01.01 - 07.01.2018 - Седмичен хороскоп!

01.01 - 07.01.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 03 Яну 2018, 11:26

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица е възможно да сте по-избухливи, така че се опитайте да се въздържате. Възможно е да допуснете доста грешки, заради импулсивните действия. Мислете повече, преди да предприемете каквото и да е било. През първите дни на седмицата ще сте настроени за почивка, затова се отдайте на спокойни занимания, така ще се заредите с енергия. От сряда ще усетите прилив на енергия, заложете своята изобретателност в работата си. През почивните дни отделете време за учене. През цялата седмица ще съществува риск от конфликти, бъдете нащрек. Внимавайте с рискованите действия, ако се касае до пари.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
Седмицата ще е спокойна за вас. Ще се чувствате в хармония със себе си, което ще ви даде възможност да се отдадете на любимите си занимания, без да се разсейвате. Възможно е да имате някои проблеми в отношенията, възможно е партньорът ви да ви ядоса или да имате някакво по-сериозно спречкване. Затова е по-добре да не влизате в спорове и да не уреждате отношенията си с хората след сряда, защото това няма да доведе до нищо добро. Ако се нуждаете от решение по тези теми, вземете го през уикенда.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През тази седмица се стремете да се отнасяте по-отговорно към проблемите, свързани с работата ви. Има голяма вероятност да се наложи да уредите стари сметки и други финансови въпроси. Седмицата е подходяща за бизнес и подписване на договори, но е важно да планирате всичко добре, само така ще постигнете успех. Желанието ви за срещи с приятели и познати ще се увеличава с напредването на седмицата, така че не забравяйте да прекарате време с най-близките си. В последните дни на седмицата вършете рутинните си задължения, дори и да нямате желание. Възможно е през тази седмица да получите пари, които са ви дължали, или да се наложи вие да се разплатите.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази седмица ще сте изправени пред предизвикателство, с което ще трябва да се справите сами. Може да се чувствате безпомощни, но ще трябва да го направите. Опитайте се да преодолеете страховете си и да направите онова, което се изисква от вас. Не се претоварвайте и не правете жестове към другите, ако това ще ви натовари твърде много. Погрижете се сами за себе си, не очаквайте, че другите ще мислят за вас. В отношенията ви са възможни някои недоразумения и разочарования, но може да си ги спестите, ако сте по-открити. В служебен план тази седмица ще е доста успешна за вас, поставете си цел, която да преследвате през годината.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
През тази седмица ще се наложи да довършите някои неща, останали ви от миналата година. Във ваш интерес ще е да ги довършите, за да можете да спазите поетите ангажименти. Ще сте изпълнени с много енергия, а вложите ли я на правилното място ще постигнете добри резултати. Обръщайте внимание на детайлите и довършете започнатото. Повече самокритичност на работното място ще ви се отрази добре. Не влизайте в излишни конфликти, вместо това докажете правотата си с действия, а не с празни приказки. След средата на седмицата ще сте по-емоционални, което ще ви изиграе лоша шега, особено, ако от вас се изисква здрав разум и дисциплина.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица ще постигнете добри резултати в работата си, благодарение на своята целенасоченост. Ще се изявите и изпъкнете благодарение на умения и старанието си. Внимавайте само да не се претоварите в желанието си да блеснете пред останалите. Следете здравословното си състояние, то ще ви подскаже дали не сте се претоварили. От средата на седмицата започва динамичен период, но ще е важно да се научите да съчетавате работата с почивката. Постарайте се да вършите нещата така, че да имате време и за това, което ви носи удоволствие. От вас зависи дали ще изкарате романтична седмица.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През тази седмица ще сте изправени пред предизвикателство, свързано с отношенията ви с важен за вас човек. Определете дългосрочните си приоритети и цели. Възможно е да изпитате колебания и съмнения, но за да преодолеете тази несигурност се запитайте от какво точно имате нужда. Не обвинявайте другите и не си търсете оправдания, дори и да смятате, че проблемът е в някой друг. Използвайте дните в началото на седмицата за да анализирате собствените си чувства. В средата на седмицата ще сте оптимистично настроени, добре ще е да се срещате с приятели. През уикенда наистина си починете и се погрижете за отношенията си с партньорите.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През тази седмица ще имате много енергия. Ще усетите ентусиазъм да се впуснете в ново и вълнуващо приключение - това ще ви помогне да направите нещо, което винаги сте искали, а сте се страхували и сте отлагали. Но то може да има и негативна страна – ще действате импулсивно и може да предприемете твърде големи рискове, затова е важно да не губите здравия си разум. Правете неща, които са добре обмислени и организирани. Моментът е подходящ да се запишете на лекция и да се отдадете на учене. В началото на седмицата е възможно да реагирате крайно. Нищо чудно дори да влезете в спор. Внимавайте при общуването с близките си през цялата седмица.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица трябва да сте по-организирани и подредени, без значение дали става въпрос за работата или за личния ви живот. Моментът е подходящ да поставите през себе си целите, които искате да постигнете през годината. Има вероятност тази седмица финансовото ви положение да се подобри, или да си купите нещо, което отдавна искате. Внимавайте с разходите и не прекалявайте с харчовете - това важи за цялата 2018 година. направете си баланс на приходите и разходите, това ще ви помогне да сложите в ред парите си и да спестявате повече. Първите дни на седмицата не предприемайте нищо важно. От сряда ще осъществите спокойно онова, което сте замислили.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Тази седмица ще свършите доста задачи, които имате, ако отделите време да планирате нещата, ще се справите дори по-добре. Не го ли направите, ще се затрупате с работа и ще се преуморите, а желанието ви за успех ще се изпари. Основна тема за вас е да намерите баланса между работата и почивката, не изпадайте в крайности. През първите дни на седмицата ще се наложи да отделите повече време на хората около вас. Обърнете внимание на близките си - на децата, семейството и приятелите си. Много от вас ще са любовно настроени, отделете време за романтика и приятни моменти с любимия човек. В работата си бъдете организирани и не проявявайте излишна агресия, за да достигнете до желаните резултати.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През тази седмица ще имате желание да се усамотите и да помислите върху някои важни за вас теми. Осигурете си нужното спокойствие и се вслушайте във вътрешния си глас. ще ви се отрази чудесно, ако прекарате повече време сред природата, това ще ви помогне да се отърсите от излишните страхове и тревоги, които имате. Първите дни на седмицата са подходящи да освободите дома си от излишните вещи. Така ще освободите място за нова енергия, която може да си доставите чрез нова придобивка. Грижете се повече за здравето си. Към средата на седмицата съществува риск да влезете в спор, който ще е заради нещо дребно. Не действайте импулсивно в последните дни на работната седмицата.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмица ще имате доста приятни преживявания, но трябва да се съобразите и с ангажиментите, които имате. Във ваша полза ще е ако не приемате много на сериозно неблагоприятните влияния, които може да се появят около вас. Може да внесете ред в някоя област в живота си, ако сте по-дисциплинирани. От полза за вас ще е, ако успеете да се съсредоточите върху собствените си цели, вместо да се опитвате да угодите на другите. Положете повече труд и ще осъзнаете, че си е струвало да го направите. В началото на седмицата ще имате възможност да се посветите на нещо, което ви доставя удоволствие. Средата на седмицата ще са много успешни в професионален план, стига да не се страхувате да се изявите. Има шанс да станете център на вниманието и да спечелите всеобщо признание. През уикенда бъдете по-организирани.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 01.01 - 07.01.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Pipilota » 03 Яну 2018, 12:23

Започнахме и новата година, надявам се да ни очаква все по-малко ретрограден Меркурий, че миналата година се оля. :mrgreen:
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41

Re: 01.01 - 07.01.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот kalina_216 » 03 Яну 2018, 13:18

Много добре започва годината, ще видим как ще се развие нататък :)
Аватар
kalina_216
 
Мнения: 292
Регистриран на: 23 Мар 2017, 12:24


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта