19.02 - 25.02.2018 - Седмичен хороскоп!

19.02 - 25.02.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 19 Фев 2018, 13:19

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица ще имате повече енергия, благодарение на което ще успеете да свършите голяма част от поетите ангажименти. Ще сте много решителни, така че никой няма да може да ви спре по пътя към успеха ви. В понеделник ще успявате лесно да говорите с хората около вас и лесно ще ги печелите на ваша страна. Бъдете лидер, който вдъхновява, това е ключът към успеха. В средата на седмицата внимавайте малко повече с общуването, защото е възможно да се поддадете на емоциите си и да действате импулсивно. Спокойно може да подписвате сделки, свързани с пари. В края на седмицата може да получите допълнитено пари и да харчите повече. През уикенда ще се чувствате по-напрегнати, така че намерете време и възможност да си почивате повече.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
През тази седмица социалният ви живот ще е много активен, ще се срещате с повече хора, може да получите и някое интересно бизнес предложение. Ако се занимавате с творчество ще постигнете успехи. Не проявявайте инат, тъй като той може да повлияе отрицателно на взаимоотношенията ви. Ако нещо ви дразни, по-добре да се разберете с хората нормално, ще бъдете разбрани. Грешно би било да таите емоциите в себе си. В средата на седмица е добре да се заемете с решаването на важните въпроси, свързани с работата ви. В края й подходете разумно в конкретна ситуация и се оптайте да намерите баланса. Петък и събота ще се срещате с много хора, ще ви се случват интересни неща, време е и да се забавлявате. Последния ден от седмицата прекарайте в компанията на семейството си.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През тази седмица ще сте в добро настроение, на моменти е възможно да се ядосате повече и да реагирате по-остро, но няма да се касае за нещо много важно. В началото на седмицата се доверявайте повече на интуицията си. Ще постигате лесно успех и идеите ви ще са добре приети. През тези дни ще общувате много активно и ще се движите повече. В средата на седмицата е добре да позабавите малко темпото и да се отнесете по-сериозно към работата си и към ангажиментите, които сте поели. В края на седмицата се срещайте с приятели и се забавлявайте, възможно е да се чувствате малко по-изнервени, опитайте се да овладеете емоциите си.

РАК (22 юни – 22 юли)
В началото на седмицата ще сте в лошо настроение, възможно е хората около вас да ви предизвикват по някакъв начин и да изпитате безпокойство. Възможно е да попаднете в напрегнати ситуации на работното си място и да имате конфликти с висшестоящите. От средата на седмицата нещата ще се нормализират и успокоят. Ако имате важни ангажименти, свършете ги веднага, щом се почувствате готови. В края на седмицата ще трябва да направите някой избор и ще ви е доста трудно да решите какво точно искате. Що се отнася до личните ви отношения, там няма да имате проблеми, освен ако не се оставите да бъдете водени от страховете си. В неделя ще изпитате необходимост да сте с близките си, с тях ще се чувствате добре и спокойни.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
През новата седмица ще сте настроени творчески, ще имате богато въображение и ще мечтаете повече. За по-практичните от вас седмицата може да не е успешна, ако се оставите да витаете из облаците, по-трудно ще се концентрирате и лесно ще се разсейвате. В любовния ви живот може да започнете да си мислите неща, които не са истина, което да влоши вашата връзка. В началото на седмицата не се ядосвайте напразно и не хабете енергитя си излишно, а я вложете в спорт например. Към сряда ще имате няколко критични дни, по-добре да слушате себе си, а не хората, които ви казват какво да правите. Към края на седмицата ще постигнете успех в работата си и усилията ви няма да останат незабелязани. Ако имате за решаване финансов въпрос, заемете се с него, а не отлагайте. В края на седмицата ще сте по-активни, срещайте се с повече хора.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица много от вас ще ги занимава темата за любовта - някои ще се чувстват окрилени от нея, а други може да изпитат безпокойство. Работата ви ще остане на заден план, но се старайте да не изгубите връзка с реалността и се опитайте максимално да се концентрирате, особено ако работата ви е свързана с пари, трябва да сте много съсредоточени. Във отношенията ви, дори и да мислите, че разсъждавате трезво, това няма да е така и ще сте много разсеяни, което ще ви кара да изкривявате фактите. В началото на седмицата ще сте по-импулсивни и може да постъпите глупаво по отношение на обекта на вашите желания и да създадете някоя драма. В края на седмицата е възможно да се наложи да се изяснявате с някого, така че се опитайте да съберете мислите си. В неделя изяснете нещата, които истински ви вълнуват.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Началото на седмицата ще е изпълнено с предизвикателства, особено в отношенията. Може да се появи неразбирателство между вас и половинката ви, ако единият иска да има повече свобода от другия. В работата си пък може да се сблъскате с проблем, но не се притеснявайте, бързо ще излезете от ситуацията. Не започвайте седмицата с желание да изясните каквото и да е било, ще сте подвластни на емоциите и няма да успеете да постигнете разбирателство. В средата на седмицата може да имате промяна във финансовото състояние и да получите пари, бъдете пестеливи, парите ще са награда за вашия труд. В карая на седмицата е въжмозно да възникнат спорове, затова бъдете подготвени да защитите позициите си и да изкажете мнението си. Правете компромиси и не се оставяйте да бъдете повлияни от емоциите.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През новата седмица много от вас ще са романтично настроени, това ще заема голяма част от мислите ви. Ако нямате партньор, може да срещнете човек, който ще събуди интереса ви и ще започнете романтична връзка. Онези от вас, които се занимават с изкуство, ще имат много успешна седмица - ще сте пълни с идеи и ще успеете да ги реазлирате успешно. Първите работни дни се концентрирайте и използвайте енергията си за изпълняване на служебните ви ангажименти. Въпреки че тази седмица главно ще се вълнувате от любимия си човек, трябва да намерите начин да се концентрирате и да вършите и своята работа. Не изпадайте в крайности и не предприемайте рискове, особено такива, които имат за цел да променят коренно живота ви. Не бъдете ревниви, за да не провалите романтичната седмица, която ви предстои. По-добре е да говорите за притесненията си, отколкото на сляпо да обвинявата половинката си.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Следващите дни ще се чувствате романтично и ще мечтаете повече. Дори и по-прагматичните от вас ще усетят подобни мисли. Трудно ще задържате мисълта си върху нещо конкретно, тъй като постоянно ще мислите за онова, което искате да постигнете. Времето наистина е подходящо да планирате бъдещето си. В началото на седмицата може да реагирате по-строго, ако някой се опитва да ви даде съвет или да ви ограничава, вие сте наясно как трябва да действате и подобно посегателство ще ви раздразни много. Някои от вас може да действат и импулсивно. В средата на седмицата може да успеете да изпълните плановете си, нещата ще се успокоят и ще продължите със своя ритъм и ентусиазъм. Почивните дни ще се радвате на приятната компания на ваши приятели, социалният ви живот ще е много динамичен, но е възможно да възникнат някои спорове.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
През новата седмица ще успеете да се отпуснете и да се тормозите по-малко. В работата ви може да има някои непредвидени ситуации, но не бива да се притеснявате, ще успеете да овладеете положението. Следвайте течението и се старайте да се впишете в него, вместо да се опитвате да контролирате всичко и то да се случва по план. Това важи и за вътрешния ви свят, оставете планирането и се водете от чувствата си. Приемете, че нещата не винаги ще се случват така, както вие искате, и всичко ще се нареди. Най-добрите ви дни са в средата на аседмицата, тогава всичко ще се случва гладко и няма да имате проблеми. Обръщайте внимание на близките си хора, но не ги наставлявайте излишно. В края на седмицата е възможно да попаднете в конфликт на работното място, бъдете по-отстъпчиви. Прекарайте почивните дни у дома.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Следващите дни може нещата да се случват обратно на вашите планове. Ще се наложи да направите някоя промяна и да вършите неща, които са ви непознати. През тази седмица мислете преспективно и за бъдещето и ползите, които ще ви донесе промяната. Ако искате да започнете нещо ново, то сега е моментът да го направите. Бъдете смели и следвайте интуицицята си, не мислете твърде дълго и не се колебайте, вътрешният ви глас ще ви води. Към средата на седмицата може да получите пари. Ако трябва да подпиставе договори, направете го в четвъртък. Уикенда прекарайте с различни хора, срещайте се и общувайте с колкото се може повече хора, това ще ви донесе много положителни емоции. Не стойте вкъщи, а излизайте по-често.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Тази седмица ще е доста ползотворна за вас в работата ви, а в личен план ще се радвате на приятни изживявания. През следващите дни ще привличате вниманието и ще се забелязвате. Лесно ще се сприятелявате. В началото на седмицата бъдете инициативни и динамични, проявявайте се колкото можете повече. В средата на седмицата се поглезете с някоя приятна процедура и намерете време за себе си. Ако се занимавате с творчество, през тези дни ще постигнете гарантиран успех и ще сте пълни с идеи. В края на седмицата може да се сблъскате с някои предизвикателства, но не се настройвайте негативно и не се претоварвайте. Избягвайте да прекарвате дълго време пред екрана. Уикенда може да изпитате затруднения в изразяването на чувствата си.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 19.02 - 25.02.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Pipilota » 19 Фев 2018, 13:59

Хороскопа ми напоследък много ми познава.. :/ чак е плащешп! :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41

Re: 19.02 - 25.02.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Kaya » 20 Фев 2018, 10:55

Pipilota написа:Хороскопа ми напоследък много ми познава.. :/ чак е плащешп! :)

При мен е такова еднообразие, че хороскопа не оказва никакво влияние, просто повечето неща няма как да ми се случат.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya
 
Мнения: 2797
Регистриран на: 14 Ное 2014, 15:52


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта