18.09 - 24.09.2017 - Седмичен хороскоп!

18.09 - 24.09.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 18 Сеп 2017, 11:12

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица ще сте много активни в службата. В средата на седмицата е подходящо да се погрижите за здравето си, започнете да спортувате и си изградете някои полезни навици. До края на седмицата не е добре да започвате нови проекти. Възможно е да сте по-разсеяни, не приемайте всяко предложение, което ви отправят. За да успеете да насочите градивно енергията си е добре да се занимавате с различни духовни практики.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
През тази седмица ще ви се открие възможност да направите преценка на отношенията, които имате с различните хора. Време е да си направите някоя равносметка за хората около вас. Подхождайте разумно в различните ситуации. Добре е и да започнете да се грижите повече за здравето си, както и да си създадете някои полезни навици. Не вземайте важни решения и не започвайте нищо ново. Изчакайте по-подходящо време, за да стартирате начинанията, които сте планирали.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През тази седмица не е подходящо да подписвате договори и да сключвате важни сделки. Добре е да оставите и преговорите за по-нататък. Ако искате да стартирате нещо ново, е по-добре да изчакате следващата седмица, когато вече звездите ще са по-благосклонни. Посветете се на духовна работа и на самите себе си. Обърнете внимание на здравето си, на режима си, спортувайте и спазвате здравословен живот.

РАК (22 юни – 22 юли)
В средата на тази седмица започва новолуние, време, в което е подходящо да се погрижите за здравето си, като спортувате и спазвате добри здравословни навици. Не е подходящо да стартирате нови дейности, нито да сключвате сделки, да подписвате договори. Бъдете внимателни и проверявайте информацията, която достига до вас. При пътувания се подготвяйте добре. Ще ви занимава и темата за дома ви и за хората от семейството си.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
През следващите дни ще се срещате с повече хора, ще пътувате, очакват ви и много нови контакти. Дните в средата на седмицата не са добри за впускането в нови дейности, както и да вземате важни решения, или да подписвате договори. Ако ви се налага да пътувате или да правите големи покупки, бъдете много внимателни, но е най-добре да отложите за другата седмица. Сега е добре да се грижите за здравето си и да си създадете полезни здравословни навици.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Тази седмица ще ви занимават темите свързани с партньорските взаимоотношения, най-вече личните такива. Внимавайте да не се въвличате в неясни ситуации и недоразумения. Преценяйте и проверявайте всяка информация, която достига до вас, за да не си правите грешни изводи. По време на новолуние е добре да се обърнете към себе си и към здравето си, създадете си някои здравословни навици. Ако е възможно не пътувайте и не подписвайте документи.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
В средата на седмицата настъпва новолуние, което означава, че е по-подходящо време за равносметки, медитация и изграждане на нов здравословен режим. Намерете време да останете насаме със себе си. Няма да е подходящо сега да стартирате нови проекти, както и да подписвате договори, да водите преговори или да сключвате сделки. Изчакайте следващата седмица. Не бъдете капризни и не се оставяйте да се водите от емоции.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Не взимайте важни решения през тази седмица. В дните около новолунието е добре да се въздържате и от нови инициативи. Не купувайте скъпи неща и бъдете внимателни с всяка една информация. Ако се налага да пътувате проверявайте добре всичко. Но най-подходящо за тази седмица е да оставите деловите начинания на заден план, да се отпуснете, да направите някои равносметки за живота си и да се погрижите за здравето си.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица ще ви интересуват темите, свързани с професионалната ви реализация. Не е добре, обаче, да предприемате важни действия. Може да обмисляте проектите, които искате да реализирате в бъдеще, а следващата седмица да стартирате. Бъдете много внимателни при пътувания и работа с документи. Тази седмица е най-добре да отделите време за създаването на полезни навици и грижа за здравето.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Темите, които ще ви занимават тази седмица са свързани с пътувания, обучения, разширяването на възгледите. През тази седмица е добре да внимавате при пътувания и работа с документи. През тази седмица не е подходящо да се стартира нищо ново, не само при вас, но и при останалите зодии, затова изчакайте с реализацията на проектите си.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През този период е най-добре да си съставите здравословен режим, към който да се придържате, изобщо грижата за здравето трябва да е водеща. Не е време да вземате важни решения. За да насочите енергията си правилно, отделяйте повече време за духовни практики. Може да постигнете хармония във взаимоотношенията, но и бъдете внимателни с информацията, която получавате. Не купувайте и не сключвайте договори.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Тази седмица ще ви занимава темата за партньорските взаимоотношения. Не е добре да вземате решения и да водите важни разговори. Внимавайте, ако ви се налага да пътувате. Най-добре ще е ако се доверите на личната си преценка и рационалното си мислене. Препоръчително е да си създадете здравословни навици.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 18.09 - 24.09.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Ваня Стойчева » 18 Сеп 2017, 14:21

Омръзнаха ми тези новолуния и какво ли още не, постоянно има нещо, което стопира развитието. Тази година май имаше само една две седмици, в които имахме зелена светлина.
Аватар
Ваня Стойчева
 
Мнения: 2023
Регистриран на: 16 Дек 2014, 11:24


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron