29.01 - 04.02. 2018 - Седмичен хороскоп!

29.01 - 04.02. 2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 29 Яну 2018, 15:08

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица работете по-малко и обърнете поглед към вас самите. Няма да ви е лесно, защото сте свикнали да решавате проблемите си с действия, но е добре да туширате емоциите си и да им обърнете по-голямо внимание. По този начин ще достигнете до ценна информация за вас самите, ще успеете да подредите приоритетите си. В средата на седмицата е възможно да попаднете в конфликт с някой близък, защото се чувства пренебрегнат от вас. Към края на периода им риск да действате недомислено и прибързано, но е добре да отложите решението за другата седмица, вместо да действате на инат. В последните работни дни ще стане ясно дали сте вършили нещата през пръсти или сте се постарали повече. Погрижете се за здравето си и си почивайте достатъчно.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
През новата седмица може да изпитвате безпокойство и да не знаете причината, но най-вероятно е заради промени, които ви засягат пряко и не можете да контролирате. Опитайте се да приемете случващото се, в противен случай ще става все по-зле. Търсете възможностите в промените, които настъпват, вместо да се отчайвате. Първите дни на работната седмицата ще сте по-спокойни, обърнете вниманите на близките си хора. След като ви налегнат тревогите в средата на седмицата, вместо да се самонавивате и закопавате все повече в тях, се погрижете за себе си, като си почивате повече, излизайте с приятели и не се оставяйте на мрачните мисли да ви завладеят. Най-концентрирани ще сте в последния ден на работната седмица, ще имате достатъчно енергия. Отдайте се на творчество и занимания, които ви успокояват. Тази седмица като цяло ще се чувствате доста притеснени, от вас зависи как ще канализирате енергията си, за да се успокоите и да си помогнете да преодолеете промените, които ви предстоят. Приятелите и семейството ви ще ви бъдат голяма подкрепа, ако потърсите утехата им.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Тази седмица ви очакват някои промени, но вие лесно се адаптирате към всяка една ситуация. Ако изпитвате някакви съмнения послушайте вътрешния си глас, той ще ви каже как е най-добре да постъпите. Не отлагайте, а тръгнете по пътя на изпълнението на това, което искате. Що се отнася до любовния ви живот, въжмоно е там да настъпят някои промени, които ще ви накарат да бъдете по-открити и по-прями. Внимавайте, защото мсъществува риск да станете агресивни. В началото на седмицата ще се чувствате добре в работата си, ако се занимавате с търговия ще имате успех, благодарение на способността ви да говорите с хората. В средата на седмицата са възможни някои конфликти с половинката ви, по-добре да отстъпите и да не позволявате на емоциите да усложнят ситуацията. В края на седмицата ще успеете да довършите всички поети ангажименти. През почивните дни ще се чувствате спокойни, прекарайте ги в почивка.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази седмица ще се чувствате притиснати от проблеми и ще искате да се свиете в черупката си и да се изолирате от целия свят. Типично за представителите на зодия рак, което този път ще ви е от полза, затваряйки се в себе си, ще успеете да осъзнаете от какво имате нужда и как бихте могли да го постигнете. При някои от вас може да има спорове в работата ви на тема пари. Ако мислите, че не получавате достатъчно за труда, който полагате - може би е време и вие самите да си дадете положителна оценка, вероятно вие самите не се чувствате достатъчно важни и това влиея и на оценката на околните. Най-добре е до четвъртък да си почивате повече. Опитайте се да не угаждате твърде много на близките си, може да осъзнаете, че за вас никой не се грижи, а вие полагате твърде много грижи за близките си. За тях може да изглежда незначително, когато започнете да се оплаквате от това. В почивните дни подредете мислите си и вкарайте в релси емоциите.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Тази седмица има вероятност да настъпят обрати в живота ви, ще имате усещането, че не вие, а други определят съдбата ви и контролират живота ви. За която и област да става въпрос, най-вероятно ще бъдат засегнати и взаимоотношенията ви. Седмицата ви ще е наситена с емоции, така че не е добре да действате прибързано и под влияние на чувства, отделете малко време и премислете преди да действате. В края на седмицата няма да имате достатъчно енергия, за да изпълните всичките си задачи, затова е добре да не се размотавате в началото. Отделете време за себе си през почивните дни, поглезете се и де отдайте на някакво хоби. Уикенда ще трябва да свършите и някои рутинни задачи.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица настроението ви ще се сменя често, което ще ви накара да се притеснявате, но това е нормално, случва се понякога различни чувства да вземат превес. Не търсете причината, а изживейте чувствата си. В работата си няма да имате възможност за нови начинания, но пък ще имате чудесни условия да довършите нещата, които сте започнали преди. В началото на седмицата ще се чувствате полезни, което ще ви носи удовлетворение. Не се нагърбвайте с много работа в средата на седмицата. В края на периода емоциите ще ви пречат да се концентрирате. Уикенда може да се наложи да помогнете на близък приятел, който има нужда от вас. Намерете време и да си починете.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Започва дълъг период на промени, те може и да не се случат веднага. Добре е, че повечето от вас ще са настроени положително и ще очакват промените с положителни емоции. Седмицата е благоприятна за любовния ви живот, не крийте емоциите си от половинката си, това ще ви направи още по-близки. В началото на седмицата ще сте малко по-чувсвителни и по-капризни. Гледайте да не прекалявате с това. Дните в средата на работната седмица ще са важни за вас, защото може да се случи нещо, което ще промени нещата за вас в дългосрочен план. Уикенда прекарайте с любимия човек и му отдайте цялото си внимание.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Тази седмица ще е много интересна, изправени сте пред различни предизвикателства, но освен това ще имате и чудесни възможности. Предизвикателството може да е свързано с общуването с някой, но не бива да се притеснявате, ще преодолеете безпокойството си. Ако нямате настроение през тези дни, не правете драми, всичко ще премине. Началото на седмицата ще изпитвате трудности в общуването, потърсете помощ от някой, който ви е близък и му имате доверие. В средата на седмицата ще владаеете трудно емоциите си и не е изключено да избухнете. В края на седмицата най-накрая ще се успокоите и е време да завършите поетите ангажименти.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица ще сте много активни. Ако искате да постигнете нещо, няма да се колебаете и ще действате. Решителността ви ще даде добри резултати, само ако преценяте правилно кое може да претърпи промяна, за да се концентрирате върху него, вместо да мислите върху това, което не може да бъде променено. До средата на седмицата забавете темпото и не се претоварвайте, за да не се преуморите и да не постигнете добри резултати. Внимавайте с думите си към близките си хора, защото може да ги засегнете без да искате. В края на седмицата ще сте по-концентрирани и ще имате много идеи, възползвайте се от тях. Ако ви предстои нещо важно се пригответе предварително. Уикенда си почивайте повече.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
През тази седмица е добре да сте по-предпазливи в отношенията си и с въпросите, свързани с пари. Обмисляйте внимателно всеки детайл, за да сте сигурни, че вземате правилното решение. Не предприемайте финансови рискове. В личен план са възможни повече предизвикателства. Може да изпитвате смесица от неприятни емоции, но от вас зависи да ги преодолеете. Намерете начин да се занимавате с приятни за вас неща. През тази седмица може да се почувствате предадени и да се разочаровате, само вие можете да се погрижите за себе си. Не се претоварвайте и разпределете ангажиментите, които имате между вас и останалите хора, дори и това да касае грижата за дома, споделяйте я със семейството си. В края на седмицата ще успеете да довършите започнатото. През цялата седмица може да изпитате някои трудности в отношенията с околните, вижте дали грешката не е във вас самите.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През тази седмица емоциите ви ще вземат превес над разума. Това може и да има положителен ефект, защото ще послушате сърцето си. Но при някои от вас може реакциите ви да са по-пресилени. Възможни са някои промени във взаимоотношенията в един или няколко човека. Каквито и да са тези промени, те ще са за добро. В началото на седмицата довършете започнатото преди това. Концентрирайте се върху настоящото и не предприемайте нищо ново. В средата на седмицата е подходящо да проведете важните разговори, които отлагате отдавна, макар че съществува риск да срещнете неразбиране. През почивните дни ще ви занимават любовни трепети - с половинката ви, а ако нямате такава, нищо чудно да срещнете някой интересен човек.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмица ще осъзнаете, че искате повече неща от живота и ще вземете решение да се освободите от това, което не ви носи удовлетвореност вече. Възможно е някой да реши да се отдалечи от вас или вие самите да решите, че този човек няма вече място в живота ви. Каквото и да се случи, трябва да се примирите с тази промяна, по-добре е да го приемете, вместо да се мъчите да вървите срещу него. В началото на седмицата се доверявайте на интуицията си, тя ще е най-добрият ви съветник. Ще помагате на хората дори и без да търсят вашата помощ. В средата на седмицата ако се чувствате уморени, дайте заслужена почивка на мозъка си, ако се занимавате с творчество, това ще ви се отрази добре. В края на седмицата бъдете нащрек, защото някой може да се опита та ви измами. Проверявайте фактите, вместо да се доверявате сляпо. Уикенда ще сте в добро настроение.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта

cron