06.11 - 12.11.2017 - Седмичен хороскоп!

06.11 - 12.11.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 06 Ное 2017, 11:26

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица актуална тема за вас ще е партньорството - дали личните отношения или служебните, важно е да им обърнете внимание. Ще успеете да постигнете разбирателство, само ако мислите трезво и не се поддавате на емоциите си. Възможно е да изпитвате силни чувства, но внимавайте да не станете зависими, опитайте се да не проявявате ревност. Спокойно може да работите с пари през седмицата. Няма да има риск при подписването на договори, вземането на кредити или даването на заеми.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
Новата седмица идва с препоръка за вас. В партньорските си отношения бъдете внимателни и не ревнувайте излишно, не се превързвайте много силно. Не изпадайте в крайности. Все пак ще имате възможност да развиете своите връзки, стига да имате ясната мисъл какво искате да се случи. В работата си може да сте спокойни, всичко ще върви по план. Благоприятно време е за пътувания.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Започва период, в който ще сте по-активни в общуването. Пред вас се открива възможността да пътувате, учите и да разширявате хоризонтите си. Трябва да сте малко по-внимателни в разговорите с интимния си партньор, подбирайте по-добре думите си, за да не останете погрешно разбрани. Има риск да нараните човека до себе си, като говорите поддадени на емоциите. Добре е да се грижите за здравето си, ще изпитвате нужда да си почивате повече и ако имате възможност, направете го.

РАК (22 юни – 22 юли)
Седмицата за вас се очертава много активна, особено по темите, свързани с децата ви, в любовта, творческите проекти, или каквото и да е, на което сте посветили голяма част от времето си. Ако нещо ви вълнува, може да проведете важни разговори на работното си място или просто да подобрите комуникацията с колегите си. Подписвайте договори, подбирайте думите си внимателно, така ще избегнете възможни грешки. В личен план внимавайте с проявите на ревност и не драматизирайте излишно.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Започва период, през който ще е добре да се отдадете на домашните си задължения. Може да проявите творчество на работното си място. В отношенията с околните внимавайте да не драматизирате излишно, не се опитвайте да ги контролирате и не реагирайте емоционално. Добре ще е да предприемете някои пътувания за отдих. Ако искате да започнете да учите нещо ново, сега е подходящо време да поставите началото. Седмицата е успешна за тези от вас, които се занимават с изкуство, или с друга творческа работа.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През седмицата ще сте доста активни. От една страна имате възможността да се срещате с различни хора, по бизнес въпроси, да пътувате. От друга, трябва да обърнете внимание на хората от дома ви. Общувайте повече, тази седмица с лекота ще говорите с хората. Може да започнете да учите нещо ново. Времето е добро за подписване на договори и работа с пари, стига да сте сигурни, че сте проверили всичко добре.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Ще ви занимават теми, свързани най-вече с пари и бизнес. Но за щастие, ситуацията ще е благоприятна. Ако имате намерение да вземете важни решения или да стартирате нови начинания, времето е подходящо. Някои от вас може да започнат обучения. Ще сте доста напрегнати, затова се опитайте да намерите време за себе си, за да запазите спокойствието си.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През вас ще се открият много възможности. Личните ви отношения ще претърпят промени, внимавайте да не попаднете в плен на много силни чувства, които да ви поставят в емоционална зависимост с вашия партньор. Не драматизирайте и не ревнувайте безсмислено. От вас зависи да постигнете баланс.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Започва период, в който ще общувате повече. Възможно е да пътувате, да създавате нови контакти. Ако водите важни разговори или подписвате договори, се подгответе добре предварително. Ще се чувствате добре на работното си място и сред хората, с които работите. Може спокойно да си поставите няколко цели за бъдещето и да стартирате нови проекти.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Тази седмица ще е много важна за професионалното ви развитие. Лесно ще постигате разбирателства с околните, ще имате възможност да се реализирате. Спокойно общувайте с хората около вас, това ще ви донесе много ползи. Отделете си време и за усамотяване, за да си направите някои равносметки и да погледнете назад към миналото.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Започва период, добър за пътувания, подобряване на отношенията с колегите, обучения. Най-добре е да насочите вниманието си в тези сфери. Може да се изявявате в професионален план. Внимавайте да не се преуморите, защото това ще навреди на здравето ви. Намерете подходящите практики, които да ви зареждат с енергия.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Имате възможност да предприемете някои трансформации. Освободете се от това, което вече не ви носи удовлетвореност. През вас ще се открият добри възможности за професионална реализация, успешно може да подписвате договори и да работите с пари. Отдайте се на себеопознаване и се анализирайте. Времето е подходящо за пътувания и работа с чужденци.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 06.11 - 12.11.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Pipilota » 06 Ное 2017, 11:37

Доста се развива хороскопа в последно време и имаме много възможности, само че зима иде и повечето ни мързи.
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта