15.01 - 21.01.2018 - Седмичен хороскоп!

15.01 - 21.01.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 15 Яну 2018, 13:04

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица някои от трудностите, които стоят пред вас, ще изчезнат. Лесно ще общувате с околните и няма да срещате проблеми между вашите приятели и близки. В началото на седмицата спазвайте поетите ангажименти, в противен случай ще създадете впечатление, че сте несериозни. Ще наложите своя авторитет, само ако покажете професионализъм. Възможни са някои конфликти с по-висшепоставените от вас, ще трябва да се съобразите с техните правила. След средата на седмицата ще имате интересни срещи. Дните до неделя са подходящи за излизания и срещи. В професионален план, ако искате успех, трябва да разчитате на екипа си. Съдействайте си повече с колегите, така ще постигнете по-голям успех.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
През тази седмица ще се обтегнат отношенията ви с околните. Не е изключено да сте изнервени и напрегнати, ако причината е в някой конкретен човек, трябва да проведете разговор, за да изясните причините за проблемите ви. Не е добре да премълчавате, надявайки се, че това ще се промени, а и трупането на проблеми ще навреди и на здравето ви. В работата си ще сте много продуктивни, стига да не позволявате емоциите да ви завладяват. След средата на седмицата започва период на много промени, които ще се реазлират през целия януари. През уикенда релаксирайте и се занимавайте с творчество.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През първите дни на седмицата ще трябва да довършите някои от поетите служебни ангажименти. И през тази седмица е добре да успеете да решите въпросите, касаеща пари и финанси. След сряда ще имате повече време и ще ви е по-спокойно. Реализирайте пътуване, което сте обмисляли отдавна, това ще ви помогне да разширите кръгозора си. От четвъртък ще имате много енергия, ще се срещате с различни хора. Тази седмица е благоприятна за професионалното ви развитие. През почивните дни ще сте разсеяни и може да пропуснете нещо важно.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази седмица ще се заемете с някои важни въпроси, касаещи както личния, така и професионалния ви живот. Ако искате да се чувстате по-спокойни и да владеете положението, разсъждавайте трезво. Ако имате нужда да водите някои важни разговори, не отлагайте, защото така безпокойството ви ще расте и ще владеете по-трудно емоциите си. И през тази седмица темата за взаимоотношенията ще е водеща. Някои от вас ще приключат връзка, а други ще започнат нова. В началото на седмицата проведете наболялите важни и практични разговори, засягащи пари и работата ви. Бъдете конкретни и ясно заявявайте позицията си. В средата на седмицата има риск да избухнете, затова бъдете по-сдържани. Не си правете категорични изводи и не преувеличавайте проблемите. В края на седмицата е възможно да получите някакви пари, а почивните дни ще се радвате на добро настроение.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
През тази седмица се опитайте да подредите всичко, в което усещате, че има хаос. Това се отнася, не само за предметите, но и за ангажиментите и приоритетите, които имате. Колкото сте по-организирани, толкова по-голям шанс има да постигнете целите си. В началото на седмицата ще сте по-натоварени в работата ви и ще имате много ангажименти, лесно ще получавате необходимата ви информация, благодарение на лекотата в общуването. В сряда си почивайте повече и отделете време за да почистите излишните неща околко вас. Ако искате да реализрате някаква професионална цел, започнете след този период. Потърсете подкрепа от съмишленици, хората лесно ще склоняват да ви помагат. През почивните дни се отдайте на любимия човек.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Тази седмица ще сте спокойни, дните ви ще минават еднотипно и без изненади. Ще успеете да се съсредоточите върху работата си, а в свободното си време ще се занимавате с любимо хоби. Разсъждавате трезво, може да разчитате на близките си и те на вас, ще им бъдете опора през следващите дни. В работата си тази седмица ще сте назаменими, ще забелязвате всякакви пропуски. До средата на седмицата дните са благоприятни за подписване на договори. В края на седмицата бъдете по-креативни. Уикенда обърнете внимание на половинката си.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През тази седмица ще сте изправени пред предизвикателства в личен и служебен план, което ще ви напрегне и ще ви развали настроението. Бъдете дипломати в общуването, само по този начин ще успеете да постигнете успех. Към сряда е добре да се вслушате в сърцето си, ако някоя област в живота ви е объркана. Така ще успеете да разберете от какво се нуждаете. След четвъртък ще имате повече поводи за усмивки. Може да проведете разговор с някой близък и това да ви подейства положително. Помислете за бъдещето си и за целите, които искате да реалирате тогава. Уикенда се концентрирайте върху любовния аспект на живота ви.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През тази седмица ще успеете да свършите много работа и ще сте много енергични. Ако имате някакво любимо хоби, може да му се посветите. Мислите ли някаква промяна на самите себе си, тази седмица може да постигнете добро развитие, стига да вложите енергията си в това. Що се отнася до любовните отношения, внимавайте да не изпадате в крайности и не драматизирайте. В професионално отношение седмицата ви е пълна с възможности, стига да сте решени да поемете някои рискове. В началото на седмицата се разделете с миналото и започнете да гледате само напред. През почивните дни се разходете из природата и спортувайте.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица задълженията ви ще са повече, но трябва да вършите това, което се налага, накрая ще останете удовлетворени от постигнатото. Не е подходящо да се впускате в рисковани дейности - по-добре да изчакате следващата седмица за стартирането на нови проекти. Ако се почувствате уморени, намалете темпото и отложете изпълнението на някои задачи. Не прекалявайте с нищо. В началото на седмицата може да решите някои финансови проблеми, както и да подпишете някой договор. Във ваша полза е да спазвате уговорките си и да работите в синхрон с колегите си. Възможно е да получите паричен бонус за работата си. Ако ви очаква изпит, или интервю за работа, се пригответе добре.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
През тази седмица ще сте много продуктивни и всичко ще се случва по вашия план. Наясно сте с това, което трябва да направите и къде трябва да наложите мнението си. Има вероятност, обаче, да пренебрегнете мнението на околните и да ги нараните. Ако не искате да имате проблеми във връзката си, обръщайте повече внимание на любимите си хора. В началото на седмицата е важно да контактувате с околните спокойно. Подходящо е да планирате проектите, по които ще работите и да проведете важните разговори още със старта на седмицата. Вслушвайте се в мнението на колегите си. Премислете свободата, която давате на хората около вас, дали тя е достатъчна или напротив, от това могат да назреят конфликти. Уикенда почивайте и планирайте бъдещите си цели.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През тази седмица имате нужда да обърнете повече внимание на себе си и да си дадете онова, от което имате нужда. Правете онова, което ви носи удоволствие, дори и да са дребни ежедневни неща. Първите дни на седмицата не започвайте нищо ново, а довършете вече поетите ангажименти. Заложете на сигурно и работете върху вече поетите задачи. Освободете се от това, което ви вреди в живота и ви дърпа назад, дали ще е навик, страх, или връзка - от вас зависи с какво ще се разделите, за да се чувствате по-добре. Намеренията ви сега ще имат голяма тежест, затова се възползвайте от решителността си. Може да се видите с пряители и да посетите интересно събитие в края на седмицата. Общуването с приятели ще ви носи удоволствие.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Седмицата ви ще е спокойна, всичко ще се развива по план. Тези от вас, които са по-разпилени могат да имат някои проблеми, затова се постарайте да сте по-организирани. Това важи до края на седмицата, не обещавайте неща, които не бихте могли да изпълните. В началото на седмицата обмисляйте добре дали информацията, която достига до вас, е достоверна. Обръщайте внимание на всяко предложение, което получавате, защото може да се окаже доста интересно. Към края на седмицата ще може да се покажете в най-добрата си светлина, ще споделите идеите, които ви се въртят в главата и ще се изявите чрез някаква творческа дейност.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 15.01 - 21.01.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Kaya » 16 Яну 2018, 11:02

Добре е че отново не се очакват някакви сътресения.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya
 
Мнения: 2797
Регистриран на: 14 Ное 2014, 15:52

Re: 15.01 - 21.01.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот svetlozara » 16 Яну 2018, 13:08

Аз съм доволна от хороскопа, за вас не знам. :) Много ми харесва, как почва новата година.
svetlozara
 
Мнения: 729
Регистриран на: 18 Юни 2015, 12:14


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта