26.02 - 04.03.2018 - Седмичен хороскоп!

26.02 - 04.03.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 26 Фев 2018, 13:02

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица трябва да намерите баланса между работата и почивката, недейте да изпадате в крайности и да залитате в едно от двете. Ако се нуждаете от пречистване - направете го, послушайте вътрешния си глас и започнете диета. Има риск да попаднете в конфликт и да обидите някой още в началото на седмицата. В средата на седмицата ще имате повече енергия, така че свършете поетите ангажименти, намерете време и за спорт, това ще ви помогне да си починете и психически. В края на седмицата се концентрирайте повече в работата и не бързайте да свършите всичко, защото ще допускате повече грешки така. През уикенда си дайте време за почивка и се радвайте на компанията на близките си.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
Новата седмица ще е много спокойна, повечето от вас може да решат да го карат по-лежерно и да не се притесняват за случващото се. Все пак се постарайте в някои от дните през седмицата да сте по-ангажирани и да се опитате да изпълнявате задълженията си. Ако трябва да наложите мнението си, направете го внимателно. Лесно ще постигате успехи на работното място. Възможно е да влезете в спор, но се поставете на мястото на другия и се опитайте да видите и другата гледна точка, така ще разберете, че и другият има своето право. Ако се занимавате с творчество, ще постигнете успехи и ще се радвате на добри резултати от труда си. През почивните дни, отново се отдайте на творчество, ще ви помогне да се разтоварите.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Ако имате важни разговори, които трябва да проведете, започнете с тях още в първите дни на седмицата. Не ги отлагайте за средата на седмицата, защото тогава ще сте по-изнервени и лесно ще влизате в конфликти. Опитайте се да се успокоите преди да кажете нещо, особено ако сте ядосани - има риск в яда си да кажете нещо, за което после да съжалявате, затова се контролирайте. Не се изнервяйте излишно, само защото някой ви е казал нещо, може дори това държание да не е пряко насочено към вас. Колкото по-спокойни сте, толкова по-добре. Ако учите нещо, до средата на седмицата ще ви спори повече. Уикенда ще се чувствате добре, ще общувате с лекота и ще се разбирате с всички, около вас. Ако сте имали спор с някого, може да се изясните през почивните дни.

РАК (22 юни – 22 юли)
В понеделник може да се чувствате по-напрегнати и дори да се изпокарате с близките си. Изразявайте своите чувства, околните не могат да ви разберат, без вие самите да им кажете какво ви притеснява. Следващите дни ще се чувствате по-добре, ще сте в настроение, особено ако се заниамвате с нещо, което ви е приятно. Има риск да станете "жертва" на лошото настроение на някой колега или шефа ви, усетите ли нещо такова, е най-добре да се отдъпнете. Не носете работата си вкъщи, намерете начин да релаксирате и да се отърсвате от негативите около ваас. През почивните дни ще се чувствате по-добре.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
През новата седмица ще сте по-спокойни и по-лесно ще се владеете. Каквото и да ви се е случвало, сега със сигурност ще успеете да се владеете и да преодолеете случилото се, за да реагирате възможно най-адекватно. В началото на седмицата е добре да не дразматизирате, нещата не са толкова зле, колкото си мислите и колкото вие самите ги изкарвате. В средата на седмицата ще имате повече енергия и ще се чувствате по-добре, в работата си ще сте много активни и на работното си място. Бъдете внимателни, ако давате пари или се занимавате с финанси, не се доверявайте на някой, който ви обещава лесни пари. Разчитайте на себе си, за да не ви излъжат. През уикенда се отдайте на хобитата си и на приятните занимания със свои близки. Зарадвайте любимия човек с мил жест.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Тази седмица ще е много романтична, отново ще ви занимава темата за любовта. Едва ще се концентрирате върху настоящето, мислите ви ще се реят надалеч. Бъдете предпазливи с дома си, изключвайте всички уреди, внимавайте, когато боравите с пари. Ако в началото на седмицата се чувствате притеснени, говорете с някой близък приятел за съвет. Към края на седмицата ще проведете някои интересни разговори, може да не стигнете лесно до разбирателство и да се наложи да сте по-настоятелни в думите си. Избягвайте обаче да нападате другия, постъпвайте умно и обрано. Ако все пак не успеете да се разберете, не се притеснявайте, през уикенда ще успеете да говорите по-спокойно и да се разясните.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През тази седмица е възможно да се превърнете в балансьор за спорове между колеги или роднини. Лесно ще отсъдите кой е прав и кой греши. Не си премълчавайте, а кажете точно това, което мислите, дори и да рискувате някой да остане обиден, по-добре така, отколкото да се опитвате да сдобрите всички и накрая вие да излезете виновни. Ако ви се наложи да отстоявате мнението си, ще сте много убедителни и ще успее да спечелите. Почвате седмицата по-напрегнати и с повече предизвикателства в работата ви или у дома - нещо може да ви разстрои. Всичко ще отмине бързо и ще се радвате на приятна седмица с вашите близки. В края на седмицата може да сте по-емоционални. През уикенда прекрайте дните в компанията на хора, които ви зареждат с положителна енергия.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Тази седмица ще сте по-емоционални и трудно ще успявате да владеете чувствата си. Бихте си помогнали да се освободите от тях, ако се занимавате с творчество. В началото на седмицата ще сте по-гневни и изнервени, може да си го изкарате върху най-близките, ако не си намерите подходящ отдушник на емоциите. Погрижете се за себе си и за здравето си. В средата на седмицата ще сте по-активни в общуването с околните, а в работата си може да постигнете някои от професионалните си цели. Някои от вас ще успеят да блеснат в работата си. В края на седмицата отново ще сте по-емоционални, отделете си повече време за почивка. През уикенда довършете изостаналата ви работа.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Новата седмица ще ви изправи пред някои дилеми - трябва да споделите мислите си, дори и да нараните нечии чувства. Слушайте себе си и не се оставяйте някой да ви накара да се чувствате виновни. Не се жертвайте точно в момента за другите, а гледайте своя интерес. До сряда дните ви ще са по-напрегнати. От четвъртък ще може да се успокоите, отдайте се на заслужена почивка. Ако имате нужда да постоите сами - направете го, обърнете се към себе си. Не оставяйте семейните си задължения на заден план. Към края на седмицата отново ще сте в добро настроение, прекарайте времето със свои близки и познати.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
През тази седмица ще се чувствате по-притеснени, не се поддавайте на страховете си, а се опитайте да се придържате към фактите. Не правете прибързани заключения, някои от вас може да са притеснени заради проблеми със здравето, но е възможно да преувеличавате сами проблемите си. Може да се окаже, че всъщност всичко е наред, а всичко е само в главата ви. През седмицата тези страхове няма да се успокояват, а напротив, и в средата на седмицата ще стигнат своя пик. Потърсете помощ от свой близък, който да ви помогне да отсеете истината. Ще имате нужда от подкрепата на близките ви хора, така че не се правете на много силни, а потърсете и приемете помощта им. В работата си няма да срещате никакви пречки.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Тази седмица е по-спокойна, ще имате време да обмислите какво ви се случва и да решите какво точно да правите. Не действайте прибързано, оставете малко плановете ви да отлежат и тогава отново възобновете работата по тях. Седмицата е подходяща за вас във финансово отношение - само ако сте положили сами усилие за това. В случай, че ви очакват важни решения, свързани с пари, по-добре да проверявате няколко пъти фактите. Не се доверявайте на никой, има риск да бъдете излъгани, дори и да не е направено нарочно. Бъдете по-практични през следващите дни, за да не допускате грешки от непредпазливост.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмица ще имате възможността да анализирате себе си. Помислете реално дали харесвате това, което ви се случва и този човек, който виждате чрез реакциите ви. Ако се чувствате много емоционално натоварени, това ще е знак, че трябва да промените нещо в ежедневието си. В началото на седмицата ще сте в лошо настроение. Що се отнася до работата ви, може да свършите всичко, което сте планирали, ако се съсредоточите. Към средата на седмицата може да блеснете на работното място, но не бъдете колебливи. Последните дни на седмицата прекарайте с приятели и близките си, ще сте в хармония със себе си. Отдайте се на почивка, а някои спа процедури ще ви се отразят чудесно.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 26.02 - 04.03.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Adhoc » 26 Фев 2018, 14:09

Все успявате да ми отгатвате...
Adhoc
 
Мнения: 67
Регистриран на: 26 Фев 2018, 14:07


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron