22.01 - 28.01.2018 - Седмичен хороскоп!

22.01 - 28.01.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 22 Яну 2018, 15:17

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица успехите ви ще зависят до голяма степен от екипната ви работа. Ако се опитате да работите с хората около вас, ще успеете да постигнете по-дорби резултати. Не отказвайте срещи, много от тях ще бъдат ползотворни. Седмицата е подходяща за нови начинания. В началото на периода може да възникнат някои конфликти, ако някой иска да наложи мнението си над вас, това със сигурност няма да ви хареса, което е предпоставка за спор. В средата на седмицата обърнете внимание на себе си и на вашите хобита и интереси. В края на седмицата ще ви занимават някои финансови въпроси. През уикенда пътувайте и се срещайте с приятели.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
Тази седмица всичко ще въври по план. В работата си ще получите награда за труда си, съществува опасност да се претоварите и да поемете твърде много ангажименти. Ще успеете да се справите със задачите си благодарение на добрата организация. В началото на седмицата ще сте по-изнервени и напрегнати. Внимавайте да не избухнете, опитайте се да се владеете. В средата на седмицата е добре да си отделите време за почивка. В края на седмицата сте по-концентрирани и лесно ще се справите с проблемите си. Ще се радвате на добро отношение с околните, може да пътувате и да правите интересни за вас неща.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През тази седмица ще се радвате на добро настроение, но не е изключено да се изнервите и да избухнете. Най-вероятно агресията ви ще бъде насочена към конкретен човек, който с действията си ви засяга лично. Темата за парите също ще е актуална за периода, най-добре е да уреждате финансови въпроси в края на седмицата. Отделете време за приятелите си, общуването с тях ще ви помогне да намалите стреса. Лесно ще намерите съмишленици за идеите си. Бъдете критични към себе си. Ако сте поели някакви ангажименти, вършете ги отговорно. В петък има вероятност да влезете в спор. Уикенда направете нещо интересно, лесно ще се разбирате с околните, така че ако сте в спор с някой, почивните дни са времето, в което може да изгладите противоречията.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази седмица ще сте много натоварени. Ще се чувствате така, сякаш нещата не зависят от вас. Все пак не се претоварвайте - както физически, така и психически. Подредете задачите си приоритетно. Най-вероятно ще се срещнете с приятни хора, което ще ви даде сили да продължите седмицата. В началото на седмицата може и самите вие да се учудите от реакциите си. Недейте да таите чувства в себе си, или поне ги споделете с близък човек. След сряда започва по-приятен период, в който ще сте по-уравновесени. В края на седмицата ще водите важен разговор и се подгответе добре за него. Уикенда ще се чувствате по-напрегнати от обикновено, но най-вероятно вие самите ще преувеличавате.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
През тази седмица нещата ви случват така, както сте планирали. Колкото сте по-организирани и целенасочени, толкова по-добри ще са резултатите ви. А най-благоприятна ще е седмицата ви в любовно отношение - ще получавата подкрепата на половинката си. В началото на седмицата ще сте пълни с енергия. В сряда внимавайте да не пресилите нещата, защото сте много нетърпеливи. Последните дни на работната седмица ще сте отдадени на работата си и ще се чувствате добре на работното си място. Уикенда отделете за половинката си, а ако сте необвъзрани, излизайте повече, най-вероятно ще срещнете човек, който ще събуди интереса ви към себе си.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица ще имате повече работа и ще получите възможност за професионално развитие. Ако срещате проблеми, опитайте се да ги решите през следващите дни. Седмижата е благоприятна да довършите започнатото и да учите нови неща. В пътвите дни може да срещате съпротива или различни обстоятелства да ви попречат да изпълнявате работата си. Имайте предвид, че основен фактор може да се окаже липсата на смелост от ваша страна за справяне в различните ситуации. От сряда ще сте по-спокойни, ще се радвате на близките си и на хората, които ви обичат. Във финансово отношение ще усетите подобрение. В събота и неделя отделете време да поработите върху повишаване на квалификацията си, лесно ще запомняте и ще е подходящо да подобрите знанията си.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Ще сте в лошо настроение в началото на седмицата, но с времето то ще се подобри. Понеделник и вторник ще сте нервни и лесно ще ви извадят от равновесие. Ако искате да се изявите в работата и да постигнете целите си, бъдете по-смели и по-целеустремени. Не правате компромиси със себе си, макар че това ще се хареса на околните. Ако искате нещо, направете го. В края на седмицата може да получите пари и да сключите изгодни договори. Запазете спокойствие и ще постигнете успех в партньорските отношения. През почивните дни се срещайте с приятели и прекарайте добре времето си зедно. Отношенията ви с любимия ще са хармонични.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През тази седмица ще сте целеустремени. Ако целите ви са свързани с себеусъвършенстването в различни области, може да разчитате на успех. Вмето да се оплаквате тези дни, започнете да реализирате плановете си, иначе само ще загубите енергията си. Ако имате конфликт с някой, съществува риск да избухнете срещу този човек. В края на седмицата е добре да се съобразявате малко повече с партньора си и близките си хора. Не бързайте да съдите и да вземате прибързани решения, поставете се на мястото на другия и разберете мотивите му. През почивните дни е добре да се заобиколите с хора, които харесвате. Занимавайте се с любимо хоби.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица ще сте по-спокойни, ще имате по-малко работа и най-накрая ще се чувствате така, сякаш спокойно можете да дишате. Ако през изминалите дни всекидневието ви е било скучно, сега ще намерите начин да се разнообразите. Очакват ви много нови и различни неща. През тази седмица лесно ще достигате до информацията, която ви е необходима. Но за да се случи това, трябва да поддържате добри контакти и да се интересувате от хората около вас, така може някой неочаквано да ви съдейства и да ви помогне да постигнете целите си. В средата на седмицата ще се палите много лесно, но пък и бързо ще ви минава. В края на седмицата е добре да сте по-предпазливи, ако сключвате финансови сделки или продавате нещо. В петък отново ще имате прилив на енергия, който ще продължи цял месец. Постарайте се да канализирате правилно тази енергия, иначе може да станете твърде агресивни.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
През тази седмица ще имате възможност да започнете нещо ново и да се отдадете на занимания, които обичате. Не поемайте излишни рискове. В работата си ще се изявите като авторитет и лидер, стига да сте го заслужили. Ако използвате силата и влиянието си да подлеете вода на някой друг, скоро това ще изиграе лоша шега и на вас. Затова е добре да действате според правилата. Отделете време за размисъл, за да осъзнаете, че и вие самите имате вина за тези проблеми, а ако не предприемете дествия по изясняването им, те ще продължат да се усложняват през годината. Средата на седмицата ще е доста предизвикателна, възможни са конфликти на работното ви място. Трябва да положите повече усилия да изгладите противоречията. В края на седмицата ще сте по-спокойни и по-уверени. Време е да проведете трудните разговори, които обмисляте отдавна. Ако имате нужда от съвет, потърсете го от близък приятел.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

През тази седмица ще имате нужда да си угаждате, ще се чуствате добре в кожата си и по този начин ще привличате и вниманието на околните. Освен това, вашето добро отношение към тях ще е в полза за интимния ви живот, особено ако не сте обвързани, може да започнете връзка в началото на седмицата. В личен план може да възникат някои разногласия с половинката ви, ако сте обвързани, особено, ако той/тя проявява ревност и иска да ви обсеби. В средата на седмицата ще сте творчески настроени и ще постъпвате по различен и нестандартен начин в решаването на проблемите си. В края на седмицата намерете време за себе си, като се отдадете на някои различни процедури, които ще ви накарт да се чувствате добре - като масаж или отидете на фризьор. Уикенда може да се срещате с приятели, да водите интересни разговори, но не са изключени спорове.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Тази седмица ще сте организирани и ще успеете да свършите всички задачки, които имате. Опитайте се да бъдете по-конкретни в желанията си и да си изградите точна идея какво искате за себе си и за бъдещето си. Няма да ви е от полза да сте разпилени. В края на седмицата започва много важен период, който касае главно кариерата ви, затова е добре, ако имате амбиции в тази област, да проявите смелост и да се опитате да покажете влиянието си. В началото на седмицата стойте настрана от агресивни хора, има риск да си го изкарат на вас, без да имате вина за това нещо. Към края на седмицата ще имате вдъхновение и ще успеете да се въведете във форма. Ако сте се посветили на творчески занимания, ще постигнете добри резултати.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 22.01 - 28.01.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Lollipop » 23 Яну 2018, 10:09

При мен вече се случиха някои неща от хороскопа. :mrgreen:
Аватар
Lollipop
 
Мнения: 2728
Регистриран на: 14 Ное 2014, 15:55


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта