02.04 - 08.04.2018 - Седмичен хороскоп!

02.04 - 08.04.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 02 Апр 2018, 14:20

ОВЕН (21 март – 20 април)
Очаква ви успешна нова седмица, в която ще вземате правилни решения. През този период лесно ще правите всяка ситуация благоприятна за вас. Запазете ентусиазма си, следващите дни всичко зависи само и единствено от вас самите. Ако сте концентрирани, ще успеете да свършите голяма част от нещата, които сте започнали, без да срещате никакви трудности. Най-добре е тази седмица да отделите време и за любимите си хора, партньорът ви ще има нужда от вашата подкрепа и да покажете отношение към него - не пропускайте да го направите, защото това ще ви донесе едно равенство и ще помогне на връзката ви да укрепне. Прекарайте възможно най-много време с близките си.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
Настъпва много положителен и успешен период, който ще продължи през целия месец, а тази седмица е много подходяща за финансови инвестиции. Но имайте предвид, че това не означава да се впуснете в случайни сделки, а да помислите и да действате с премерен риск. Ще успеете да финализирате започнат проект. Помислете за нови начини за развитие в работата. В личен план тази седмица ще е спокойна. Ако сте необвързани, може да отделите повече време за намирането на вашия човек.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През тази седмица няма да сте много динамични, а по-скоро ще ви се сторят скучни следващите дни. Въпреки че сте в период на застой, седмицата е подходяща да се сдобиете с нещо ново, което отдавна искате. Независимо дали става въпрос за материална придобивка или за продължаване на образование, реализация или друго. Вглеждайте се по-внимателно в това, което ви предлага съдбата. Не прибързвайте с довършването на започнатите проекти, само защото гоните срок, по-добре да изпипате нещата, защото рискувате да сгрешите. В личен план трябва да намерите сигурност и да избистрите желанията си, само така ще разберете в каква посока да поемете.

РАК (22 юни – 22 юли)
Очаква ви интересна седмица, макар и да не ви гарантира успехи. Най-доброто все още предстои, а за вас остава да се настроите за това. Опитайте се да преборите настроението си, ако сте в лошо състояние на духа, със сигурност няма да постигнете нищо положително. Ако сте стресирани и затворени в черупката си, надали ще успеете да решите проблемите си. За тези от вас, които се занимават със собствен бизнес, препоръката е да се съсредоточите върху това, което искате. Вслушвайте се в инстинктите си в бизнес начинанията, така ще успеете да постигнете успехи на работното място. В личен план ще се открият нови перспективи, но това ще зависи дали сте сами или не. Основното нещо е да бъдете себе си и да се спуснете по течението, не се старайте да контролирате всичко.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
Седмицата ви ще е много успешна, а късметът ще е навсякъде с вас, но все пак трябва да се потрудите малко, за да постигнете успех. Като цяло е добре да действате, но и все пак внимавайте да не прекалите с вглеждането в дадено нещо. Тази седмица е подходяща да се разделите със стари вещи, навици и хора. В работата ви всичко ще бъде спокойно, ще успеете да си изградите стратегия как да действате, благодарение на информацията, която ще получите от колегите си. В личните си отношения сте консервативни, но сега ще успеете да бъдете по-открити в отношенията си, което ще ви донесе яснота, но може и да
породи неразбирателство.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Следващите дни ще са благоприятни във финансово отношение. Трябва да успеете да лавирате успешно между различни стратегии през следващите дни, за да успеете да се съсредоточите върху работата си и да се стремите да сте достатъчно динамични. В други случаи ще се наложи да сте по-внимателни в отношенията и да дадете малко назад. Този период е добър за работа с пари, ако ви предстои да подпишете важни договори, да вземете кредит, или пък да опрелите бъдещето на бизнеса си, използвайте следващите дни. Отделяйте всяка свободна минута на семейството си и на близките си хора, сега е моментът да си организирате почивка заедно.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През тези дни ще имате повече късмет, някои от вас ще успеят да намерят своята сродна душа, други ще реализират мащабен проект. Ще останете верни на себе си и на собствените си качества да бъдете честни и да не приемате несправедливости. В работата си ще успеете да свършите голяма част от нещата, с които сте се захванали, но само ако отстоявате позицията си. Нестабилност се очаква в интимните отношения, ако особено в момента сте с нов партньор. Отделете време за приятелите и семейството си, те ще се радват на вашата компания.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Предстои динамичен период. На работното си място ще се проявите, а в личните си дела ще успеете да изградите ясни представи какво точно искате. Имайте предвид, че не всичко зависи от вас и може да се наложи да потърсите чуждо мнение. Не пренебрегвайте другите възможности, които ще ви се дадат, макар че на всеки ще е трудно да ви помогне, понеже вие ще имате изграден план за действие. Може да се занимавате с няколко различни неща, но внимавайте да не се поддадете на провокации, както в професионален, така и в личен план. Действайте премерено и премислено, не показвайте емоциите си, а следвайте собствения си план. В любовта ще се радвате на приятни емоции, оставете се на течението.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Тази седмица ще бъде много романтична за вас, ще се радвате на положителни емоции, на любовта на близките си. Може да изпитвате смесица от различни чувства, но не се затваряйте в себе си. Бъдете внимателни, възможно е на работното място да имате проблеми в отношенията с околните, но трябва да си дадете сметка, че не може да контролирате всичко. Въздържайте се от големи разходи и инвестиции през тази седмица. В личен план е добре да се доверите на чувствата си. Ако нямате половинка, не насилвайте събитията, а тези от вас, които са обвързани, ще имат доста поводи за размисъл през следващите дни, разговорите ще са от съществено значение.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Време е за действие - това е мотото ви за тази седмица. Сега сте енергични и готови за това, но не прекалявайте. В личните отношения може да срещате някои трудности в опитите за разбирателство. Опитайте се да общувате спокойно, това ще е само във ваша полза, не се притеснявайте излишно за ситуациите, в които ще попадате. Моментът е подходящ за инвестиции в големи проекти и вземането на важни решения. Погледнато общо, в личния си живот е възможно да имате някои изпитания, докато в работата ви всичко ще е спокойно. Не изпадайте в паника за отношенията с близките ви, всичко ще се нареди с времето, не се опитвайте да вкарвате в ред нещата още сега, дайте шанс и на съдбата да ви помогне.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През тази седмица се съсредоточете върху общуването - трябва да отстраните някои проблеми, възникнали от недоразумения. Тази препоръка е както за личните, така и за служебните ви взаимоотношения. Като цяло тази седмица е по-скоро преходна, опитайте се да се нагласите към промените, които предстоят. През периода не е подходящо да уреждате взаимоотношенията с близките си, защото ще си навлечете повече проблеми и допълнителни неразбирателства. Все пак се старайте да останете приветливи за околните, избягвайте от негативните мисли, защото седмицата е динамична и ако се затворите в себе си, няма да си направите услуга.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Тази седмица ще сте подвластни на много различни емоции, което не е задължително да е лошо. Ще успявате да научавате първи някои неща, което ще ви дава предимство пред останалите. В работата ви нещата ще се движат по план и няма да има нужда да прехвърляте задълженията си на някой друг, успешно ще се справите самостоятелно. Внимавайте да не се преуморите, решени на всяка цена да направите всичко сами. В личен план през тази седмица ще имате нужда да подхраните егото си. Не се притеснявайте, ако не успеете да свършите всичко от първия път, най-важното за вас трябва да бъде, че ще имате подкрепата на близките си и ще се радвате на топлота от страна на семейството си.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 02.04 - 08.04.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Локумът » 02 Апр 2018, 14:24

Пише, че седмицата ми ще е добра и динамична, ама каква ще се окаже, обаче като гледам няма да сбъркат за някой друг скандал. :mrgreen:
Аватар
Локумът
 
Мнения: 2167
Регистриран на: 20 Яну 2015, 16:48


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron