12.02 - 18.02.2018 - Седмичен хороскоп!

12.02 - 18.02.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 12 Фев 2018, 13:55

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица голяма част от времето ви ще бъде заето с професионални ангажименти и проект, който е от голямо значение за вас. Довършете работата си и се отдайте на заслужена почивка. Ако имате някоя неприятна задача, не отлагайте изпълнението й. В общуването си с по-висшестоящи от вас има риск да изпаднете в конфликт, затова е по-добре да сте по-обрани в реакциите си. В средата на седмицата може да си починете малко, това ще помогне и на подобряване на настроението ви в натовареното ежедневие. В края на седмицата се настройте за почивка и се опитайте да укротите ентусиазма си - колкото повече се стараете да постигнете нещо, толкова по-трудно ще се случва. Най-добре да изчакате подходящ момент за начинанието си. Уикенда по-добре да прекарате насаме със себе си и да обмислите някои ситуации, които са ви се случили през седмицата.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
Тази седмица ще сте по-напрегнати, ще чувствате, че не контролирате нащата, които ви се случват. Някои промени, които ви предстоят, ще ви хванат неподготвени, но от вас зависи колко лесно ще ги приемете - така или иначе нямате силата да ги промените. В началото на седмицата ще сте много концентрирани и ще успеете да свършите всичко, което планирате. Средата на седмицата ще е по-напрегната, това ще създава проблеми както в работата ви, така и в отношенията с хората около вас. Притеснявате се заради бъдещето, което е нормално, но ако се ангажирате с някакво хоби, ще преминете по-лесно през този период. В края на седмицата ще си прекарате добре благодарение на близки до вас хора. Срещайте се с приятели през почивните дни, може да отидете на почивка или на някое парти. Каквото и да изберете, имате нужда да разпуснете.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Тази седмица ще е наситена с конфликти, особено, ако не се чувствате удовлетворени от работата си или от отношението на шефовете си. Най-вероятно през следващите дни напрежението ще ескалира, каквото и да се случи, явно е дошъл моментът да отстоявате позициите си и да кажете каквото ви е на сърцето. Ако искате да направите някоя голяма промяна, периодът е подходящ за такава, обмислете как точно ще действате. В началото на седмицата обърнете внимание на финансите си и се опитайте да бъдете по-организирани. Не отлагайте решението на тези въпроси, защото те могат да се усложнят. Срещайте се с приятели и разговаряйте, тези моменти ще ви помогнат да се откъснете от проблемите, които имате в работата си. В края на седмицата може да получите нова възможност да се изявите. Помислете си добре дали компромисите, които сте правили, не се оказват причината за това, че напрежението през следващите дни ще ескалира.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази седмица заложете на сигурното и не предприемайте рискове. В началото на седмицата ще сте по-натоварени на работното място, което ще ви напрегне. Не приемайте навътре изказванията на вашите колеги и шефове, касаещи работата ви. В края на седмицата ще получите новини, свързани с финансите ви. Ако от вас се изисква да вземете някакво решение и да действате, по-добре изчакайте малко, за да обмислите как да постъпите, прибързаността може да ви изиграе лоша шега. Отложете важните разговори в средата на седмицата. През уикенда може приятел да потърси от вас помощ, отзовете се на молбата му. Бъдете нащрек, ако някой ви обещава твърде много.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Тази седмица вас ви очакват доста големи промени, възможно е те да са свързани както с професионалното ви развитие, така и с личните ви взаимоотношения. В началото е добре да се организирате да свършите всичко, което сте планирали, защото през следващите дни ще сте по-разсеяни и ще ви е трудно да изпълните поетите ангажименти. В средата на седмицата ще настъпи промяната, която ще разберете при разговор, било то с половинката ви или с някой колега. Дори и предложението да ви се стори неприятно и непривлекателно, то не бързайте да се отказвате, а приемете възможността, която ви се дава. В почивните дни премислете как да действате и си починете.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица любовните теми ще занимават много от вас. Някои от вас ще имат романтични преживявания, а ако имате човек до себе си, не е изключено да осмислите добре отношенията си с него. В работата ви моментът е подходящ за промени, ако си търсите нова работа или планирате да се захванете със собствен бизнес. Първият ден на работната седмица е много добър за професионални изяви. В личен план може да се чувствате малко притеснени от отношението на половинката си, но не е подходящо време за изясняване на чувствата. Важно е да останете здравомислещи, защото около вас доста хора ще са подвластни на емоциите около средата на седмицата. Дори и да се оставите в един момент чувстава да ви водят, канализирайте ги така, че да бъдат насочени към приятни за вас преживявания.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Седмицата ви ще е много вълнуваща, особено ако сте настроени на положителна вълна. В любовта си ще преживеете някои много специални моменти. Експериментирайте и изненадайте човека до себе си, при някои от вас изненадата може да е голяма - предложение за брак, например. Ако сте необвързани може да срещнете човек, който да ви се стори интересен. Седмицата е подходяща, ако искате да създадете нещо ново или да започнете да правите нещо творческо. Поставете началото на изпълнението на целите си в края на седмицата. В началото на работните дни е добре да се отдадете на работата си. Възможно е някой да ви ядоса, но ще ви мине бързо. Уикенда ще сте много активни, прекарайте времето си с човека до себе си, моментите заедно ще заздравят връзката ви.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Някои случки от тази седмица ще нарушат спокойсвието ви, гледайте положително на случващото се и не се притеснявайте излишно. Възможно е да преувеличавате, така че добре премислете как точно да реагирате на събитията около себе си. Най-добре е да се захванете с нещо странично и да се разсеяте, вместо да се вглеждате в случващото се. В началото на седмицата ще ви е трудно да общувате с близките и колегите си. Ако се оставите на емоциите си, ще се изнервите и това ще усложни разговорите още повече. Опитайте се да се успокоите и да погледнете от друг ъгъл на случващото се. В средата на седмицата ще получите важна информация, която ще ви донесе позитиви в дългосрочен план, дори и сега да не ви изглежда така. Не се отказвайте от възможността за промяна. В последния работен ден има риск да допуснете грешки, ако се поддадете на чувставата си. Уикенда по-добре да се отдадете на творчество.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица ще сте по-импулсивни и няма да обмисляте много действията си. Имайте едно на ум, въпреки че е много добре, че сте смели в постъпките си, но ако се оставите да ви води гневът, може и да съжалявате след това. седмицата е доста емоционална за всички зодии, така че ако вие се впуснете в нещо недомислено, после може да съжалявате. В работата си бъдете по-внимателни, особено ако става въпрос за пари. В личните ви финанси може да срещнете някои трудности, ако сте харчили повече напоследък. Средата на седмицата може да достигнете до някакво решение. През тази седмица имате възможност да погледнете към самите себе си и да направите някои промени. Може да се обучавате и да се усъвършенствате през следващите дни. В края на седмицата може да се чувствате по-напрегнати, но всичко ще отмине леко.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Тази седмица ще ви е трудно да се концентрирате. Периодът е такъв, че дори да се опитвате да работите на максимум, няма да ви се получава. Обърнете внимание на себе си, вместо да се опитвате да свършите работата, която не успявате. Следващата седмица няма да имате трудности с изпълнението на задълженията си. Поне в началото на седмицата ще успеете да подредите ангажиментите си така, че да успеете ефективно да ги изпълните, дори и ако сте по-разсеяни. В средата на седмицата не се напрягайте. Някои от вас ще получат добри финансови новини, оставете нещата да се развиват от само себе си и не насилвайте нещата. Не си правете планове за уикенда, защото най-вероятно няма да успеете да ги осъществите. Най-добре е да намалите очакванията си към околните и да забавите темпото, добре ще ви се отрази ако отидете на спа.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Тази седмица е една от най-важните за вашата зодия, защото представлява начало и край на някаква област в живота ви. Възможно е да се случи нещо, което да ви подтикне да промените значително живота си, или някоя среща да го преобърне. Дори и да се изненадате от промените, не се притеснявайте, те ще са за добро. В понеделник свършете по-голяма част от работата си, защото след това плановете ви може да се променят и да се разсеяте. До петък се опитайте да си направите някои оценки, дори и да се чувствате объркани, но следвайте интуицията си. През почивните дни е добре да се усамотите и да си почивате повече, планирайте бъдещето си и слушайте вътрешния си глас.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмица е възможно да усещате, че някой се опитва да упражнява контрол върху вас. Ако това ви се случи наистина, не се противете, оставете се по течението и не правете драми. Важно е какво усещате, че ви се случва, не обръщайте голямо внимание на различни ситуации. В началото на седмицата свършете важните си служебни ангажименти, ако ги отлагате ще имате проблеми по-късно с тях. Тази седмица често ще се обръщате към вътрешния си свят да търсите решения в него. Ако имате желание да се освободите от нещо, направете го. През уикенда ако сте по-наивни, някой може да се възползва от това, така че бъдете по-предпазливи. Преценяйте добре хората, с които се срещате.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 12.02 - 18.02.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Pipilota » 12 Фев 2018, 14:03

Очаква ме доста напрегната седмица, надявам се обаче да не се сбъдне хороскопа ми.
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4219
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41

Re: 12.02 - 18.02.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Monika_Spasova » 13 Фев 2018, 10:40

Аз съм доволна от моя хороскоп, обичам промените, особено, когато са за хубаво :razz:
Аватар
Monika_Spasova
 
Мнения: 2094
Регистриран на: 07 Апр 2015, 11:32


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта