5.02 - 11.02.2018 - Седмичен хороскоп!

5.02 - 11.02.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 06 Фев 2018, 13:49

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица сами ще трябва да се предпазите от грешки, като не влизате в конфликти с колегите си. Оставете нещата да се случват от само себе си, вместо вие да се опитвате да контролирате всичко. Възможно е да получите положително развитие по някой финансов въпрос, да се сдобиете с необходимите ви пари - било то чрез кредит, връщане на заем или сключване на изгоден договор. В началото на седмицата водете важните разговори, подходящо време е за преговори, а и ще сте по-отворени към чуждото мнение. Внимавайте с необмислените финансови рискове, въпреки че седмицата е положителна от парична гледна точка. В края на седмицата ще имате много енергия, но пък и ще бъдете по-избухливи, може някой да ви ядоса и да си изпуснете нервите. Уикенда по-добре да пътувате и да правите неща, които ви зареждат с енергия и ви носят много ползи.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
Възможни са някои спречквания с партньора, особено ако позволите емоциите да ви водят. Макар че не обичате неразбирателствата в отношенията, понякога е необходимо да се повдигнат някои неудобни въпроси, именно по този начин ще могат да се изяснят нещата, които ви вълнуват. Ако сте от двойките, при които често има сцени на ревност, тази седмица ще сте по-уязвими. В работата си не предприемайте рискове и се придържайте към сигурното, дори и да настъпят някои промени трябва да се адаптирате към тях. В средата на седмицата ще сте по-емоционални, не крийте чувствата си, а споделете с близки хора какво изпитвате. Ако имате нужда да проведете разговор с някой, не го обвинявайте, а спокойно обяснете какво ви притеснява. В края на седмицата ще ви налегне мързел, но трябва да го преодолеете. Внимавайте с харчовете през почивните дни.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През тази седмица ежедневието ви ще стане много по-интересно, ако разширите кръгозора си. Началото на седмица е подходяща за мигове с приятели и групови срещи. Запознанствата ви ще са много интересни, а срещите ви приятни и ползотворни. Ще сте в добро настроение и лесно ще създавате връзки. Тази седмица ще работите чудесно в екип, а общите ви усилия ще дават добри резултати. Но ако някой се опитва да ви наложи нещо, което вие не одобрявате, няма да го приемете добре. Уикенда ще се чувствате добре и отново ще прекарате приятно време с приятели. Неделя бъдете по-предпазливи с парите си. Не забравяйте, че трябва да се отнасяте сериозно към поетите ангажименти към приятелите си.

РАК (22 юни – 22 юли)
Тази седмица не се претоварвайте и не поемайте повече ангажименти от тези, които бихте могли да изпълните. Няма да е добре и да изпадате в другата крайност и да не правите нищо и да отлагате. Търсете баланса между работата и почивката, тогава гарантирано ще се чувствате добре. В средата на седмицата ще ви е трудно да овладявате емоциите си и е възможно да се появят някои стари проблеми в отношенията ви. Може и през тези дни да сте по-подозрителни и да сте подвластни на страхове. Не напрягайте околните заради вашите притеснения, по-добре вместо да изисквате от другите, да направите нещо за себе си, което ви кара да се чувствате добре. През почивните дни ще сте с положителна нагласа, но ако се опитвате да свършите нещо, може да се чувствате малко по-напрегнати и да срещнете трудности.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
През тази седмица ще ви занимава темата за взаимоотношенията. Проблем ще бъдат най-вече нерешените въпроси във връзките ви - било то лични или професионални. Възможно е да имате някои по-големи сътресения в интимната сфера, ако се появи ваша бивша любов, това ще е знак, че трябва да се се опитате да скъсате с миналото. Най-добре ще се чувствате в началото и в края на седмицата, когато ще имате достатъчно енергия да реализирате целите си. Ако имате някакво хоби, ще постигнете добри резултати. В началото на седмицата ще сте много добронамерени, което ще ви носи успехи в работата. В личен план ще печелите симпатиите на хората. Сряда може да усетите спад в тонуса, което ще повлияе и на настроението ви.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица може да се погрижите за здравето си, откажете се от някой вреден навик или си създайте полезен такъв. За да успеете да го постигнете, трябва да си поставите малки и постижими цели. Моментът е подходящ да пречистите тялото си, като се подложите на здравословен режим. В началото на седмицата ще получите добри новини, свързани с пари. Може да се поглезите с нещо по-скъпо. В средата на периода е добре да се отървете от излишните неща на работното място и в дома си. Ако направите основно почистване, ще се почувствате много добре и презаредени. Ако някои от вас имат проблеми в личния си живот, може това да повлияе и на работата ви. Уикенда се опитайте да сте по-спокойни и да не натрапвате мнението си.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Тази седмица ще започне много добре за вас, още в понеделник ще изпитате положителни емоции. Може да водите приятен разговор с половинката си, да планирате приятно изживяване, или да се срещате с приятели. Не стойте сами през тези дни, а бъдете в компанията на половинката си и на приятелите си. Средата на седмицата също ще е положителния за любовния и социалния ви живот, очакват ви интересни разговори и изненади. Ако имате деца, ще получите новини, свързани с тях. При всички случаи не стойте сами, а бъдете сред приятна компания, това ще ви зареди с много положителна енергия. Дните в средата на седмицата са подходящи за уреждането на финансови въпроси, включително и за подписване на договори. Уикенда ще бъдете в настроение за срещи и партита. Няма да ви се стои сами и на едно място, по-добре ще е да се отдадете на желанието си за излизане и забавление, това ще ви се отрази много добре. Тези дни са подходящи и за учене, и за преподаване.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През тази седмица ще сте доста емоционални и ще ви личи, трудно ще скривате чувствата си от околните. Най-добре ще е ако се усамотите и се опитате да подредите мислите си. Ако имате нужда от съвет, не се притеснявайте да потърсите такъв от ваш приятел, който може да ви даде разумна и обективна гледна точка. В началото на седмицата ще постигате успехи в работата си. От вторник обаче, емоциите ще вземат превес в ежедневието ви и доста може да се подведете. Интуицията ви ще е много изострена и ще ви помага във вземането на важни решения. В края на седмицата ще ви е от полза да сте по-дейни, за да си помогнете да постигнете това, което искате. През почивните дни обърнете по-голямо внимание на себе си и на близките си хора.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
В началото на седмицата може да сте изправени пред някои предизвикателства. Още в първия ден е възможно някой да ви ядоса с поведението си. Въпреки че ядосването ви е оправдано, имайте предвид, че не бива да отдавате голямо значение, в момента сте в такъв период, че лесно ще се дразните. В средата на седмицата ще имате желание да си почивате повече, това е добре, защото ще ви помогне да намалите темпото. През цялата седмица ще сте обхванати от ентусиазъм, но има риск да прекалите и да почувствате преумора. В края на седмицата внимавайте с общуването, защото може да възникат спречквания. Преди да действате помислете какви ще са последствията. Уикенда ще успеете да се успокоите, внимавайте да не харчите повече, отколкото може да си позволите.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
През тази седмица ще обмислите минали случки и може да изпитате несигурност дали сте постъпили добре. Не се опитвайте веднага да намирате решение на проблемите си, може да ви е необходимо повече време. В началото на седмицата може да възникнат конфликти. В средата на седмицата може да получите неочаквано пари или да уредите някой финансов въпрос. Тези дни са успешни за подписване на договори и сключване на сделки, както и за преговори, свързани с работата ви. Бъдете съсредоточени и ще вземете правилните решения. В края на работната седмица се концентрирайте върху работата си и най-вече задачите, които трябва да свършите в срок, вместо да се разпилявате в различни ангажименти. Отложете важните дела за петък, когато ще постигате с лекота желаното. През уикенда обмислете нов начин за печелене на допълнителни пари. Ще имате възможност да откриете необходимите ви истини по различни въпроси.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
И през тази седмица трудно ще съумеете да съхраните вътрешния си баланс, понеже около вас ще се случват различни неща, които няма да ви оставят безучастни. Ако успеете да останете спокойни, ще преминете по-леко през този период, но за много от вас това ще е трудна задача и ще реагирате по-емоционално. Погрижете се за себе си и се вгледайте добре в нуждите си, намерете начин да си дадете това, от което имате нужда. Отдайте се на хобито си, което ще ви помогне да се почувствате по-добре и да се заредите с положителна енергия. Лесно ще печелите симпатиите на хората и може да станете център на вниманието. Ще се чувствате ценени от всички около вас. В края на седмицата ще сте по-енергични и ще имате желание да направите някои промени. Цялата седмица е подходяща да се разделите с миналото си и да си поставите ясни цели за бъдещето.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмица може да сте по-напрегнати и дори да започнете да се оплаквате.Имайте предвид, че начина, по който вие гледате на нещата, може и да не е реалността и да преувеличавате. Затова е по-добре да изчакате да се успокоите и тогава да прецените ситуацията. Общувайте с хора, които ще ви помогнат да подобрите настроението си. Не позволявайте да ви завладява безпокойство в средата на седмицата. Вместо да се притеснявате, може да сте доста продуктивни. В края на периода може някой да се държи грубо с вас и да се почувствате обидени. Няма нужда да си го слагате на сърцето. Ако се почувствате застрашени и подценени, ще е най-добре да защитите позицията си. През уикенда общуването с различни хора ще ви донесе много ползи.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 5.02 - 11.02.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот kalinka-kuku » 06 Фев 2018, 21:50

Интересна работа, ще видим какво ще става през тази седмица!:)
Аватар
kalinka-kuku
 
Мнения: 1189
Регистриран на: 20 Мар 2015, 15:25

Re: 5.02 - 11.02.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот rabotnata pchela » 06 Фев 2018, 22:44

Напоследък много положителен хороскоп чета за себе си, което е направо странно! :)
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4772
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта