23.10 - 29.10.2017 - Седмичен хороскоп!

23.10 - 29.10.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 23 Окт 2017, 10:54

ОВЕН (21 март – 20 април)
През новата седмица ще обърнете по-голямо внимание на партньорствата в живота ви. Най-важно е да се опитате да избягвате конфликтите през следващите дни. Възможно е да дойдат нови хора в живота ви, не само в личен план, но са възможни и нови бизнес партньорства и съдружия. Периодът е подходящ и за някаква интелектуална и творческа дейност, ако се занимавате с изкуство, ще имате голям успех следващите дни.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
Очаква ви благоприятно време за постигане на баланс и добри отношения с колегите ви. Предстои развитие в партньорските отношения. За необвързаните се задава седмица с много емоции, ще се появи човек, който ще прикове вниманието ви. В средата на седмицата избягвайте да реагирате прибързано и да изразявате твърде силно емоциите си. Ревността също ще ви създава някои пречки. Изчакайте с професионалните изяви и отложете важните служебни дела за следващата седмица.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Тази седмица ще ви върви в работата, нови възможности ще се открият пред вас, стига да сте работили усърдно досега. През тази седмица успешно ще се справяте с проектите, в които участвате. Слушайте интуицията си, може да разчитате на нея при вземането на важни решения. Обърнете по-голямо внимание на хората от близкото ви обкръжение – било то приятели или колегите, с които сте пряко свързани.

РАК (22 юни – 22 юли)
Висока активност в любовния живот ви очаква, темата за децата също ще ви занимава. Възможно е да се влюбите или да преживеете страхотни моменти с любимия си човек. Седмицата ще е много успешна за вас, ако се занимавате с творчество, или сте в някоя медия. След сряда внимавайте да не попаднете в конфликти или да се оставите силните емоции да ви завладеят. Добре е да започнете да се грижите за здравето си, като включите здравословни и добри навици в ежедневието си, като правилна храна и спорт.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Започва период, в който ще ви вълнуват главно темите, свързани с дома ви, а и ще ви вълнуват нови възможности, свързани с работата ви. Ще сте активни, ще се срещате в различни хора. Създавайте контакти навсякъде, където пътувате. С лекота ще вниквате в същината на нещата, възможно е да излязат и много тайни наяве. След средата на седмица е добре да избягвате да се поддавате на емоциите си, както с партньора си, така трябва да внимавате и с приятелите си.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица ще сте много по-активни в разговорите, възможно е да си създадете много полезни нови контакти. Ще се радвате на хармонични отношения както с половинката си, така и в работата си. Времето е подходящо и за подписване на договори и сделки. Може да стартирате обучение или да започнете нещо ново, да стартирате реализацията на целите си. След сряда е добре да се грижите за здравето си и да включите добрите навици в ежедневието си. Старайте се да не драматизирате и да не преувеличавате.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Тази седмица за вас ще започне много динамично. Избягвайте да се замесвате в конфликти, бъдете спокойни и само така ще успеете да постигнете разбирателство с околните. Ще ви занимават и темите, свързани с пари, в бизнеса си може да предприемете нови начинания и да вземете решения за разширяване на дейността. Обръщайте повече внимание на най-близките от хора от обкръжението ви.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Получавате възможност да се изявите още с началото на седмицата. Откриват се различни възможности пред вас, които ще ви помогнат да надградите себе си. Обърнете внимание на държанието си. Бъдете уверени и спокойни, само по този начин ще постигнете повече, отколкото, ако се отдавате на ревност, драми и се стремите да контролирате околните. От средата на седмицата трябва да обърнете още по-голямо внимание на това, за да не влизате в конфликти.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица обърнете внимание на отношенията с хората – с приятелите и колеги. Стремете се да постигате разбирателство с колегите си,ако искате да стартирате някакво професионално начинание. Избягвайте импулсивните решения и подобно поведение, това само ще ви въвлече в конфликти. Не се оставяйте на силните емоции да ви бъдат съветник, драмите ще се отразят зле и на здравето ви. Ако искате да започнете да учите нещо ново, направете го още в началото на седмицата.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
През тази седмица ще се откриват много възможности пред вас за професионалната ви реализация. Най-добре е да избягвате конфликтите до края на седмицата, особено в работата ви. Възможни са промени в дома ви, резултат на отдавна започнала промяна. През тази седмица може да пътувате спокойно и да сключвате различни сделки с хора от чужбина, както и да разширявате контактите си. Успешно ще комуникирате с хората, освен ако не се оставите да ви завладеят чувствата.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Подходящи дни за пътувания са за вас следващите. Възможно е да си създадете нови и много полезни връзки, както и да започнете някакво обучение. В края на тази седмица трябва да сте по-внимателни с драмите. Възможни са проблеми в дома ви, а отношението ви към околните ще е от голямо значение за това, как ще се развият нещата. Избягвайте и важните бизнес дела след сряда. Обърнете по-голямо внимание на здравето си, следвайте полезна и здравословна диета. Не е изключено и да се разделите с някои хора, които са част от живота ви.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Тази седмица е най-добре да обърнете повече внимание на човека до себе си. В бизнеса ви ще се създадат добри условия за партньорства. Опитайте се по-задълбочено да анализирате нещата, които ви се случват. Може да научите много за себе си и да обогатите възгледите си, като промените начина си на мислене и погледнете над нещата по-нестандартно. Разходките сред природата ще ви помогнат да успокоите мислите си.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 23.10 - 29.10.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Kaya » 23 Окт 2017, 11:22

Нещо много криво и емоционално ми започва седмицата, а в хороскопа ми пише д ане се оставям на емоциите, не ми се мисли след сряда, когато ще ме завладяват повече как ще се справя.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya
 
Мнения: 2797
Регистриран на: 14 Ное 2014, 15:52

Re: 23.10 - 29.10.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Jully » 24 Окт 2017, 10:13

На мен ми се откриват напоследък много добри възможности, надявам се да успея да се възползвам от всичко, което ми предоставя сега живота.
Аватар
Jully
 
Мнения: 1471
Регистриран на: 30 Апр 2015, 09:36


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron