11.09 - 17.09.2017 - Седмичен хороскоп!

11.09 - 17.09.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 11 Сеп 2017, 10:08

ОВЕН (21 март – 20 април)
През настоящата седмица е най-добре да насочите вниманието си към изпълнението на поетите ангажименти. Ще изпипвате детайлите на всичко, с което се захванете. Бъдете последователни и практични.Внимавайте да не попаднете в конфликти на работното си място. През следващите дни ще сте положително настроени, което ще ви носи удовлетворение. Грижете се и за здравето си, подходящо е да си създадете някои полезни здравословни навици.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
Седмицата е добра за професионални изяви и предприемането на каквито и да е било действия за кариерно развитие. По-голям успех ще ви гарантира творческата мисъл. Времето е подходящо и да укрепите отношенията си с околните, задълбочете връзките, които имате. Като цяло е добра седмица за тези от вас, които имат творческа работа. Седмицата е много силна за вас, обръщайте внимание на семейството си, на любимите си хора, на всичко, което ви вдъхновява.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Времето е подходящо за нови начинания, изпипвайте детайлите на всичко, с което се заемете, гледайте през различни призми на задачите си, за да може да измислите най-нестандартното и добро решение. Може да разчитате на качествата, които имате, ще сте рационални и практични. Добре е да обърнете повече внимание на отношенията с любимите ви хора. Правете неща, които ви носят радост и удовлетворение. Внимавайте да не попадате в конфликти с околните.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази седмица ще ви се отдава комуникацията, затова водете разговори и се срещайте с различни хора, общувайте активно. Периодът е подходящ и за пътувания, за срещи със семейството ви. В работата си е добре да изпипвате нещата, да развивате или да довършите започнатите проекти, отколкото да започвате нови. Ако се занимавате с творчество, тази седмица ще е много успешна за вас, ако работата ви е от друго естество, бъдете внимателни и не предприемайте рискови действия.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Погрижете се за здравето си през тази седмица. Бъдете и внимателни с конфликтите, особено с хората от семейството си. За вас започва добър и успешен период що се отнася до финанси и бизнес, затова бъдете сериозни в тези сфери на живота си. В дома си ще се чувствате добре и обградени с любов. Фокусирайте се върху качеството и практичността, мислете рационално и изпипвайте детайлите по работата си.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
За вас започва силен период. Всички ваши дела и успехи ще зависят само и единствено от вас, от вас се иска да вземете някои важни решения. Ще имате енергията да се захванете с нови проекти и да направите някои промени в дома си. Това е най-активното време на годината, пътувайте, водете преговори, създавайте нови контакти. Може да сключвате сделки и да подписвате договори спокойно.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Обърнете по-голямо внимание на хората от приятелското си обкръжение. През периода за вас е да се занимавате със спорт, както и с хобитата си. Отделете време за семейството си. Стабилизирайте отношенията, които имате. През седмицата ще получите добри възможности да израснете и да достигнете до ново ниво на себеусещане.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Тази седмица трябва да сте изцяло отдадени на работата си . Бъдете последователни и практични, довършвайте това, с което сте се захванали. Изпипвайте всеки един детайл. През тази седмица е добра да сте по-активни, срещайте се с различни хора, пътувайте. Внимавайте да не се въвлечете в конфликти с околните. Не се опитвайте да накарате другите да ви се подчиняват, а работете заедно с тях, само така ще ги мотивирате да свършат това, което искате.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През следващите дни може да пътувате спокойно, да се срещате с хора от чужбина. Ще се чувствате най-добре сред приятели и хората от екипа си. Може да стартирате някакво ново обучение. Нагласата, с която подхождате към нещата ще е от голямо значение. Обогатявайте възгледите си във всеки възможен момент. Ако искате да вземете някои професионални решения, по-добре да отложите за другата седмица.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
За вас предстои период на промени. Погрижете се добре за здравето си и не се претоварвайте, опитайте се да включите в ежедневието си йога и подобни практики, които да ви помогнат да канализирате енергията си. Тези дни ще са добри за професионални изяви и творческа дейност. Отделяйте време за скъпите ви хора и се опитайте да утвърдите отношенията си с тях. Бъдете предпазливи, когато пътувате и се срещате с нови хора. Организацията ще ви е от голяма полза.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През тази седмица очаквайте голяма активност в отношенията ви с хората. Възможни са както и постигането на разбирателство, така и възникването на конфликти. Най-добре ще бъде, ако общувате повече с човека срещу вас, за да успеете да решите проблема, който стои помежду ви. Тази седмица ще имате и възможност да се освободите от всичко, което не ви носи удовлетворение.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Времето е подходящо да изясните проблемите във връзката ви. Бъдете конкретни. Внимавайте да не попаднете в конфликти. През тази седмица е възможно да преодолеете сами себе си, като се отървете от някои задръжки, които ви пречат да получите удовлетворение от живота си. Сега е време за трансформации.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 11.09 - 17.09.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Stark » 11 Сеп 2017, 11:08

Толкова много се променя хороскопа, когато свършат тези ретроградни досади. :mrgreen:
Аватар
Stark
 
Мнения: 260
Регистриран на: 14 Мар 2017, 12:00

Re: 11.09 - 17.09.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Elica » 11 Сеп 2017, 13:54

Аз се чувствам като в дупка напоследък, не знам звездите ли са ми виновни, внищо не ми върви.
Аватар
Elica
 
Мнения: 1721
Регистриран на: 26 Ное 2014, 09:37


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта