30.10 - 05.11.2017 - Седмичен хороскоп!

30.10 - 05.11.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 30 Окт 2017, 11:26

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица бъдете внимателни да не се въвличате в конфликти. Няма да ви е много трудно, ако не се поддавате на емоциите и обмисляте добре ситуациите, в които попадате. Това важи най-вече след средата на седмицата, когато напрежението ще е повече. През уикенда е добре да не взимате важни решения, защото те ще са най-вече импулсивни. Възможни са промени в партньорските ви отношения и да настъпят сериозни обрати. Опитайте се спокойно да обмисляте случващото се.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
Дните до средата на седмицата ще са благоприятни за професионални изяви. В края на седмицата настъпва пълнолуние, което може да се определи като кризисен период. Бъдете внимателни, когато става въпрос за партньорските ви отношения – в личен и в професионален план. Възможно е да настъпят промени и неочаквани ситуации. Не е подходящо време за вземането на важни решения. Възможни са промени в бизнессъдружията, не трябва да реагирате импулсивно. Добре ще ви се отразят разходки сред природата, а балансираната диета ще ви се отрази много добре в дългосрочен план.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През тази седмица ще сте много активни в работата си. До средата на седмицата може да сте спокойни, всичко ще ви върви по план. Но след сряда е добре да обърнете внимание на себе си и да действате по-внимателно и да сте по-спокойни. В събота е добре да се погрижите за здравето си, разхождайте се сред природата. Не вземайте важни решения, възможно е да не получите удовлетворяващи резултати след това. Избягвайте конфликтите на работното място и не се претоварвайте.

РАК (22 юни – 22 юли)
До средата на седмицата и в края й за вас ще е много добър период по отношение на любовния ви живот. Същото се отнася и за контактите ви с децата. Ще имате енергия да се занимавате с творчество. Пълнолунието ще ви се отрази добре, отделете време за спорт и прочистваща диета. Все пак не е добре да взимате важни решения точно в периода на пълнолунието, изчакайте няколко дни. Ако настъпват промени, не им се противопоставяйте.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Началото на седмицата започва спокойно, но към края на седмицата внимавайте да не навлизате в конфликти с хората от семейството си. Възможни са обрати и някои неочаквани промени в личен план, които не е задължително да са негативни. Има вероятно да се създадат много благоприятни условия около вас. В края на седмицата не вземайте важни решения, защото те ще бъдат под влиянието на емоции. През почивните дни намерете време за себе си и направете някои равносметки. Най-добре е да се разходите из природата.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица е добре да заложите на рутинната работа. Не подписвайте договори и не започвайте нови начинания. От сряда нататък предстои неблагоприятен период за работа с чужденци и пътувания, както и за стар на обучение. Не вземайте важни решения до средата на следващата седмица. Починете си през уикенда и посветете времето си на разходки сред природата. Диетите и разкрасителните процедури ще се впишат добре тази седмица.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Цялата седмица е добре да се въздържате от активност в работата, което не означава да не вършите задълженията си, но не очаквайте да постигнете големи резултати. Особено след средата на седмицата не са подходящи никакви активни действия, свързани с работата и с финансите ви. Пълнолунието ще ви влияе доста, ако решите да предприемете някакви финансови операции, нищо чудно да претърпите загуби. Бъдете по-внимателни и в партньорските си отношения, възможни са промени. Не е добре да вземате решения през този период, но може да стартирате диета и да се отдадете на пълноценна почивка.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Периодът е много подходящ за личностното ви развитие и за бизнес и финансите ви, както и за партньорските отношения. От средата на седмицата е добре да се въздържате от крайни решения. Избягвайте конфликтите с близки и колеги. Грижете се за здравето си, спазвайте диета и намерете време за отдих.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Възможни са неочаквани и променящи се ситуации в приятелския ви кръг или в екипа, с който работите. Избягвайте да вземате крайни решения и да действате, в която и да е била сфера от живота ви, поне докато мине пълнолунието. Времето е подходящо за започването на диета, или да прекарвате повече време в почивка. Погрижете се за здравето си, спазвайте някои здравословни навици.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Периодът е благоприятен аз професионална реализация. ДО края на седмицата, обаче, не вземайте решения, свързани с работата ви. Заради пълнолунието са възможно някои напрегнати ситуации, както на работа, така и в дома ви. Настъпват промени около вас, които ще продължат дълго време. Тази седмица е добре да отделите време за равносметки, за пречистване и за зареждане.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Предстоят ви много възможности за реализация, но за момента трябва да дадете на пауза и да изчакате да мине периода на пълнолунието. След това може да се отдадете спокойно на обучения и пътувания. В личните си отношения трябва да сте по-внимателни, съществува риск от конфликти, не вземайте важни решения и се опитайте да сте по-умерени. Това важи и за работата ви и за личните ви връзки. Не проявявайте рисково поведение, свързано с пари. Може да се отдадете на почивка.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Периодът е подходящ за промени и трансформации, освободете се от това, което не ви носи положителни емоции и пречи на развитието ви. От средата на седмицата не е добре да предприемате рисковани действия, особено свързани с пари и бизнес. добре ще е да проявявате умереност, да се грижите за здравето си и да не се претоварвате. Спазвайте здравословна диета и прекарайте време сред природата, това ще ви зареди с много енергия за предстоящите промени в живота ви.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 30.10 - 05.11.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот rabotnata pchela » 30 Окт 2017, 12:25

Най ми е добре да съм зодия рак и за останалите да им е кофти от пълнолунието, пък на мен да ми е тамън. :lol:
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4772
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53

Re: 30.10 - 05.11.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Malina » 30 Окт 2017, 13:56

rabotnata pchela написа:Най ми е добре да съм зодия рак и за останалите да им е кофти от пълнолунието, пък на мен да ми е тамън. :lol:

Еее, Луната като ти е водеща планета и си много силна. :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina
 
Мнения: 2309
Регистриран на: 02 Дек 2014, 10:33


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron