02.10 - 08.10.2017 - Седмичен хороскоп!

02.10 - 08.10.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 02 Окт 2017, 11:18

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица е най-добре да се отдадете на рутинни занимания. Обърнете внимание на навиците, които сте сформирали в себе си – дали не се оказва, че имате твърде много вредни навици? Опитайте се да изградите добри навици, които да влияят благоприятно на здравето ви. Периодът е добър и за партньорските ви взаимоотношения. Изчакайте с професионалните изяви.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
Следващите дни е добре да се отдадете на почивка и да се фокусирате върху ежедневните си задължения. Не е изключено през седмицата да прехвърчат искри между вас и партньора ви. Бъдете внимателни в партньорските взаимоотношения, избягвайте конфликтите. Обърнете внимание на здравето си и на ситуацията на работното ви място. Ако се налага да се изявявате пред околните, бъдете възможно най-изчерпателни. Добре ще се чувствате, ако прекарвате повече време с хората от дома си.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През тази седмица гледайте на живота като на игра, това ще ви помогне да се отърсите от всички проблеми, които имате напоследък. Отпуснете се и отделете време за любимите си хора и изобщо за укрепване на взаимоотношенията. Добре е да се занимавате със спорт. Имате възможност през тази седмица да укрепите най-важното партньорство в живота ви – а именно с вас самите. Започнете да правите неща, които да създават у вас полезни навици. Ще успеете, ако сте последователни и търпеливи. Обърнете внимание на творческия подход, но се и дръжте разумно, така ще вършите всичко с лекота.

РАК (22 юни – 22 юли)
Тази седмица не е добре да вземате важни решения и да започвате нови неща, по-добре е да оставите инициативите за по-нататък. Може да се подложите на диета и да се освободите от всичко, което ви тежи в живота. Подходящо време е за медитация и духовни практики. През седмицата ще има голяма активност, свързана с дома ви, възможни са изблик на чувства и доста интересни преживявания. Добре е да избягвате да се въвличате в конфликти и да не реагирате емоционално.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
През седмицата ще сте по-активни, ще се срещате с различни хора, ще общувате интензивно. Стремете се да бъдете разумни и да се владеете, опитвайте се да се поставяте на мястото на другия. Тайната на успеха тази седмица при вас се крие в баланса и в отношенията и в различните ситуации. Обърнете внимание на партньорствата, в които участвате. Избягвайте да реагирате емоционално.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица ще се посветите на работа, ако имате финансови и бизнес проблеми за решаване. Добре е да обърнете внимание на здравето си. Започнете с малки стъпки, като промените храненето си и изградите балансиран здравословен режим. Може да преживеете различни емоционални моменти с представители на другия пол. Бъдете внимателни, като не давате воля на силни чувства, за да не попаднете в конфликти. Пълнолунието през тази седмица обръща внимание на здравето ви, възползвайте се да започнете пълноценна диета. Не рискувайте в бизнеса и с финансите си.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През следващите дни е добре да се обърнете към себе си и да направите някои равносметки, решете кое е важно за вас и кое не е. Добре ще ви се отразят диетите и медитацията. Общо взето, тази седмица трябва да обърнете голямо внимание на самите себе си – на духовното и на физическото ви здраве. Общувайте активно с околните и предприемайте нови инициативи. През следващите дни ще е добре да обърнете внимание и на половинката си, но не вземайте важни решения свързани с връзката ви.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Тази седмица излизат на преден план личните отношения с противоположния пол. Владейте се и не позволявайте на силните емоции да замъгляват съзнанието ви. Пълнолунието, което настъпва в средата на седмицата ще е много подходящо за медитация, йога, равносметки и да обърнете поглед към миналото. Грижете се за своето спокойствие и по този начин ще успеете да балансирате така, че да вземате най-добрите решения в различните ситуации, в които попадате.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През цялата седмица ще сте много активни, особено по отношение на професионалната ви реализация. Все пак не е добре да вземате важни решения, поне докато мине пълнолунието, което няма да ви носи сигурност през следващите дни. По-добре е да изчакате и със стартирането на различни проекти. Отдайте се на медитация, отървете се от ненужното. Добре ще ви се отрази и прочистваща диета.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Времето е подходящо за обогатяването на вижданията ви. Като цяло пътуванията, срещите с различни хора ще ви се отразяват добре. Моментът е благоприятен да се отървете от онова, което ви пречи – както от предмети, хора, представи. Може да се подложите на пречистваща диета, която ще ви се отрази изключително добре,както и различни духовно практики.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Забравете за рисковите начинания през тази седмица, особено, ако са свързани с бизнес и финанси. Погрижете се за здравето си – не се преуморявайте и избягвайте да се влияете от чувствата си. Освободете се от всичко, което ви дърпа назад и не ви дава свобода, всяко едно ограничение, което чувствате, че ви задушава. Добре е да започнете медитация или йога. Партньорските отношения също ще ви занимават, но не вземайте крайни решения под влиянието на емоции.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Този период е подходящ за равносметки, за старт на диети, за пречистващи процеси. Може да започнете да правите йога или други духовни практики. През периода ще ви занимава темата за партньорските отношения, но избягвайте да вземате важни решения свързани с тях. Възможно е да попаднете в странна ситуация, заради емоциите си. Постарайте се да постигнете спокойствие и душевен мир.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 02.10 - 08.10.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Локумът » 02 Окт 2017, 12:17

Сега пък диети трябва да започваме, ако трябва да следваме препоръките на звездите, но ня кои им трябва на някои им трябва един такъв шут, за да стартират.
Аватар
Локумът
 
Мнения: 2167
Регистриран на: 20 Яну 2015, 16:48

Re: 02.10 - 08.10.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот dinkog » 02 Окт 2017, 14:14

Всички викат да почваме диети и режими, ами като не ни се почва, кво правим. :) И звездите като го настояват, а тая седмица освен да съм на диета, друго не ми позволява. :lol:
Аватар
dinkog
 
Мнения: 611
Регистриран на: 21 Мар 2015, 11:37


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта