18.12 - 24.12.2017 - Седмичен хороскоп!

18.12 - 24.12.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 18 Дек 2017, 12:18

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица е добре да пътувате до познати места и да се срещате с хора, които познавате. Не вземайте важни решения, тъй като Меркурий все още е ретрограден, така че успехът в инициативите не е сигурен. Въздържайте се и от вземането на важни решения. Периодът е подходящ за занимания, свързани с бизнеса и да укрепите партньорските си отношения. Отделете време за енергийни практики, като например йога.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
Не е подходящо време за вземане на важни решения и за предприемането на различни инициативи. Всяка дейност, свързана с пътуване и обучение, следва да бъде добре проверена и перфектно организирана. Обърнете по-голямо внимание на приятелския си кръг, успешно ще създавате нови контакти. Навлизате в период на активност в партньорските отношения, но бъдете внимателни да не се въвлечете в конфликт.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Обърнете поглед към миналото си и си направете някои равносметки, особено в партньорските си взаимоотношения. Освободете се от всичко, което не допринася за развитието ви. Направете всичко по силите си да се пречистите, както вътрешно, така и външно, за да може да сте готови за новите връзки, които ви предстоят. Това се отнася както за личните, така и за бизнес съдружия. Грижете се за здравето си и не се претоварвайте излишно.

РАК (22 юни – 22 юли)
Не вземайте важни решения и не предприемайте инициативи. През тази седмица е добре да довършите поетите ангажименти. Уредете отношенията си с колегите, не започвайте нови инициативи. Погрижете се за здравето си, не прекалявайте с нищо и бъдете умерени. Бихте могли да си съставите здравословен режим и да изградите полезни навици. Заниманията, свързани със спорт, са препоръчителни, те ще ви помогнат да се отпуснете и да се заредите с енергия. Може да пътувате, само ако сте уверени, че сте добре подготвени.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Не вземайте важни решения до средата на седмицата и не предприемайте никакви действия. Моментът е подходящ да изясните отношенията си с любимите хора. Добре е да си направите някои равносметки и да решите в каква посока искате да се движат отношенията ви. Не се претоварвайте, защото скоро ще бъдете доста заети. Грижете се за здравето си и си създайте полезни навици и режим. Осигурете си време за почивка.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
В началото на седмицата се въздържайте от предприемането на нови инициативи. Навлизате в период, в който ще е добре да направите някои ретроспекции и равносметки, да внесете ред в отношенията си. Съставете си график, защото ви очакват много натоварени дни, в които няма да имате достатъчно време за ангажиментите и за любимите си хора.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Започва период свързан с повече пътувания и общуване, но съществува риск от конфликти. Може да отделите повече време на близките и на семейството си. До сряда не се впускайте в инициативи и не вземайте важни решения. По-добре е да се погрижите за здравето си и да прекарате време с приятелите си. Добре ще ви се отразят заниманията, свързани със спорт и почивка.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Не е подходящо да започвате каквото и да е било в момента, изчакайте следващата седмица, ако искате да поставите началото на някоя инициатива, особено що се отнася до пари, бъдете по-предпазливи. Ще трябва да се погрижите за здравето си - не прекалявайте с нищо. Може да спазвате здравословен режим, включете спорт и разходки. Ще успеете да отметнете много задачи, но внимавайте да не се въвлечете в конфликти с околните.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Новата седмица не е подходяща за вземането на решения и реализирането на нови инициативи. Периодът е активен, възможно е да постигнете разбирателство с хората около вас, но до края на седмицата няма да е подходящо да създавате нови познанства. Предстои ви период, в който ще е добре да укрепите отношенията си. Намерете време за почивка и разходка сред природата.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
До средата на седмицата няма да е подходящо да вземате важни решения и да стартирате инициативи, най-добре да изчакате малко. Най-добре ще е да се обърнете към себе си и да направите някои равносметки, за да подредите нещата в живота си. До края на седмицата изяснете ситуациите, в които сте били въвлечени, и не сте стигнали до изход от тях. Същото се отнася и за отношенията, които не допринасят за развитието ви и ви карат да се чувствате зле.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Обърнете внимание на приятелите си и на екипа, с който работите, както и на ситуацията у дома - изобщо през тази седмица ще ви занимават теми, свързани с отношенията. До средата на седмицата не е подходящо да вземате важни решения. Седмицата е подходяща за пътувания, но само до познати места. Възможни са недоразумения в отношенията, затова трябва да сте подготвени добре и да проверявате всяка информация, която достига до вас.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Предстоят промени в професионалната ви реализация. Не се впускайте във вземането на важни решения до края на седмицата, след това насочете вниманието си към работата. Периодът е добър да се отдадете на енергийни практики и да си направите организирате времето си.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 18.12 - 24.12.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Pipilota » 18 Дек 2017, 12:49

Явно ще трябв ада си правим обещаните равносметки, ако досега не сме го направили. :mrgreen:
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron