20.11 -26.11.2017 - Седмичен хороскоп!

20.11 -26.11.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 20 Ное 2017, 12:27

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица е важно да обръщате повече време на човека до вас, важно е да постигнете баланс и разбирателство с половинката си. Обърнете внимание и на бизнес отношенията, които поддържате. Спокойно може да работите с пари, да теглите кредити и да правите инвестиции. Пълни сте с енергия и ще сте много жизнени, в добро здраве. Отделете време за енергийни практики.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
През периода ще постигнете разбирателство и хармония в партньорските си отношения - както в личен, така и в професионален план. Ще сте активни в работата си и ще ви се открият добри възможности за изява. Спокойно може да стартирате нови проекти. Обърнете се към себе си, за да си направите някои равносметки. Препоръчително е да намерите време за разходки сред природата.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Следващите дни ще са благотворни по отношение на работата ви. Изпълнението на ежедневните задължения няма да ви създава трудности. Внимавайте с конфликтите на работното място. Опитайте се да се разберете с околните спокойно, с правилните доводи, вместо да влизате веднага в спор. В средата на седмицата ще имате възможността да вземете по-важни решения, касаещи човека до вас. След сряда може да пътувате и да се изявявате в работата си.

РАК (22 юни – 22 юли)
Пред вас ще се открият добри възможности за изяви както в работата и творческите ви проекти, а и в личен план в отношенията ви с хората. Ако искате да стартирате нещо ново като обучение или да придобиете нови знания, започнете тази седмица. Срещайте се колкото можете повече с хора през следващите дни, общувайте активно. Внимавайте, ако работите с документи, да не допуснете някой пропуск, довършвайте започнатото. Подходящо време за промяна, спорт и физическа активност, но внимавайте да не се претоварите.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
През следващите дни бъдете по-активни в работата си. Навлизате в период, в който ще имате шанс да положите основите на бъдещото ви професионално развитие. Пред вас се откриват възможности, свързани с творчество и отношенията с любимите ви хора. Моментът е подходящ да се посветите на приятелите и семейството и на хобитата си. Не ремонтирайте и избягвайте конфликти с хора от дома ви.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица е добре да сте по-внимателни в работата си - проверявайте, внимавайте при сключването на сделки и подписването на договори. Ако трябва да преговаряте, се подгответе много добре. Ако се занимавате с интелектуална дейност, периодът ще е добър. До края на месеца е добре да приключите поетите ангажименти. Използвайте периода за рутинна работа, пътувания и срещи. Опитайте се да подобрите ситуацията в дома си.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
До средата на тази седмица е добре да сте по-внимателни, за да не се въвлечете в проблеми с хората от дома си. Към края на седмицата може да пътувате и да работите с чужденци. Периодът е подходящ за сключване на сделки и договори. Спокойно може да работите с пари, да взимате заеми, но не предприемайте рискови действия.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
До средата на седмицата бъдете внимателни да не попаднете в конфликти в приятелските и партньорските си отношения. Подготвяйте се предварително добре, ако ви предстоят изяви в работата. В края на седмицата може да работите с хора в чужбина, това ще ви донесе успехи в бъдеще. Периодът е подходящ да въведете ред в работата си и да финализирате започнатото. Спокойно може да боравите с пари, но не предприемайте рискови действия поне до сряда.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Започвате дълъг период, в който ще можете да демонстрирате своите силни страни и качества. Може да съставите план за действие за бъдещите ви цели, да пътувате и да се срещате с хора в чужбина. Успешно можете да реализирате творческите си проекти. До сряда е добре да забавите темпото, бъдете по-внимателни и проверявайте добре всеки един ваш проект, внимавайте, защото съществува риск от конфликти, както сред колегите ви, така и сред приятелите ви.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Тази седмица заложете на рутинната работа и изпълнението на обичайните ви ангажименти. Добре е да се активизирате и следващите две седмици да довършите започнатите задачи и поетите ангажименти. През следващите седем дни можете да пътувате в чужбина. Обърнете внимание на вътрешното си Аз, направете си някои равносметки, обърнете се към миналото и преосмислете приоритетите си.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Най-добре е през тази седмица да избягвате да се въвличате в конфликти, особено на работното си място и в семейството. Не се претоварвайте. Успех бихте постигнали, ако пътувате в чужбина, или започнете да учите нещо ново и да обогатите вижданията си. След сряда може да работите с пари и да уреждате финансови въпроси. Може да рискувате умерено, що се касае до парите ви.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Тази седмица е подходяща за професионални изяви, пътувания, срещи и разговори. Може да сключвате сделки и да подписвате договори, както и всяка друга работа с документи. Ако се опитвате да намерите баланс в отношенията си, тази седмица лесно ще ги развиете. В работата си бъдете последователни и отговорни.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 20.11 -26.11.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Pipilota » 20 Ное 2017, 12:52

Хубаво е, когато хороскопа дава поле за изява, така да се каже, а не стопира, заради ретроградност. Но да ви кажа, че май поредната такава на Меркурий предстои следващия месец. :mad:
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41

Re: 20.11 -26.11.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот kauda » 20 Ное 2017, 13:34

Pipilota написа:Хубаво е, когато хороскопа дава поле за изява, така да се каже, а не стопира, заради ретроградност. Но да ви кажа, че май поредната такава на Меркурий предстои следващия месец. :mad:

Пак ли тое Меркурий! Направо, такава малка планета, пък голяма напаст се извъди! :lol:
Аватар
kauda
 
Мнения: 1654
Регистриран на: 23 Мар 2015, 10:45


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта