полза. Може да промените начина си на хранене и да обърнете внимание на по-здравословния начин на живот.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
За вас е от огромно значение тази седмица да разчистите всичко около себе си – отървете се от вредни навици, от стари модели, от някои хора, които ви тежат. В средата на седмицата настъпва пълнолуние – подходящо време е да стартирате пречистваща диета, да спазвате здравословен режим, а и всякакви духовни практики ще ви се отразят добре. Такава промяна ще ви помогне да насочите енергията си градивно. Бъдете внимателни с информацията, която достига до вас. Проверявайте всичко няколко пъти и не се доверявайте сляпо на хората.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Началото на седмицата е подходяща за довършване на разговори. Може да отделите време за занимания като йога, което ще ви помогне лесно да се освободите от всичко, което вече не допринася за развитието ви. Не вземайте крайни и важни решения тези дни, оставете си вратичка да действате през следващата седмица. Подходящо време е да започнете диета или да се отдадете на духовни практики. Може да пътувате и общувате активно, а следващата седмица е добра в бизнес начинанията.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Не прекалявайте с нищо тази седмица, а се грижете за себе си. С настъпването на пълнолунието тази сряда ще имате възможност да се погрижите за здравето си – съставете си добър режим и го следвайте. Добре ще ви се отразят и занимания като йога например. Седмицата не е подходяща за вземането на важни решения, особено, ако са свързани с работата ви. Бъдете внимателни, когато получавате някаква информация, възможно е да се въвлечете в неприятни ситуации, изтъкани от неразбирателства и лъжи. Не е време за решаване на партньорските ви проблеми.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 04.09 - 10.09.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Snejna » 04 Сеп 2017, 10:53

За първи път ми прави впечатление, че се обръща внимание на пълнолуние. :roll: може да има доста силна пречистваща сила.
Аватар
Snejna
 
Мнения: 2566
Регистриран на: 19 Ное 2014, 16:41


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта