13.11 - 19.11.2017 - Седмичен хороскоп!

13.11 - 19.11.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 13 Ное 2017, 11:55

ОВЕН (21 март – 20 април)
Седмицата е подходяща за пътувания. Ако мислите да започнете обучение, след средата на седмицата се запишете на необходимите курсове. След сряда ще изпитвате по-голямо напрежение, затова е добре да отложите стартирането на проектите си за по-нататък. По-добре, вместо да се впускате в нещо ново, да се вгледате в себе си, да изградите убежденията си и да поработите върху личността си. Време е за промени и от вас зависи да откриете онова, което сте готови да пуснете. Не се претоварвайте и се грижете добре за здравето си.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
През тази седмица е добре да почистите ненужното около себе си. Освободете се от това, което вече не допринася за развитието ви. Ще успеете да укрепите някои познанства, ще настъпят промени в личните и професионалните ви взаимоотношения, а темата, свързана с тях, ще ви занимава дълго време. Изчакайте до следващата седмица, ако искате да стартирате нещо ново. Краят на седмицата не е подходящо време и за професионални изяви.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Тази седмица поработете повече върху партньорските си отношения. Направете си някои равносметки – намерете време за себе си и собствените си мисли. След средата на седмицата няма да е подходящо да се впускате в нови начинания и да вземате важни решения. Най-добре да изчакате до следващата седмица, ако имате такива намерения. Обърнете внимание на здравето си – не само физическото, но и емоционалното.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази седмица ще е добре да общувате повече, да създавате нови контакти и да укрепвате тези с колегите ви. В личен план ще се чувствате добре и отношенията ви ще са хармонични. Опитайте се да избягвате конфликтите. Ще ви занимава темата за здравето и за работата ви. Най-добре е да не взимате крайни решения, свързани с тях. Изчакайте до следващата седмица. Не се претоварвайте и избягвайте да се поддавате на силни емоции, защото това ще повлияе лошо на здравето ви. Отделете време за почивки и разходки сред природата.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Новата седмица ще е много активна за вас, по отношение на дома ви и хората в него. Добре ще е да избягвате конфликтите и да се стремите към разбирателство. Уикенда ще ви занимават въпроси, свързани с любовния ви живот или взаимоотношенията с децата ви, ако имате такива. Не е подходящ момент за вземането на важни решения или стартирането на нещо ново – най-добре да изчакате до следващата седмица. Постарайте се да почивате повече, отдайте се на творческа дейност, спорт или разходки сред природата.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Внимавайте да не възникват недоразумения и неразбирателства в партньорските ви отношения. Темата за дома ви и положението в него ще ви вълнуват през цялата седмица. Опитайте се да погледнете трезво на нещата и преценете ситуацията от всички ъгли. Не вземайте важни решения и не предприемайте действия, особено ако са продиктувани от емоциите ви. Не пътувайте.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През тази седмица ще се открият пред вас добри възможности, свързани с бизнеса и финансите. В края на седмицата не взимайте важни решения и избягвайте да се впускате в действие. В същия период внимавайте да не се оставяте на емоциите да ви завладеят и сами да предизвикате спорове с половинката си. Подходящо е да пътувате и да работите с чужденци.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Тази седмица ще имате възможността да надградите партньорските си отношения. Ще се разкрият добри възможности за бизнеса и финансите ви. Предстои ви период, в който ще се развивате като личности, лесно ще се разбирате с околните, ще получите много възможности за обучения и пътувания, свързани с работата ви. През уикенда не вземайте важни решения и не се впускайте в нови инициативи. Изчакайте малко, вместо това обърнете внимание на здравето си и прекарайте време сред природата.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Очаква ви една много добра седмица, ще се радвате на добри отношения с околните, на добро здраве, а контактите с близките ви хора и интимния партньор ще са много добри. По време на почивните дни не взимайте важни решения, независимо за коя сфера от живота ви става дума. Добре е да се обърнете към себе си през уикенда, да се освободите от това, което пречи на развитието ви. Време е за равносметки. Ще ви се отразят добре разходки сред природата.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
През седмицата пред вас ще се открият много добри възможности, свързани с професионалната ви реализация. Възможно е да вземете някои решения, касаещи близки до вас хора, свързани с проектите, които целите да реализирате. След четвъртък нататък избягвайте вземането на важни решения, моментът няма да е благоприятен. Не стартирайте и нови инициативи, изчакайте следващата седмица.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Следващите дни са подходящи за работа с хора от чужбина и за пътувания. Ще получите много добри възможности. Може да стартирате и обучение. Добре ще е в края на седмицата да дадете на пауза, докато премине по-критичният период, през останалото време спокойно може да действате, така както го чувствате. Обърнете повече внимание на дома си – там ще се чувствате добре и ще се радвате на взаимност и разбирателство.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Седмицата е добра за сключването на сделки, касаещи пари, подписването на договори, кредитиране, заеми и всичко, свързано с финансите ви. Ще се радвате на добро здраве, но все пак не пренебрегвайте редовните енергийни практики, разходките сред природата, спорта. В края на седмицата не взимайте важни решения и не пътувайте.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 13.11 - 19.11.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Pipilota » 13 Ное 2017, 12:21

като цяло пак е по-добре да си почиваме, ами да не си даваме зор. :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron