12.03 - 18.03.2018 - Седмичен хороскоп!

12.03 - 18.03.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 12 Мар 2018, 13:15

ОВЕН (21 март – 20 април)
През новата седмица са възможни някои проблеми в личния живот, по-конкретно с половинката ви. Няма нерешеми неща, но трябва да разберете къде е корена на проблемите ви и да се опитате да ги решите. Не игнорирайте това, което ви тревожи, и не се правете, че не съществува, защото в противен случай много трудно ще успеете да го решите. Понеделникът ще ви е по-напрегнат, възможно е да попаднете в конфликт и някой да ви ядоса. В средата на седмицата нещата ще се успокоят и ще сте по-разумни, лесно ще вземате решения и ще владеете емоциите си. Отделете си време за срещи с приятели. В края на седмицата се опитайте да контролирате повече и себе си, и емоциите си. Намалете темпото, защото ако се претоварвате, това ще повлияе на здравето ви.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
През тази седмица е възможно да сте по-напрегнати от обичайното и да се чувствате така, сякаш всичко се случва по-трудно. Поглезете се и не мислете толкова за другите, така дори и да се чувствате изоставени, поне вие самите ще полагате грижи за себе си. Началото на седмицата ще е ползотворно само ако успеете да се концентрирате достатъчно добре върху работата си и не обръщате внимание на дразнителите около вас. Ако в средата на периода нещо ви мъчи, добре е да действате, защото ако не предприемате нищо, няма как да постигнете подобрение. Последните дни на седмицата са подходящи за творчески занимания и за дейности, които ви доставят удоволствие.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Обърнете внимание на парите - може да се окаже, че не сте се отнасяли достатъчно сериозно към тях и сега да срещате някои трудности в ежедневието си, свързани с тях. Дори и да нямате проблеми с финансите, опитайте се да ги вкарате в ред и им отделете малко време, направете си застраховка, върнете някой заем, или си открийте спестовна сметка. Не харчете всички пари, които вземате, а наистина отделете малко време да подредите финансите си - просто обмисляйте по-добре харчовете си и не бързайте да давате пари дори било за благотворителност, или назаем, без да сте помислили. В средата на седмицата ще постигнете успех на работното място, що се отнася до водене на преговори. В личен план ще се разбирате с близките си и ще имате хармонични отношения с тях. В края на седмицата ще сте по-разсеяни и често ще сменята настроенията си. Уикенда прекарайте в компанията на приятни хора.

РАК (22 юни – 22 юли)
През новата седмица ще сте изправени пред някои предизвикателства. Може да очаквате да се сблъскате с някои трудности в отношенията. Опитайте се да извлечете максималните ползи от ситуациите, като гледате на тях като възможност да преоткриете себе си. Всичко ще ви се струва по-драматично, отколкото е, и не е изключено да си въобразите някои неща, които не са истина. Ще се чувствате по-напрегнати, без значение има или няма причина. Възможно е да критикувате човека до себе си и да си създате сами някои проблеми във връзката. В работата си също е възможно да попаднете в някои трудни ситуации, особено до средата на седмицата. Поне след четвъртък нещата ще се успокоят и напражението ще спадне.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Новата седмица ще се окаже много успешна за вас, ако работите с хора, с които се разбирате. Ако имате колеги, с които се подкрепяте, ще успеете да покажете най-доброто от себе си. Ако обаче се чувствате подценени, то не очаквайте някакви успехи. Използвайте това да намерите нещата, които ви правят истински щастливи. Пътувайте, занимавайте се с творческа дейност и с неща, които ви развиват. В началото на седмицата в работата си може да се наложи да вършите неща, които не ви харесват особено, но е наложително да направите. В средата на седмицата вече ще имате възможността да се отдадете на приятните за вас занимания и да правите онова, което ви кара да се чувствате щастливи и удовлетворени. Възможно е да получите добро бизнес предложение.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица чувството ви за мярка ще ви е много полезно, то ще ви пази да не изпадате в крайности - било то чисто практично, или свързано с парите. Особено, що се отнася до финансите ще успеете да покажете сдържаност и разум, в любовта обаче нещата няма да стоят точно така и ще се оставите да бъдете по-подвластни на емоциите. Ако сте необвързани, е възможно да срещнете някой човек, който да събуди интереса ви. Все пак е възможно и да възникнат някои противоречия, но това не е нужно да ви притеснява, всеки има такива моменти, важното е връзката ви да продължава да се развива. През началото на седмицата се концентрирайте повече върху работата си, там ще постигнете повече успехи, отколкото в романтиката. Възможно е да научите някои новини, свързани с пари. В края на седмицата внимавайте да не се претоварите, защото по този начин застрашавате и здравето си. Избягвайте стреса и избирайте компанията само на хора, които са ви приятни.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През тази седмица балансът покрай вас ще се разруши, но от вас зависи да успеете да въведете нещата отново в ред. Действайте разумно, а не се оставяйте на емоциите да ви водят. Предстоят ви някои важни разговори - дали с работодател, родител или любимия човек - и ще успеете да кажете ясно нещата, които искате. Ако трябва да направите някой компромис, помислете дали не е твърде голям и само за ваша сметка. Водете разговорите през вторник или сряда, началото на седмицата ще сте твърде подвластни на емоциите. В работата си ще се справяте добре, дори и да срещнете някои трудности, лесно ще ги преодолявате. Краят на седмицата е най-подходящото време да стартирате нещо ново, свързано с живота ви - било то промяна на работата, или пък да започнете здравословна диета.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През тази седмица е възможно да ви споходи голям късмет. При някои може да е свързано с пътуване, при други с пари, а трети може да сключат изгодна сделка. Всичко това се дължи обаче на вашата способност да знаете кога и от какво да се възползвате, за да уловите мига. За да увеличите шансовете си за успех, се доверевяйте повече на вътрешния си глас, следващите дни интуицията ви ще е много силна и ще ви помогне да виждате добрите възможности. Концентрирайте се върху собствените си ангажименти, вместо да се разпилявате в помощ на околните. Внимавайте, ако сте работодатели, възможно е подчинените ви да ви правят напук. В средата на седмицата ще са късметлийските ви дни - имайте вяра в собствените си възможности и в късмета. В края на седмицата се отдайте на заслужена почивка.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Предстои ви седмица, в която ще сте пълни с енергия и ще постигате добри резултати, няма да имате сериозни пречки в осъществяването на желанията си. Без значение какво искате - дали да започнете нещо ново или да довършите нещо старо, успехът ще е с вас. Възможно е действията ви да не се харесат на хората от близкото ви обкръжение, но не трябва да правите компромиси със собствените си желания, така че слушайте най-вече себе си. В началото на седмицата спазвайте поетите ангажименти. Правете си планове за това как ще протече денят ви, за да успеете да се организирате добре. Към средата на седмицата ви очакват добри новини, свързани със семейството ви. Някои от вас може да прекалят с харчовете, така че мислете повече преди да пръскате пари. Ще имате желание да прекарате уикенда с близките си у дома.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
През новата седмица внимавайте повече какво говорите, резкият ви тон може да засегне някой. Ако сте обвързани, има вероятност да се почувствате разочаровани от партньора си. Не крийте чувствата си, но и не прекалявайте с критиката, помислете как да постъпите, така че да не обидите човека срещу вас, но и в същото време да обясните какво точно ви притеснява. Най-добре да изясните въпроса във вторник или сряда, защото през останалите дни има вероятност да бъдете подвластни на емоциите. Възможно е въображението да ви подведе и да преувеличите. Напрежението може да ескалира в началото на седмицата и да си го изкарате върху някой, който няма никаква вина. Към средата на седмицата може да получите полезна информация. В края й е добре да обърнете по-голямо внимание на здравето си, осигурете си спокойствие и се опитайте да си почитене максимално.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Започвате седмицата в добро настроение, опитайте се да запазите колкото се може по-дълго положителната си нагласа. Дори и да срещнете някои препятствия през следващите дни, с усмивка по-лесно ще ги преодолеете. В понеделник бъдете малко по-бдителни, защото има риск някой да се опита да ви злепостави, като злослови по ваш адрес. Има опасност и да се самосаботирате, но това ще се случи само ако се оставяте на страховете да ви завладеят. Вторник и сряда са най-благоприятните дни през тази седмица, общувайте с повече хора и се забавлявайте. Няма да ви е приятно, ако някой се опита да ви дава нареждания. Обяснете, че имате нужда от почивка, особено на близките си, които ще се опитат да ви задушат с присъствието си.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмица ще оставите нещо зад гърба си и ще поставите ново начало пред себе си. Ако в момента не сте сигурни какви точно ще са тези неща, може да направите нещо символично, което никога досега не сте правили. Точният момент за нови начинания ще е в края на седмицата, така че имате време да формулирате точно желанията си в своите мсили. В началото на седмицата може да имате някои проблеми на работното място или да не сте в настроение. Оставете емоциите зад гърба си, не преувеличавайте и не се оставяйте на страховете да ви водят. Към средата на седмицата направете нещо добро за себе си.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 12.03 - 18.03.,2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Elica » 12 Мар 2018, 13:18

Интересно, вторник и сряда, като гледам при повечето от нас ще имаме по-силни емоции. :mrgreen:
Аватар
Elica
 
Мнения: 1721
Регистриран на: 26 Ное 2014, 09:37


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта