04.12 - 10.12.2017 - Седмичен хороскоп!

04.12 - 10.12.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 04 Дек 2017, 11:57

ОВЕН (21 март – 20 април)
През следващите дни е добре да обърнете повече внимание на партньорските си отношения - и личните и професионалните. Седмицата е подходяща за професионални изяви, но не и за започване на нови проекти, или нови запознанства, както и за подписване на договори. Опитайте се да създадете добра организация в ежедневието си. В края на седмицата внимавайте да не възникнат неясноти между вас и половинката ви.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
Ако през тази седмица се наложи да пътувате, посещавайте познати места. Избягвайте да създавате нови контакти. Придържайте се към познатите ежедневни дейности, не стартирайте нищо ново и не подписвайте договори. Това правило ще важи, докато Меркурий е ретрограден. През тази седмица ще сте по-активни в отношенията си с околните, но внимавайте, защото съществува риск от конфликти. Към края на седмицата може да сте по-разсеяни и да допускате грешки, затова е добре да излезете на разходка сред природата.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Периодът е много подходящ да погледнете навътре в себе си и да обмислите на къде искате да поемете в живота си. Ако ви се налага да пътувате, проверявайте добре всичко. Настъпва положителен и хармоничен период за партньорските ви взаимоотношения. В края на седмицата е възможно да възникнат конфликти и недоразумения с близките ви - с човека до вас и с приятелите ви, както и в отношенията с хората на работното ви място.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази седмица ще сте по-активни в работата си. Моментът не е подходящ за водене на преговори и сключване на сделки. Ако ви се налага да подписвате документи, проверявайте добре всичко. Добре би било, ако се обърнете навътре към себе си и си направите някои равносметки. При пътувания проверявайте всичко, преди да тръгнете на път. В края на седмицата не е добре да се изявявате професионално. Намерете време за почивка и отделете време за здравето си.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
През следващите дни ще се чувствате добре, ще творите, ще се радвате на вниманието на децата и на любимите ви хора. Не се претоварвайте и си намирайте достатъчно време за почивка. Проверявайте всеки документ, който достига до вас, защото са възможни проблеми. Не е подходящо време за сключване на договори. В дома ви внимавайте да не се въвличате в конфликти. По-добре да посветите времето си на подреждането на приоритетите ви, вместо да се занимавате активно с различни дейности.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Започва ретроградно движение на Меркурий, който е вашата управляваща планета, затова е най-добре да погледнете към миналото и да си направите някои равносметки, както и да подредите приоритетите си. Моментът е подходящ да говорите с хората от дома си и да постигнете разбирателство с тях, като приключите споровете, които отдавна сте започнали. През тази седмица темата за дома ще е в центъра. В края на седмицата внимавайте да не се въвличате в конфликти, свързани с професионалните ви изяви.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Възможно е през тази седмица да се срещате с хора от миналото си и да приключите недовършените задачи. Не е добре да предприемате нови начинания. Избягвайте и пътуванията. Периодът не е подходящ за бизнес и финансови операции. Грижете се за здравето си, не се претоварвайте и спазвайте здравословен режим. След сряда са възможни конфликти и недоразумения, както в работата ви, така и у дома.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Започва период в който ще изпълнявате с лекота различни дейности. Не започвайте нови неща, въпреки че седмицата за вас ще е успешна, по-добре да заложите на сигурното. Не водете важни разговори и не сключвайте сделки. След сряда бъдете внимателни да не попадате в неясни ситуации. Възможно е да възникнат недоразумения с човека до вас. Някои неща, които са ви известни отдавна, отново ще ви занимават и ще осуетят плановете ви.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Избягвайте през следващите дни да влизате в спорове. Може да имате конфликт с хора от приятелския ви кръг или колегите. В партньорските ви отношения е добре да направите някои равносметки и ретроспекции, да помислите в каква посока се движите с човека до вас. Седмицата няма да е успешна и в професионален план - не се захващайте с нови дела, а по-добре да довършите започнатото. След сряда внимавайте в отношенията с човека до себе си.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Бъдете внимателни през следващите дни, избягвайте пътуванията и срещите с нови хора. За вас ще е добре да се обърнете към себе си и да се усамотите, за да направите необходимите си равносметки, както и да подредите приоритетите си. След средата на седмицата не се изявявайте в работата си - възможно е да попаднете в конфликтни ситуации. Не е изключено да възникнат недоразумения, които да попречат на изпълнението на задачите ви.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
За вас ще се открият добри възможности за професионалното ви развитие. Това, с което трябва се съобразите, е ретроградността на Меркурий, което означава, че трябва да сте по-предпазливи, да не започвате нови дейности и да не водите важни разговори, както и да не подписвате договори. Моментът е благоприятен за равносметки и за обогатяване на схващанията ви. В края на седмицата са възможни конфликти в дома ви, може да попаднете в неясни ситуации. Бъдете по-бдителни и не се разсейвайте.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Намирате се в благоприятен период за пътувания и за отношения и работа с чужденци. Но все пак е добре да не стартирате нови дейности, а новите контакти няма да са дългосрочни. Добре е да пътувате до познати места. Уредете отношенията с човека до себе си, какво искате и в каква посока се движи връзката ви. Ако е възможно в края на седмицата не пътувайте, а ако ви се налага, бъдете подготвени и съсредоточени.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 04.12 - 10.12.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Ваня Стойчева » 04 Дек 2017, 12:10

Така ли няма други плането, Меркурий е ретртограден през два месеца. :roll: какво не му е наред?
Аватар
Ваня Стойчева
 
Мнения: 2023
Регистриран на: 16 Дек 2014, 11:24


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта