16.10 - 22.10.2017 - Седмичен хороскоп!

16.10 - 22.10.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 16 Окт 2017, 10:28

ОВЕН (21 март – 20 април)
И през тази седмица е най-добре да заложите на рутинната работа, вместо да започвате нови начинания. Изпипвайте всеки детайл по това, което сте започнали, бъдете прецизни. Седмицата е благоприятна за отношенията ви, ще се радвате на разбирателство – това важи както за личните, така и за бизнеспартньорствата. Обърнете по-голямо внимание на здравето си и не изпадайте в емоционални крайности. Старайте се да сте спокойни, това ще ви се отрази положително не само психически, но и физически.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
За вас започва благоприятен период, свързан най-вече с партньорските ви взаимоотношения. Спокойно ще ги развивате отношенията си и ще ги надграждате. Седмицата е подходяща да насочите вниманието си към ежедневните си задължения и ангажименти. Обръщайте и повече внимание на здравето си, запазвайте спокойствие и не се оставяйте емоциите да ви завладеят. Избягвайте да се въвличате в конфликти на работното си място и не спорете излишно с любимите си хора. Спорт и разходки сред природата ще ви се отразят много добре.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През настоящата седмица ще задълбочите партньорските си взаимоотношения. Може да се промени държанието ви – да стане по-потайни, да имате желание да насочите вниманието си към същността на нещата, които ви се случват. Възможно е да се насочите към сфери, свързани с финанси и бизнес. Не е изключено да проявите интерес към скрития смисъл не нещата. На работното ви място има голяма вероятно да ви се отдаде възможност за израстване.

РАК (22 юни – 22 юли)
През настоящата седмица ще започнат да ви касаят повече сферата на любовта, творчеството и децата – внимавайте да не попаднете в проблеми ситуации. Не вземайте важни решения в тези области, поне до четвъртък, когато настъпва новолуние. Седмицата е подходяща за почивка, разходки сред природата, плуване и различни релаксиращи процедури. Грижете се за спокойствието и за здравето си, това ще е от голямо значение за решенията, които ще вземате. Внимавайте и избягвайте да се въвличате в конфликтни ситуации в дома ви.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
През тази седмица е от голямо значение края на седмицата, когато настъпва новолуние. Има риск да попаднете в конфликти или да развалите партньорските си взаимоотношения. Моментът не е подходящ за вземане на важни решения, какво по лични въпроси, така и професионални, които влияят реализацията ви. Все пак, ако добре сте обмислили решенията си и действате внимателно, ако имате нужда и желание да се освободите от някакви връзки, може да го направите, само ако сте сигурни в действията си. Не решавайте нищо под влияние на емоциите си и не постъпвайте импулсивно.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Ако имате планове да пътувате, да водите важни преговори и да подписвате договори е по-добре да побързате и да свършите всичко до сряда. След това настъпва новолунието и не е препоръчително да правите нищо от това. Погрижете се добре за здравето си през тази седмица, може да започнете да спазвате балансиран режим и да си създадете здравословни навици. Всичко, свързано с подобряването на здравето ви ще ви кара да се чувствате и в много добро състояние на духа. Седмицата не е подходяща за вземане на решения, свързани с работата ви.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През тази седмица е добре да избягвате рисковани действия и да вземате решения, свързани с работата ви, пари и бизнес. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо, грижете се за здравето си. Ще се радвате тази седмица на вниманието на околните и лесно ще привличате симпатиите на другите около вас. Настъпва добър период за финансите ви, следващата година ще може да се радвате на добри възможности във паричен план. Спокойно ще може да разширявате бизнеса си, ако се занимавате с бизнес.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
И вие навлизате в период, в който предстои една успешна година пред вас. Ще имате големи възможности за развитие и за израстване във всяка една житейска сфера, особено в личните ви отношения, финансово и в бизнеса. Но през тази седмица не е особено подходящо да се изявявате, добре е и да избягвате да се въвличате в конфликти с хората от дома си. Отделете време тази седмица да помислите какво ви пречи да се развивате, направете си необходимите равносметки и пуснете това, което сте готови да освободите.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Тази седмица навлизате в много положителен период, който ще продължи следващата година. Ще имате възможност да израснете, както като личности, но така и в бизнеса и финансите. Тази седмица ще се сблъскате с някои тайни, които трябва да бъдат добре преценени, а е хубаво и да вземете поуки от тях. Има риск тази седмица, заради новолунието, да прекратите някои връзки и да попаднете в конфликти. Не вземайте важни решения през следващите дни, стремете се да се владеете и да действате разумно.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Първите дни на седмицата е подходяща за пътувания, за работа и контакти с хора от чужбина, може да решавате спокойно и бизнес и финансови въпроси. От четвъртък нататък не е препоръчително да се изявявате в бизнеса. Внимавайте с конфликтите с хора от дома ви. Обърнете внимание на здравето си, като се опитвате да запазите спокойствието си. По-дългосрочния план при вас изглежда така – ще имате възможността да се развивате и да обогатявате вижданията си.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Навлизате в период, в който ще се откриват пред вас много благоприятни възможности, свързани с обучението ви или с пътувания. Ще развивате способността си да разсъждавате и ще се обогатявате. В края на седмицата не е добре да вземате важни решения или да предприемате действия, касаещи партньорските ви връзки. Съществува риск от неразбирателства и конфликти. Освободете се от всичко, което не допринася за развитието ви. Ако попаднете в по-специфична ситуация, гледайте да бъдете възможно най-безпристрастни. Само така ще имате възможността да вземете правилното решения.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
В края на седмицата, повлияни от новолунието, ще ви засягат главно въпроси, свързани с бизнес и финанси. Моментът няма да е подходящ за стартирането на нови начинания и да действате импулсивно. Обръщайте повече внимание на здравето си, най-вече се опитвайте да не се претоварвате. Не се поддавайте на силни емоции, защото е възможно те да се отразят на физическото ви състояние. Трябва да си повтаряте, че спокойствието ви зависи само от вас, независимо от външните обстоятелства. В работата ви бъдете подготвени да проявите сериозно отношение, когато трябва.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 16.10 - 22.10.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Jully » 16 Окт 2017, 12:01

Хубаво е,м че навлизаме повечето зодии в много активен период, в който ще очакваме положителни неща.Последните месеци хороскопа винаги ни призоваваше да изчакваме, най-накрая дойде време за действие.
Аватар
Jully
 
Мнения: 1471
Регистриран на: 30 Апр 2015, 09:36

Re: 16.10 - 22.10.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот klarissa » 16 Окт 2017, 13:48

Много ми е странно, какви са тежи джобове,какви са тези планетарни предразположености.Никога не съм вярвала на хороскопа, вие намирали ли сте нещо общо>
klarissa
 
Мнения: 133
Регистриран на: 17 Мар 2017, 15:57


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта