09.10 - 15.10.2017 - Седмичен хороскоп!

09.10 - 15.10.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 09 Окт 2017, 11:29

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица е добре отново да обърнете по-голямо внимание на рутинните си задължения. В средата на седмицата внимавайте да не се претоварите, съществува риск и от травми. Подходящо е през следващите дни да сте по-спокойни и да не се ангажирате с много сериозни занимания. Седмицата не е подходяща за пътувания. В партньорските ви отношения ще има голяма динамика, ще се открият нови възможности.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
През тази седмица е добре да вършите рутинните задължения. Изпипвайте добре нещата, с които се занимавате и довършете започнатите проекти. Към края на седмицата е удачно да обърнете внимание на отношенията си с околните – и лични и професионални. В личен план,ако не сте обвързани е възможно да срещнете човек, който да събуди интереса ви. А ако сте с човек до себе си, ще имате възможност да укрепите връзката си.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През тази седмица може да пътувате и да развивате контактите си с хората, дори и в чужбина. Ще имате успех в ученето. Отделете част от времето и енергията си, за да стабилизирате и изясните партньорските отношения. Към края на седмицата ще сте по-напрегнати, но успешно ще успеете да постигнете баланс с разходки сред природата. Настъпва дълъг и много ползотворен положителен период в професионално отношения, което ще ви даде възможност за развитие и просперитет. Имате сили да се справите с предизвикателствата.

РАК (22 юни – 22 юли)
През седмицата в дома ви ще настъпи активност. Бъдете сдържани, за да може да реагирате по най-правилния начин. Пред вас ще се отворят доста врати и в личния, и в любовния, професионалния ви живот. Като цяло ще попадате в благоприятни ситуации, особено ако се занимавате с творчество, положителните ефекти ще са повече. Периодът, който започва сега ще продължи около година. Благоприятно време настъпва за поемане на рискове, както и да изявите индивидуалността си. В края на седмицата е възможно да сте по-изнервени. Добре ще ви се отрази медитацията и разходките сред природата, така ще успокоите мислите си.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Тази седмица трябва да обърнете повече внимание на здравето си. Не се претоварвайте и не излагайте на голям стрес. Избягвайте да изпадате в крайности и да се въвличате в конфликти, както у дома, така и на работното място. Добре ще ви се отразят медитацията и йогата, като начини да балансирате чувствата си. Следващите дни трябва да обърнете по-голямо внимание на дома си и на случващото се в него. Имате възможност да надградите отношенията си. Настоящата седмица е по-добре да избягвате пътуванията.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Започва период, в който ще сте по-активни, но все пак внимавайте с дългите пътувания. Фокусирайте се върху постигането на вътрешен баланс. Внимавайте с вземането на важни решения, обмисляйте добре всяко нещо, което изисква да вземете някаква позиция. Не се претоварвайте и не рискувайте, най-добре е да заложите на сигурното и познатото. Очакват ви добри новини, свързани с финансите ви.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
За вас започва много благоприятен период, свързан с пари и със здравето ви. След средата на седмицата ще постигате лесно хармония и разбирателство с околните по лични и бизнес въпроси. Въпреки че ще ви върви в комуникацията, трябва да сте внимателни с човека до себе си и да се стараете да запазите хармонията у дома. Не действайте импулсивно и не започвайте веднага се оправдавате и да нападате другия. Опитайте се да останете възможно най-спокойни и обмислете добре ситуацията.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Настоящата седмица за вас не е особено благоприятна в професионален план. Най-добре е да отложите инициативите за по-нататък. Внимавайте и с конфликтите с приятели и колеги. Избягвайте натоварването, защото съществува риск от травми. Предстоят ви добри възможности за израстване и реализация, които ще настъпят към края на седмицата и ще продължат дълго време.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Започва период за вас, който ще е много инициативен, по отношение на бизнеса и финансовите въпроси. Седмицата не е подходяща за изяви в професионален план. Възможно е да се промените възгледите си по някои въпроси. Не предприемайте рискове в работата си. Грижете се за здравето си и внимавайте да не получите травми.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
През тази седмица внимавайте да не попаднете в конфликти в дома си и да си навлечете проблеми. Не е подходящ момент за рисковани действия. Обърнете внимание на здравето си, не се претоварвайте. Най-добре ще бъде, ако отложите пътуванията и насочите енергията си към работата върху себе си – премислете приоритетите си. Време е да посочите и да изясните целите си.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Започва период на трансформации и промени. Благоприятен момент е да отървете от всичко, което вече ви тежи. Избягвайте конфликтите с близките си хора. Не се претоварвайте и се пазете от травми. Отложете и професионалните изяви. През тази седмица е най-добре да се отдадете на духовни практики, които ще ви помогнат да се почувствате спокойни и балансиране. Навлизате в благоприятен период с много възможности по отношение на учене и контакти и работа с чужденци.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмица не е добре да се впускате в рискови начинания, свързани с бизнеса ви. Грижете се добре за здравето си и внимавайте с физическата активност, има риск от травми. Периодът е рисков и за партньорските ви взаимоотношения, бъдете внимателни да не се въвлечете в конфликти. Добре е да сте по-практични и да се стремите да сте възможно най-безпристрастни, когато се случва нещо покрай вас. Започва период, в който ще ви е появят добри възможности както в работата, така и по теми свързани с пари и финансови институции. Очаква ви и духовно израстване и трансформации.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 09.10 - 15.10.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Ваня Стойчева » 09 Окт 2017, 12:04

След толкова време, в което ни препоръчваха все да изчакваме по-добри времена, явно идват.. Пък и дълго време положителен период, от кога не е било..
Аватар
Ваня Стойчева
 
Мнения: 2023
Регистриран на: 16 Дек 2014, 11:24

Re: 09.10 - 15.10.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот rabotnata pchela » 09 Окт 2017, 20:02

Почваме да ги мачкаме! Харесах си хороскопа този път, макар че на едно друго място черох, че развод ме чака... а аз си стоя тихо и кротко у нас и си пия бирата... ще видим, мъжа може да се върне ядосан и да започне благоприятен период за мен. :lol: :lol: :lol:
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4772
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта