27.11 - 03.12.2017 - Седмичен хороскоп!

27.11 - 03.12.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 27 Ное 2017, 11:37

ОВЕН (21 март – 20 април)
Бъдете по-сдържани и не реагирайте бурно през следващите дни, важно е да действате разумно и умерено. Очаква ви благоприятна седмица в професионален план. Препоръчително е да обърнете по-голямо внимание на хората от екипа си и да затвърдите връзката помежду ви, същото се отнася и за хората от приятелския ви кръг. Последните дни на седмицата стартирайте диета или въведете някои здравословни навици в ежедневието си.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)

Внимавайте да не се въвличате в конфликти както в работата си, така и между приятелите си. Благоприятен период за пътувания, за работа с хора от чужбина, както и за стартиране обучение. Ще имате възможността да разширите възгледите си и да промените разсъжденията си. През тази седмица спокойно можете да сключвате сделки, касаещи пари - купуване и продаване на имоти, работа с банки и други финансови институции.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Започнете седмицата активно, ако планирате пътувания и бизнес срещи, осъществете ги до сряда, след това периодът става неблагоприятен за всички тези дейности. Следващите дни са подходящи да си направите някои равносметки, да обръщате поглед към миналото и към себе си. Обмислете добре всичко, което предстои да свършите и мислете за бъдещето, вместо за миналото. Спазвайте добър режим, в края на седмицата предстои пълнолуние, което може да е старт за вашия по-здравословен начин на живот. Осигурете си време за почивка.

РАК (22 юни – 22 юли)
Време е да обърнете по-голямо внимание на здравето си и да си съставите подходящ режим. Не прекалявайте с нищо и не се претоварвайте. До сряда може да приключите със сделките, които ви занимават в момента, а след това е по-добре да се обърнете към себе си. През следващите дни е важно да стабилизирате отношенията си с околните, най-вече с колегите си. В края на седмицата отделете време за почивки и разходки сред природата.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Избягвайте да вземате важни решения под влиянието на емоции през тази седмица. Не е и моментът за професионални изяви, по-добре да изчакате. Отдайте се на творчество, прекарвайте повече време с любимите си хора и с децата си. Нека вашата цел да бъде почивката, да се наслаждавате на всичко, с което се занимавате. До средата на седмицата довършете започнатите задачи, преговори и важни сделки. След това е време за почивка и промени в начина на живот.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
След сряда Меркурий започва ретроградно движение, затова е най-добре дотогава да сте приключили с всички важни задачи. Предстои дълъг период, в който няма да е подходящо да се занимавате с търговия, обучения и подписване на договори. Обърнете по-голямо внимание на дома си и на хората в него, там ще се чувствате спокойни и на мястото си. В края на седмицата е пълнолунието, което ви насочва към по-правилен начин на живот и стартиране на диети.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Започва нов период, свързан с повече пътувания, добре е да стартирате и обучение. Обърнете повече внимание на здравето си, движете се повече и се срещайте с приятели, прекарвайте времето си така, както ви харесва на вас самите. Бъдете внимателни със здравето си, не се претоварвайте, а намирайте време за почивка. В края на седмицата няма да е подходящо да вземате важни решения, но може да стартирате диета и да прекарате няколко дни сред природата.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През тази седмица избягвайте конфликтите на работното си място. Взимайте решения, само след като сте ги обмислили добре, без да се оставяте да ви водят емоциите. Грижете се за здравето си, възможно е да се чувствате по-стресирани тези дни. Спокойно можете да боравите с пари и да сключвате сделки, но проверявайте добре всеки договор, и по възможност свършете това до сряда. След средата на седмицата е по-подходящо да се отдадете на почивка, важните решения оставете за края на следващата седмица.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
До средата на седмицата можете да се изявявате, да постигате това, което искате и да се радвате на хармонични отношения с околните. Добре е до средата на седмицата да сте приключили с важните договори и преговори. След сряда се отдайте на почивка и разходки сред природата. Обърнете се към себе си и си направете равносметките, които отдавна отлагате.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
До средата на седмицата може да довършите служебните си ангажименти, след това е по-добре да не се изявявате в работата. Изобщо, всичко, което е важно и свързано с решения, обучения и работа с чужденци е добре да се свърши до сряда. Избягвайте да се въвличате в конфликти в дома си и с шефовете си. Не е време да се изявявате в работата, по-добре да не се впускате в предизвикателства. Най-добре е да се погрижите за здравето си, да не се претоварвате и да почивате.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През новата седмица са възможни проблеми с някои хора, затова се фокусирайте добре в работата си, за да не допуснете грешки. Не предприемайте рискове в бизнеса си, не е време и за финансови операции. Грижете се за здравето си, бъдете внимателни, защото съществува риск от травми. В работата си ще ви се открият добри възможности, стига да сте достатъчно концентрирани да ги уловите, те ще ви дадат възможност в бъдеще да постигнете желаното. До сряда приключете с важните договори и разговори.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През настоящата седмица ще се чувствате добре и в хармония със себе си. Не предприемайте рискове в работата си и не се претоварвайте. До средата на седмицата довършете важните ангажименти, свързани с разговори, договори и пътувания. След това е време да се обърнете към себе си, да намерите важните за вас теми и да изчистите съзнанието си. Добре е да сложите край на отношения, които не ви носят вече удовлетворение. Почивайте достатъчно и намерете време за разходки сред природата.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 27.11 - 03.12.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот kalina_216 » 27 Ное 2017, 12:55

Тези ретроградности, но поне ни се дава възможност малко да си починем и да се поогледаме към себе си. И без друго напоследък съм много ангажирана, малко да си поема дъх не пречи, не че някога съм спазвала препоръките на звездите.
Аватар
kalina_216
 
Мнения: 292
Регистриран на: 23 Мар 2017, 12:24

Re: 27.11 - 03.12.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Rali_hr » 27 Ное 2017, 15:15

Ме н не мързел ме обръща вече, чакам празниците и изобщо не ми е работно :mrgreen:
Аватар
Rali_hr
 
Мнения: 3333
Регистриран на: 18 Ное 2014, 14:54


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта