25.12 - 31.12.2017 - Седмичен хороскоп!

25.12 - 31.12.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 25 Дек 2017, 11:15

ОВЕН (21 март – 20 април)
През новата седмица бъдете по-смирени и вземете участие в някоя благотворителна акция. Занимавайте се с творчество и отделяйте повече време за себе си. Ако имате възможност, разходете се сред природата, успокойте мислите си. Продължава периода на активност в партньорските отношения, избягвайте конфликти и приемайте мнението и на другия. Започва период, в който е добре да планирате добре професионалните си изяви.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
Навлизате период с голяма активност свързана с пътувания, срещи и обучения. Ще сте по-сдържани и по-търпеливи, ще вършите всичко сериозно и отговорно. В партньорските си отношения избягвайте проблемните ситуации и конфликти. Проявете разбиране към другите. Включете се в благотворителни каузи. Занимания, свързани с изкуство, ще ви се отразят добре. Благотворно за здравето ви ще е разходка из природата.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През новата седмица, темите свързани с различни промени и трансформации ще ви занимават. Добре е да се освободите от всичко, което ви носи негативи, това се отнася и за партньорските ви отношения. Няма да е подходящо през тази седмица да се изявявате професионално, по-добре е да се погрижите за здравето си, като си осигурите достатъчно време за почивка. По отношение на парите, по-добре да не предприемате рискови дейности, свързани с финансите - кредити, заеми и т.н. През тази седмица обърнете внимание на отношенията с хората от дома ви.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази седмица ще сте по-натоварени, очаква ви доста динамична седмица, свързана с работата ви и с партньорските отношения. Опитайте се да разпределите вниманието си така, че да не пострадат нито връзките ви, нито да допускате пропуски в работата си. Възможно е отношенията с човека до вас да станат по-сериозни. Отделете време за спорт, творчество и почивка. Избягвайте да влизате в конфликти с любимите си хора.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Най-актуални през тази седмица ще са темите, касаещи работа и здравето ви. Възможно е да вземете някои важни решения свързани с тях. Моментът е подходящ да си съставите график, за спазване на по-добър режим. Обърнете внимание на здравето си. Внимавайте да не попаднете в конфликти с близките си. В професионален план може спокойно да контактувате с околните.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През новата седмица ще са актуални темите, свързани с дома и хората в него. Налага се да съставите по-добра организация, така че да имате време и за любимите си хора, но и за почивка и приятни занимания. Периодът е подходящ за обучения и пътувания. Избягвайте да влизате в конфликти с хората от семейството си, опитайте се да се обогатите, като възприемете и чуждата гледна точка.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
За вас започва период на активност, свързана с дома ви и семейството - отговорностите ви ще се увеличат. Ще започнете да проявявате по-отговорно отношение, вместо да постъпвате демонстративно, както е характерно за вас. Необходимо е да внесете ред в неясните ситуации, в които сте попаднали. Моментът е подходящ да се отдадете на енергийни практики и да си почивате достатъчно. Погрижете се за здравето си.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Добре би било през тази седмица да обърнете по-голямо внимание на интимния си живот и на децата си, ако имате такива. Препоръчително е да се отдадете на творчески дейности, да правите неща, които ви зареждат с енергия. Започва дълъг период, през който може да имате някои проблеми в общуванията, особено с роднините ви. Ще имате повече енергия да се справите с всичко.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица е добре да се обърнете навътре към себе си, да подредите мислите си. Възможно е да пътувате повече. Намирайте повече време за почивка и за пребиваване сред природата, това ще ви се отрази благотворно. Не се претоварвайте и се грижете добре за здравето си. Премислете партньорските си взаимоотношения и посветете време на укрепването им.
КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Очаква се силна активност за личността ви през тази седмица. Навлизате в период, през който ще е добре да си дадете сметка за това, което ви предстои, да организирате дейността си. В партньорските ви отношения цари хармония и разбирателство, отделете повече време на връзките си, за да се възползвате от благоразположението. Възможно е да вземете някои решения и да промените възгледите си.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През тази седмица обърнете внимание на хората от приятелския ви кръг. Моментът е добър да проектирате целите си, които да реализирате в бъдеще. Посветете се на благотворителност. Също така е препоръчително да се занимавате с творческа дейност. При изявите ви в професионален план подхождайте с разбиране.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Седмицата е добра за решаването на финансови въпроси. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето си, като прилагате повече алтернативни методи за лечение, като йога. Отделете си време за разходка сред природата. Периодът е подходящ за професионални изяви, както и да създадете добра организация и да планирате целите си за професионалното си развитие. Добре е да се освободите от ненужното.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта