19.03 - 25.03.2018 - Седмичен хороскоп!

19.03 - 25.03.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 19 Мар 2018, 14:03

ОВЕН (21 март – 20 април)
През новата седмица ще се сблъскате с някои предивикателства и ще се чувствате по-неспокойни. Към вас може да има високи изисквания, които да ви карат да се чувствате много напрегнати. Конфликтите, както в личния, така и в професионалния ви живот, са възможни, старайте се да бъдете колкото се може по-обрани и внимателни в изказванията си, за да не кажете нещо, което да ви донесе проблеми. Някои от вас ще имат смелостта да признаят това, което ги тормози отдавна, независимо дали ще се хареса на околните, или не. В понеделник внимавайте да не действате прибързано и обмисляйте добре решенията, които взимате, не налагайте мнението си. В средата на седмицата може да получите някакви пари и като цяло ще са добри за финансовото ви благополучие, но това ще зависи само от вас и то това дали сте достатъчно концентрирани. Ако не искате кавги у дома, опитайте се да обясните на близките си, че имате проблеми и сте изнервени, отколкото да стоварвате яда си върху тях. Уикенда се усамотете на спокойствие, за да успеете да се презаредите за новата седмица, отложете срещите.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
От вас зависи каква ще бъде тази седмица за вас и как ще я прекарате. Ако сте от хората, които говорят за чувствата си спокойно и посочвате това, което не ви харесва, няма да имате никакви проблеми. Ако обаче сте от тези, които постоянно си премълчават и таят всичко в себе си, нищо чудно през следващите дни да избухнете. Ако това се случи, намерете си отдушник - споделите с приятел, или се занимавайте с творчество. Ако в началто на седмицата сте твърде търпеливи към околните, това може да бъде за ваша сметка, по-добре да кажете какво не ви харесва, отколкото да се примирявате, защото след това може да стане по-лошо. Ако има възможност да изчакате, вторник или сряда ще е удобно време за разговори. От сряда ще ви се наложи да сте по-търпеливи, има вероятност страстите да се нажежат. Внимавайте, търпението ви може да се превърне в недостатък.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През тази седмица може да се наложи да се върнете към стари неща - да свършите нещо, което отлагате, да проведете важен разговор. Чудесно ще е да довършите започнатото и да се освободите от висящите ангажименти. Ако дължите някакви пари и имате финансови дългове за решаване, направете го възможно най-скоро. Средата на седмицата ще е добра за социалния ви живот, ще се срещата с разлини хора, ще имате приятни изживявания и срещи. Възможно е да говорите повече отколкото трябва или да кажете нещо, без да помислите, имайте го предвид, за да не станат недоразумения. През втората половина на седмицата може да ви обвземе безпокойство, вместо да се тормозите, подхождайте практично и помислте какво може да направите, за да решите проблема. През уикенда по-добре да си почивате, вместо да се мъчите да изяснявате някакви отношения.

РАК (22 юни – 22 юли)
През новата седмица може да се почувствате заплашени и да реагирате по-крайно, отколкото се налага. Може някой близък да ви изкритикува, което да ви обиди. Типично за вас ще го изживеете дълбоко в себе си. Някои от вас ще реагират, други ще се затворят в черупката си. Имайте предвид, че може и малко да драматизирате и другият човек да не е искал да ви засегне, дори да е забравил за случая, а вие да продължавате да се тормозите. В понеделник ще сте по-напрегнати, а с напредването на седмицата ще се успокоите и ще вършите добре работата си. Ако някоя задача изисква да се стегнете и мобилизирате, планирайте я за през следващите дни. След четвъртък до края на седмицата ще сте много натоварени, особено в събота, когато емоциите ще надделеят. В неделя отделете време за себе си и за почивка.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Новата седмица ще е много продуктивна за вас в работата, ако се съсредоточите ще постигнете успехи, не се разсейвайте и не влизайте в излишни спорове, както и не коментирайте колегите си. Колкото сте по-концентрирани, толкова повече работа ще свършите. В началото на седмицата ще имате някакво приятно изживяване, ще се срещнете с приятен човек. Ако имате ядове с някой, не си разваляйте настроението, като се настройвате срещу него. В средата на седмицата ще сте много последователни и ще довършите започнатата работа. От средя нататък ще е по-добре да стоите далеч от интриги на работното място. Последните работни дни е възможно да ви подведат, така че проверявайте нещата и се доверявайте на интуицията си.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Тази седмица ще мислите малко повече за себе си, мислите ви може да се въртят около служебна цел, нещо лично, ново начинание, или да е свързано с приятелите или колегите ви. Погрижете се за себе си през следващите дни, освободете се от притесненията си, правете неща, които ви носят собствено удовлетворение. Ако ви хрумне да правите нещо различно, направете го, защото има реални шансове това да ви донесе успех. Тази препоръка е свързана най-вече с неща, свързани с подписване на договори и уреждане на важни бизнес въпроси. Бъдете внимателни и не поемайте рискове в началото на седмицата. В средата на седмицата е възможно да получите пари или друго признание за труда ви. В края на седмицата ще сте по-напрегнати и по-нервни. Опитайте се да решавате проблемите си своевременно, вместо да отлагате решаването им.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През тази седмица може да се спречкате с хората у дома за битови въпроси. Ако досега сте премълчавали, през следващите дни ще ви бъде трудно да го правите и няма да останете безучастни. Ще сте подвластни на емоциите, но се опитайте да премислите нещата и да се отдалечите от хората, които ви създават проблеми. Понеделник е добър ден за уреждане на отношенията, може с дипломация да постигнете успех, което би трябвало да бъде и вашата цел. Във вторник и сряда ще сте в добро настроение. След това се очаква пак да имате по-напрегнати моменти, особено в общуването с близките ви. Ако възникне неразбирателство, поемете инициативата да го изясните. Някои от вас ще са изправени пред избор.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През тази седмица се опитайте да ангажирате вниманието си максимално, тъй като сте и много продуктивни, използвайте енергията, която имате, за да успеете да свършите максимално работа. Бездействието ще ви накара да се ровите в съзнанието си и да търсите проблеми там, където дори няма такива, и ще ви настрои срещу близките ви хора. До сряда ще сте по-спокойни, така че свършете по-важните задачи. След това има вероятност да сте по-тънкообидни и да се ядосвате по-лесно, да се засегнете и да стигнете до конфликт. Не правете от мухата слон. Вашите реакции са непредсказуеми, опитайте се да се успокоите и тогата говорете, за да не си навлечете сами проблеми. В събота и неделя се погрижете за себе си, усамотете се и избягвайте срещите, било то и с най-близките ви.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица може да отложите грандиозните планове и да обърнете внимание на нещата от ежедневието ви. Може да сте пропуснали през миналата седмица да довършите някаква работа, време е да се заемете с тези неща. Не поемайте необмислени рискове, довършете започнатото преди да започнете нещо ново. В началото на седмицата ще се справяте по-добре на работа, ако работите сами, вместо в екип, имате енергия и не ви се съобразява с другите. До сряда довършете всичко започнато, в края на работната седмица ще е нужно да сте малко по-спокойни с близките си и по-толерантни. Дори и да мислите, че сте прави, няма да има нужда да настоявате другите да приемат истината ви, по-добре да си замълчите. Когато искате да изкажете мнението си, направете го с необходимото уважение. Внимавайте с грубите думи през уикенда, за да не съжалявате после.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
През тази седмица ще сте доста емоционални и по-войнствено настроени - ще се наложи да отстоявате позицията си както по служебни, така и по лични въпроси. Ще се палите лесно и не е изключено да влезете в спор. Ако причината за настроението ви е някой човек, срещу който не можете да се опълчите, намерете начин да изкарате напрежението от тялото си, без да го прехвърляте върху някой невинен. Този риск е по-голям в началото и в края на седмицата. Онези от вас, които имат прпоблеми с партньора или работодателя си, може да очакват напрежението да ескалира в края на седмицата. Не е задължително да е нещо лошо, може да доведе до обсъждане на проблеми и всъщност, да ви помогне да бъдете искрени един с друг. Ако вие сте началник, опитайте се да говорите с подчинените си, иначе може да срещнете недоволство от хората под вас и да тръгнат нещата постарому, което, явно не се е харесвало на никой.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През тази седмица влиянието на звездите няма да е толкова силно при вас, колкот при останалите знаци. И все пак може да сте по-напрегнати заради околните хора. Вашата трезва преценка ще се окаже доста полезна за да се намери изход в различни ситуации, в които другите са в конфликт, но ако проблемът не ви засяга наистина, по-добре да стоите настрана, отколкото да се опитвате да успокоите останалите, защото всичко това може да се пренесе върху вас. Концентрирайте се върху работата си. Ако го направите, то седмицата ви ще бъде много успешна и ще успеете да свършите повече рабо. Ученето също ще ви носи успехи, така че ако имате такива ангажименти, използвайте седмицата. Имайте предивд, че са възможни пречки, ако планирате пътуване. В края на седмицата ще сте пълни с енергия и ще водите интересни разговори и ви очакват динамични дни, може да имате някои предизвикателства в общуването на работното си място.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмица бъдете внимателни, има риск някой да се опита да ви се наложи и да ви накара да направите нещо, което не е във ваш интерес. Внимавайте, има риск от недоглеждане да си създадете сами проблеми, а може да се почувствате зле и да си премълчите, за да не влизате в спор. Все пак не се притеснявайте да изложите позицията си и да защитите интересите си. Ако не подценявате някого вие, не очаквайте от другите да не го правят. Разчитайте на собствените си способности, тогава тази седмица може да се окаже много успешна за вас, както във финансово отношение, така и може да скючите добра сделка. През уикенда стойте далеч от агресивни хора.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 19.03 - 25.03.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Rali_hr » 19 Мар 2018, 19:51

Значи излиза, че водолеите тая седмица са най-добре... :mrgreen:
Аватар
Rali_hr
 
Мнения: 3333
Регистриран на: 18 Ное 2014, 14:54


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта