11.12 - 17.12.2017 - Седмичен хороскоп!

11.12 - 17.12.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 11 Дек 2017, 11:55

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица ще сте активни в работата си. Не създавайте нови контакти и не поемайте нови ангажименти, тъй като все още Меркурий се движи ретроградно. Най-добре ще е да обръщате повече внимание на близките ви хора. Опитайте се да разширите мирогледа си, да обогатявате вижданията си. Обърнете внимание на човека до вас, може да се занимавате успешно с бизнеса си, само не предприемайте нови начинания и не подписвайте нови сделки.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
Започвате период с висока активност в отношенията - както личните, така и професионалните. Внимавайте да не попадате в конфликти, затова се старайте да говорите по-спокойно и да изслушвате околните, като се опитате да им влезете в положение. Моментът е подходящ да извършите някои промени и да се освободите от това, което ви тежи и пречи на развитието ви. Занимавайте се с йога или други енергийни практики, които ще ви помогнат да преодолеете промените, които ви предстоят. Може да боравите спокойно с пари финанси, сключвайте сделки, но не предприемайте нови инициативи.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През тази седмица ще ви занимават партньорските отношения - и личните и професионалните. Трябва да направите преоценка на тези отношения и да помислите в каква посока се движат и дали това е удовлетворяващо за вас. В работата си ще сте много заети и много ангажирани. Грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и си давайте необходимата почивка. Изчистете от ума си темите, които ви занимават, като се опитате да вземете решение по повечето въпроси.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази седмица се старайте да сте по-активни в работата си. Не е подходящо да започвате нови дела, но довършете всичко, което сте стартирали. Бъдете внимателни при нови покупки и проверявайте всички документи, ако се налага да подписвате договори. Възможни са проблеми с човека до вас, породени от вашата заетост и липса на време, така че се опитайте да намерите баланса между ангажиментите си и свободното си време. На някои от вас отношенията с интимната ви половинка ще се задълбочат.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Обърнете внимание на здравето си през тази седмица. Може да се чувствате изморени и с недостатъчно енергия и да ви трябва почивка. Проблем е, че освен умората, ще ви се струпа и доста работа, така че е добре да подредите приоритетите си така, че да не вредите на здравето си и в същото време да успеете да изпълните поетите ангажименти. В партньорските си отношения ще се радвате на разбирателство, ако сте естествени. Избягвайте конфликтите с хората от дома си.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица не се опитвайте да блеснете на работа, ще срещнете доста трудности. Ако например ви предстои важен проект, по-добре да изчакате следващата седмица, за да го реализирате. Основната активност ще е в дома ви и отношенията в него, изяснете ситуациите, които възникват там. Моментът е добър да си направите равносметки и да погледнете към миналото и да си помислите как сте постъпили в някои важни моменти. Внимавайте, защото съществува риск от конфликти с хора от семейството ви.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Тази седмица може да сте по-разсеяни, така че бъдете внимателни и преглеждайте добре нещата, защото рискът от грешки е много висок. Най-голяма вероятност има да пропуснете нещо на работното ви място. Опитайте се да намерите време за почивка, това ще се отрази добре на здравето ви. Не е време за рисковани действия, свързани с пари.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Започва много активен период, както в личен, така и в професионален план. Ще имате енергията да довършите всичко, което сте започнали, но не се изкушавайте да стартирате нови проекти. Възможни са големи промени в личния ви живот. Не е време за нови бизнес проекти и за финансови дела, довършете започнатите задачи и си направете някои равносметки.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Възможно е през тази седмица да се срещнете с хора от миналото ви и да се наложи да изясните отношенията си с тях. Недейте да се впускате в нови начинания. Бъдете внимателни, защото съществува риск от недоразумения с хората около вас или в дома ви. Посветете се на творчество и се изявявайте спокойно. Помислете върху партньорските си отношения.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Тази седмица ще сте много активни в работата си, но не започвайте нищо ново, обърнете се към себе си и си направете някои равносметки, опитайте се да изчистите съзнанието си и да се отървете от старите модели на мислене, които ви дърпат назад и ви пречат да се реализирате. Отделяйте време за себе си и за разходки сред природата. При пътувания и работа с документи проверявайте всичко, защото са възможни проблеми.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През тази седмица ще сте по-активни в отношенията с хората. Трябва да имате предвид, че е по-добре да се срещате с вече познати хора и да не създавате нови контакти, в противен случай те ще бъдат краткосрочни. Може да обърнете внимание на хората от екипа си и на своите приятели. Ако сте попаднали в неясни ситуации, сега е моментът да решите проблемите, свързани с тях. Избягвайте далечни пътувания, а ако ви се налага бъдете изрядни.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Следващите дни не са подходящи за пътувания, както и за работа с хора от чужбина. Възможни са недоразумения, така че проверявайте всичко добре. Ще сте много активни в работата си, но не предприемайте нищо ново. Моментът е подходящ да довършите вече започнатите проекти. В партньорските отношения е добре да погледнете назад и да обмислите как искате да продължите занапред тези връзки и дали те ви удовлетворяват. Разходете се сред природата, за да се презаредите с енергия.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 11.12 - 17.12.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Rali_hr » 11 Дек 2017, 12:55

До кога е ретроградността на Меркурий? чух нещо, че ще е до КОледа чаКк?! Вие усещате ли негативните последствия от тогава?
Аватар
Rali_hr
 
Мнения: 3333
Регистриран на: 18 Ное 2014, 14:54

Re: 11.12 - 17.12.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Lollipop » 12 Дек 2017, 11:56

Rali_hr написа:До кога е ретроградността на Меркурий? чух нещо, че ще е до КОледа чаКк?! Вие усещате ли негативните последствия от тогава?

До 23 декември. Аз да ти кажа не вярвам на хороскопа и изобщо не си го слагам присърце. :mrgreen:
Аватар
Lollipop
 
Мнения: 2728
Регистриран на: 14 Ное 2014, 15:55


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron