26.03 - 01.04.2018 - Седмичен хороскоп!

26.03 - 01.04.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 26 Мар 2018, 11:47

ОВЕН (21 март – 20 април) 
През тази седмица в личните си отношения ще продължите да се изправяте пред предизвикателства, имайте предвид, че трябва да решите проблемите с човека, с който ги имате, вместо да се опитвате сами да ги решите. Изслушвайте се и приемете и чуждата гледна точка. В службата ви седмицата ще е много успешна, ако не се налагате. В първите дни на работната седмица ще имате много енергия, така че използвайте я разумно. На работното си място ще уговаряте колегите си да ви следват и да приемат идеите ви. Избягвайте излишни спорове, не се гневете напразно. Към края на седмицата отделете време за най-близкия си човек.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
През тази седмица може да спорите с някого. Вие по принцип сте търпеливи, но през следващите дни лесно ще губите търпение и ще се ядосвате. Не се тормозете, ако изпуснете нервите си, може би е дошло времето да кажете на околните какво мислите. Не се притеснявайте от това какво ще кажат хората около вас, имате нужда да споделите чувствата си, иначе рискувате да си докарате здравословни проблеми, трупайки напрежението в себе си. В средата на седмицата ще сте по-усърдни, използвайте това в работата си. Занимавайте се и с любимото си хоби, за да се откъснете за кратко поне от грижите си. Ако някой около вас ви дразни, нищо чудно да не успеете да устискате и да избухнете срещу човека. През уикенда от вас самите ще зависи как ще се развиват отношенията ви с околните. Помислете от каква промяна имате нужда, за да може да се радвате на хармонични взаимоотношения и кажете на хората какво точно искате.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През тази седмица ви очакват много интересни и вълнуващи срещи и разговори, старайте се да стоите по-малко вкъщи и да се виждате с колкото се може повече хора. Разнообразието ще ви се отразява добре, срещайте се с приятели, от тях ще получите подкрепата и разбирането от които се нуждаете в момента. В емоционално отношение седмицата ви ще е по-трудна, може да се чувствате неоценени и объркани. Възможно е да изпадате в резки изблици на гняв и тъга, не обръщайте внимание на неща, които преди не са ви правили впечатление. Не игнорирайте чувствата си, те ви помагат да разберете много за себе си и да опознаете душевния си свят. В началото на седмицата ще сте в по-добро настроение. Към сряда вече ще започнете да се тревожите повече и това ще продължи до края на седмицата. Не се вглеждайте прекалено в онова, което не е наред, а търсете позитивните страни на живота. Към края на седмицата ще проведите важен разговор.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази седмица ще се насладите на желаното от вас спокойствие, макар че някои хора ще успяват да нарушават душевния ви мир, не се поддавайте на провокации. За някои от вас преживяванията от тази седмица ще доведат до важни промени – ще проведете дълго отлаган разговор, ще излезете от определена ситуация, която не ви устройва. Каквото и да преживявате през следващите дни, не се изкарвайте жертва, вие също носите отговорност за нещата, които ви се случват, дори и за отношението на хората към вас. За да сте разумни в тези ситуации, първо се успокойте, премислете нещата и намерете начини за успокоение, чрез различни практики. През втората половината на седмицата някои от вас може да решат да сменят работата, или ще получите неочаквано предложение, което ще ви открие нови възможности. Що се отнася до връзката ви, периодът ще е сложен, споделяйте желанията си, но избягвайте острата критика.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
През тази седмица ще сте много продуктивни и може да постигнете успех в служебен план. Концентрирайте се върху целите си и успехите ви няма да се забавят. Те ще са в резултат на положените усилия от ваша страна. Ако нещата се случват по-бавно, отколкото ви се иска, заредете се с търпение, това не е нещо, което зависи от вас. Заедно с тези успехи, пригответе се за някои по-напрегнати моменти, в които ще сте изнервени и нищо чудно да изгубите търпение. Ако срещате трудност, мислете как да я преодолеете, вместо да упорствате. И в личен и в служебен план ще се наложи да направите някои компромиси. В средата на седмицата ще сте изпълнени с енергия и ще се откроявате с идеите си. Ще се чувствате добре и ще сте удовлетворени. Ще уредите и финансов въпрос, който от доста време стои на дневен ред. През почивните дни ще се наложи да проявите разбиране, за да запазите спокойствието у дома.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Тази седмица ще е много благодатна за вас, ще успеете да постигнете голям напредък по започнатите проекти. Концентрирайте се и впрегнете всички сили, за да довършите поетите ангажименти, иначе рискувате да имате проблеми с колегите си и висшестоящите. Дори и през миналата седмица да сте били по-разсеяни, тази седмица не може да си го позволите – спазвайте уговорките си. Що се отнася до парите, може да се появят неуредени сметки. Не е препоръчително да подписвате договори през следващите дни, тъй като може скоро да получите по-добра оферта. Ако все пак е наложително, четете добре всички условия и ако нещо не ви харесва, отложете процедурата. Към края на седмицата ще ви връхлитат емоции, които трудно ще контролирате. Преди да критикувате, отделете време да премислите ситуацията и тогава ще решите дали става въпрос за лично отношение към вас.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Следващите дни ще са много важни за вас, тъй като ще успеете да предоговорите някакво важно споразумение, което ще ви свърже с определени хора или компания. Може да се касае и за условия по трудов договор, бизнес партньорство или преговори с близък човек. Тези неща ще ви накарат да направите някои промени в ежедневните си задачи, така че и двете страни да са доволни. Ако държите на тези отношения, намерете начин да ги укрепите, така че усилията по поддържането им да са разпределени между двете страни. Не постигнете ли хармония и разбирателство, нищо чудно да се стигне до сериозни последици. През цялата седмица ще е важно да проявявате решителност и да покажете способността си да отстоявате принципите си. Добрата новина е, че след тази объркана седмица ще имате възможност да продължите напред в един по-вълнуващ и удовлетворяващ период.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През новата седмица няма да ви се иска да си губите времето с безинтересни разговори и да разпилявате енергията си. Интуицията ви ще ви накара да се вглъбите в себе си и да обърнете внимание на важните неща. Някои от вас ще търсят отговор на въпрос, други ще се отдадат на творчество, а за трети може да се окаже най-ползотворно да се отдадат на работа и да потънат в някой проект. Не допускайте случващото се около вас да ви разсейва, за да успеете да постигнете успехи. Не избързвайте, защото има риск да се провалите сами. През почивните дни може да имате усещането, че нещата не ви се получават. Не се отчайвайте и не влизайте в излишни спорове с хора, които не вярват в успеха ви, колкото по-малко енергия губите за такива противоборства, толкова повече ще вложите, за да довършите това, с което се занимавате.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица е добре да подхождате прагматично към всички делови въпроси. Независимо дали става дума за ритини задачи или за дългосрочни планове, обръщайте внимание на финанасовите детайли. В дните до сряда ще се чувствате много ентусиазирани, на работа ще се справяте добре. Някои от вас могат да се впуснат във флирт, който обаче няма да доведе до нищо дългосрочно след себе си. Ако имате някакви планове да свършите нещо след сряда, не се опитвайте да огреете навсякъде, а се концентрирайте само върху най-важното, за да може работата ви да бъде качествена. Поставите ли си твърде високи цели, може и да се разочаровате. Към края на седмицата може да ви предложат да се впуснете в някакво ново занимание, не се отказвайте, а го пробвайте. През уикенда не водете важни разговори, изяснете се какво точно искате и тогава обсъдете ситуацията с който трябва.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Тази седмица ще е изпълнена с много предизвикателства в емоционално отношение. Възможно е да се впуснете в някакво начинание, което да не ви донесе желания успех или ако успеете да стигнете до крайната ви цел, да сте пожертвали твърде много. Недейте да хабите напразно енергията си, преценяйте възможностите си и вършете само онова, което ви е по силите. Концентрирайте се върху едно нещо и не се натоварвайте излишно, както на работното ви място, така и извън него. Ако се опитате да приключите много неща едновременно, ще се претоварите и ще ви е трудно после да се възстановите. Ако обаче насочите усилията си в една посока, ще останете доволни от постигнатото. Периодът е благоприятен за довършването на започнатите проекти. В края на седмица може да сте по-напрегнати и да влезете в конфликт. Спортувайте, това ще ви помогне да намалите напрежението. В разговорите си бъдете внимателни.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През тази седмица може да имате вълнуващи преживявания в социалния или любовния живот. Може да се запознаете с интересен човек или пък да получите подарък от любимия си. Възможно е да възникнат обрати по време на пътуване и да не получите това, което сте очаквали. Не правете големи планове за следващите дни, защото така няма да останете разочаровани. Дните до сряда са чудесни за излизане, забавления, романтични преживявания. Ако на работата си срещате често спънки, оставете нещата така и обърнете внимание повече на личния си живот, вместо да хабите енергията си напразно. В края на седмицата довършете досадните задачи. През почивните дни ще трябва да решите нещо, което ви занимава отдавна, и да вземете вашето отношение по важен въпрос.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмица може да сте малко по-смели и по-активни. Ако това се случи, не прибързвайте, а планирайте добре събитията и анализирайте получената информация. Като цяло периодът не е лош но може да е наситен с много предизвикателства. Може да ви се наложи да вземете някакво важно решение. Не мислете, че всичко е изгубено, ще имате време да премислите случващото се и да решите как да излезете от ситуацията. Възможно е някои от вас да постигнат напредък, ако имате някаква задача, която изпълнявате в дългосрочен план. Не угаждайте на всички, мислете за себе си и за личните си желания и проекти, сега всичко зависи от вас.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 26.03 - 01.04.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Monika_Spasova » 26 Мар 2018, 15:37

МИналата седмица ми беше доста тежка,надявам се тази да ми е по-спокойна, засега звездите не обещават да се тормозя.
Аватар
Monika_Spasova
 
Мнения: 2097
Регистриран на: 07 Апр 2015, 11:32


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта