08.01-14.01.2018 - Седмичен хороскоп!

08.01-14.01.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 08 Яну 2018, 12:21

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица са възможни някои неразбирателства в партьорските и семейни отношения. Може би липсата ви на свободно време и ангажираността ви с личните ви нужди ви пречи да погледнете хората около вас и да видите техните потребности. Ако държите на тези връзки, не се правете, че не съществува проблем, а се опитайте да се справите с него, като намерите компромисно решение. Не го ли направите, поставяте в риск отношенията си и това ще предизвика недоволство от страна на партньора ви или въпросния член на семейството, с когото имате проблем. През тази седмица ще е по-трудно да намерите общ език с околните, но трябва да положите усилия. Проблемите във връзките ви ще са обострени в началото на седмицата. В работата си ще сте доста продуктивни, ако успеете да разпределите задълженията си правилно. Подписването на договори ще бъде успешно в дългосрочен план.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
Тази седмица ще е много успешна в професионално отношение. Работата ви ще спори и трудът ви ще дава резултат. Дори да имате повече отговорности, това не трябва да ви притеснява, защото ще се справите с всичко. Ще се радвате на подкрепата на колегите си, което ще ви дава известно спокойствие. Хората обичат да си сътрудничат с вас, когато демонстрирате професионализъм. Пред някои от вас ще се открие възможност за нова реализация, придобиването на опит или създаване на нови контакти. В личен план може да се изправите пред някакво предизвикателство. Възможно е да срещнете неразбиране от страна на партньора си или близък приятел, да се окаже, че имате различни желания или не успявате да постигнете съгласие по даден въпрос. Не се оставяйте такива неща да ви извадят от равновесие, не създавайте драми, а се опитайте да намерите компромисен вариант с човека, с когото имате проблем.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
И през тази седмица ще трябва да обърнете внимание на практичната страна на живота. По-точно, става въпрос за темите, свързани с пари и работата ви. Подхождайте сериозно и отговорно, въведете в ред финансите си, ако имате задължения и заеми - върнете парите, които дължите, ако сте притиснати по какъвто и да е начин от пари, уредете въпроса. Недовършените дела в тази област ще ви създадат грижи в бъдеще. Периодът е благоприятен да вложите парите си в нещо ново. Не е изключено да изпаднете в лошо настроение, заради усещането, че не се движите напред. Не се отчайвайте и гледайте положително на нещата, които ви се случват. Срещите с близки и приятели ще повдигнат духа ви.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази седмица ще усещате безпокойство, когато общувате с някои хора. Може да имате усещането, че отношението към вас е несправедливо и, че не получавате нещо, което ви се полага. Каквато и да е причината за емоциите ви, трябва да знаете, че оплакването няма да помогне да се реши проблемът, както и отказът да признаете съществуването му. Ако проблемът е ваш, то вие трябва да предприемете действия, а близките ви могат само да ви подкрепят. Гледайте и преценявайте нещата, решавайте това, което можете своевременно, не се занимавайте с проблеми, които не са ваши. Основна тема през периода ще са взаимоотношенията - и личните и професионалните. Може да прекратите някакви договори, или пък да сключите нова сделка. Ще водите някои по-важни разговори, които ще ви помогнат да се освободите от онова, което не харесвате.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
През тази седмица ще имате възможност да постигнете добри резултати в работата си, но всичко това зависи от способността ви да бъдете организирани. Следващите дни трябва да се откроите със своите качества и да си поставите цел за развитие през годината. Първите дни на седмицата са благоприятни за вас, особено за отношенията с околните. Може да ви се наложи да защитавате позицията си. Ако искате да срещнете разбирателство, трябва да се опитате да се поставите на мястото на другия. В средата на седмицата ви очакват някои предизвикателства, ще сте по-избухливи, ще изпитвате напрежение и ще чувствате, че някой ви саботира, за да не постигнете желаното. Не влизайте в конфликти, изобщо през цялата седмица трябва да сте много внимателни да не избухнете. През почивните дни може да направите това, което искате, без да съществува риск от спречквания.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица ще берете плодовете на своя труд, ще се насладите на резултатите от добре свършената работа. В професионално отношение всичко ще се развива нормално, няма да имате никакви проблеми с работата. Що се отнася до финансите ви, там положението също ще е стабилно, а дори е възможно някои от вас да получат допълнителни пари. Трябва да внимавате в общуването с колегите ви, има риск някой да се отнесе лошо с вас, не участвайте в спорове, ако не сте пряко засегнати. След сряда ще е добре да вземате важните решения, свързани с работа и финанси. Разговорите ще са успешни и ще постигнете добри резултати. През почивните дни пътувайте или се занимавайте с нещо приятно.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През тази седмица ще ви занимават някои важни въпроси, при едни това ще е кариерата, при други семейството, но при всички положения ще е нещо важно, което не можете да пренебрегнете. Обмислете внимателно какво да предприемете. Може да се наложи да направите някои компромиси, но каквото и да е, имайте предвид, че ще е във ваша полза след време. Седмицата е много благоприятна за постигане на финансово развитие, но за това ще ви трябва по-голяма смелост. Не се притеснявайте да поискате възнаграждение за труда си, или си потърсете нова работа. Разчитайте на ораторските си умения и ще постигнете това, което искате. Тази тактика ще ви помогне да достигнете успех в деловите разговори и в личните отношения. В любовта може да се изправите пред някои предизвикателства, но с малко повече усърдие ще успеете да ги преодолеете, стига да комуникирате спокойно по въпроса.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Тази седмица може да се окаже както много успешна, така и изпълнена с много предизвикателства. Всичко зависи от това къде и как влагате енергията си и дали не я изразходвате напразно, като се опитвате да промените неща, които нямат отношения към вас. Ще постигнете много, ако използвате ентусиазма си, за да реализирате някаква лична професионална цел. Завладява ви силен състезателен дух и независимо от конкуренцията, вие ще постигнете успех. Седмицата ще бъде наситена с повече предизвикателства, ако се фокусирате върху негативни емоции и погледнете в миналото и започнете да ровите в отминали проблеми. Ако сте ядосани, внимавайте как реагирате, тъй като може да станете агресивни. Намерете начин да укротявате агресията си и да изразходвате ползотворно енергията си. В любовта е възможно да направите някои сцени на ревност, помислете добре, дали си заслужава да постъпвате така и дали има причина за поведението ви.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица ще действате много импулсивно. Може благодарение на смелостта, която имате, да постигнете някои свои желания, които досега не сте имали достатъчно кураж да осъществите. От друга страна обаче импулсивността може да ви попречи да постъпите правилно, действайки първосигнално може да не постигнете желаното. Опитайте се хем да следвате мечтите си, хем да не прибързвате, а да обмисляте всичко добре предварително. Това важи и ако решите да купувате нещо, или имате някакви финансови въпроси за решаване. Що се отнася до парите, тази седмица ще е много благоприятна за вас, ако сте си свършили работата добре преди това. Някои от вас могат да получат заслужени приходи, благодарение на което ще успеете да си купите някои желани неща. Не харчете недомислено и повече, отколкото можете да си позволите. В работата си спазвайте сроковете и поетите ангажименти.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
През тази седмица ще ви вълнуват главно теми, свързани с любовта и връзките. Съществува риск от това страховете ви да вземат превес и да нарушат спокойствието ви. Може в любовта да се опитвате да обсебите другия и да го контролиране, но не трябва да забравяте, че и другите имат своите причини за поведението си, не може да режисирате всяко действие на половинката си. Не правете прибързани изводи, преди да сте се запознали с всички факти, защото най-вероятно ще се окаже, че преувеличавате. Със сигурност, ако се опитвате да принудите другия да прави това, което вие искате, няма да постигнете много. Що се отнася до личния ви живот, най-добре през тази седмица да се обърнете към себе си и да премислите какво точно искате.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Случващото се във външния свят ще е индикация, че трябва да се обърнете към себе си и да потърсите корените на проблемите, които всъщност са във вас. Може да става дума за конфликт или за усещането на някаква липса. Не започвайте да създавате хаотични проблеми, само за да излезете от дупката, в която се намирате. По-добре да отделите време за себе си, спокойствието ще ви помогне да върнете вътрешния си баланс, а той ще ви помогне да постигнете хармония с околните. Освен това ще мислите много по-трезво и интуицията ви ще заработи по-добре. В работата си тази седмица ще постигнете добри резултати, ако вложите енергията си в нея. Възможно е обаче да възникнат някои конфликти на работното ви място, но вашата обективност може да помогне да ги решите. Запазете спокойствие и не подхождайте емоционално, за да може да решите безпристрастно в ситуацията кой е прав. Началото на седмицата е благоприятна за вас, ще имате много възможности за общуване. След сряда ще сте по-напрегнати, затова си отделете време за почивка.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмица ще ви върви във всичко. Няма да срещате пречки, когато преследвате целите си. Ако сте си поставили конкретна задача, ще успеете да я реализирате, стига да сте организирани и последователни. Не започвайте нищо, преди да сте довършили предишното, защото това ще ви разсее и в крайна сметка няма да получите желания резултат. Дори и да имате съмнения, следвайте съставения си план и не се отклонявайте от него. Най-хубавото през тази седмица е, че много от вас ще успеят да преодолеят склонността да се носят по течението и ще сте по-целенасочени и по-уверени в това, което правите. Оценявайте себе си, не допускайте околните да ви влияят. Не толерирайте несериозното отношение.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 08.01-14.01.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Rali_hr » 08 Яну 2018, 13:00

Много подробен хороскоп и хубавото е, че няма ретрограден меркурий :lol:
Аватар
Rali_hr
 
Мнения: 3333
Регистриран на: 18 Ное 2014, 14:54

Re: 08.01-14.01.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот kauda » 09 Яну 2018, 12:03

И на мен ми омръзна от периоди, в които не е добре да се действа и всичко върви на опаки. Сега тази седмица дава доста големи хоризонти за действие.
Аватар
kauda
 
Мнения: 1654
Регистриран на: 23 Мар 2015, 10:45


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта