09.04 - 15.04.2018 - Седмичен хороскоп!

09.04 - 15.04.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 10 Апр 2018, 11:58

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица ще сте много енергични и ще жънете успехи във всяко начинание, но за да се случи това, не трябва да разчитате само на съдбата, а да дадете всичко от себе си, за да постигнете целите си. Имате желанието да общувате и да се срещате с повече хора и да се изявявате, но имайте едно на ум и не прекалявайте, не действайте импулсивно, най-вече мислете, преди да говорите. Ако планирате промяна, то сега е подходящото време тя да се случи. За необвързаните от вас е възможно да срещнат нов човек, стига да положат достатъчно усилия, най-вече за собствения си външен вид и здраве.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
През тази седмица ще успеете да разберете какво точно искате от живота. Периодът ви носи енергия и позитивни моменти. Все пак бъдете внимателни, ако подписвате важни договори, имайте и едно наум, ако трябва да се занимавате с финанси. В личен план ще се чувствате обичани и желани, а ако сте необвързани, нищо чудно да си намерите партньор. В работата си може да се изправите пред някои изпитания, трябва да сте много съсредоточени, за да се справите с поетите ангажименти. Ако работите усърдно, съвсем скоро ще постигнете успех. Важното е да не се отказвате, дори и да ви се струва невъзможно.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Предстои ви хармонична седмица, но е възможно да се чувствате по-потиснати от обикновено. Не поемайте нови ангажименти - както в личен план, така и в работата си. По-добре се концентрирайте върху изпълнението на вече поетите задачи. Не подписвайте договори и не се споразумявайте за нови проекти. По-добре е през тази седмица да отделите време да премислите дали използвате енергията си правилно. Може да започнете да учите нещо ново, важно е да не прекратявате обучението си, защото това може да се окаже нова и успешна област във вашия живот. Бъдете внимателни към хората и се дръжте мило с тях. Прекарвайте повече време със семейството си.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази седмица ще се сблъскате с някои предизвикателства. Възможно е да усетите, че околните се опитват да ви заблудят - пред вас да се държат по един начин, а в действителност чувствата им да са съвсем други. Възможни са недоразумения през следващите дни, затова не водете преговори. Ще трябва да работите по-усилено, за да постигнете добри резултати. Погрижете се за близките си, а в края на седмицата намерете време и за вас самите, възнаградете се със заслужена почивка. Ако обичате да се занимавате с творчество, не потискайте това ваше желание, съвсем скоро може да разгърнете този свой потенциал и да поемете по нов път.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
През тази седмица ще стигнете до важни изводи за вашето бъдеще. На работното ви място всичко, включително и успехите, ще зависи от вас самите и от вашите действия, действайте, когато сте уверени. Възможно е да изпитвате затруднения в комуникацията и това може да доведе до проблемни разговори и конфликти. Обърнете внимание на здравето си. Важното е през тази седмица да сте дисциплинирани, само това ще ви помогне да се спасите от някои проблеми.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица се фокусирайте върху промените, които е необходимо да извършите, независимо за кой аспект от живота ви става дума. Ще имате много енергия и ще успеете да постигнете успехи. Способни сте да постигнете много, но дали вярвате в това, е от съществено значение. Намирате се в период, пълен с грешки, трябва да се възползвате от възможността всичко това да се поправи. През седмицата ще имате страхотни преживявания в любовен план, ще се радвате на компанията и обичта на любимия ви човек. Наслаждавайте се на случващото се и следвайте желанията си. Ще успеете да постигнете успех, без да влагате твърде много енергия. Всички проекти, които започнете сега, ще се развиват благоприятно в бъдеще.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През тази седмица е възможно да срещнете немалко трудности по пътя си. Отнесете се сериозно към проблемите, с които ще се сблъскате. Добре е да решите как точно да постъпите, за да успеете да ги преодолеете по-лесно. Възможно е да сте по-разсеяни. Пазете се от лъжи и интриги, избягвайте да сключвате сделки и да подписвате договори. Имате възможност да уредите някои проблеми от миналите седмици. В личен план, ако вложите повече енергия в отношенията си с партньора, може да постигнете добри резултати. Обърнете по-голямо внимание на здравето си, бъдете активни, излизайте по-често навън и се опитайте да поддържате здравословен баланс.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През тази седмица е добре да обмислите какви промени искате да направите в живота си. Не бързайте да предприемате действия – отложете ги за следващата седмица. Работете усилено, но не се престаравайте, това ще направи добро впечатление на околните. Отношенията ви с хората от близкото ви обкръжение ще са леко обтегнати, възможни са конфликти и спорове. В интимен план може да стигнете до някои изводи, как да продължите напред с даден човек и каква посока да поемете. Възможно е да преосмислите отношенията си с някой.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица ще сте много енергични и нещата ще се случват във ваша полза. Все пак, вие трябва да се трудите за успеха си, това не означава, че късметът ви е сигурен, трябва да се стараете и вие самите за собствените си успехи. Подходящ период е да увеличите финансите си, макар че не се очаква да имате промяна на работното място. В личен план ще преживеете романтични мигове. Ако ви предстои задача, свързана с работата си, трябва да сте доста гъвкави и да успеете да привлечете всички хора на ваша страна. Продуктивни сте и всичко изглежда, че ще се получи. Важното е да бъдете себе си и да покажете истинската си същност. Ако през изминалите седмици ви се е струвало, че времето минава твърде бързо, сега ще имате възможност да го оползотворите правилно.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
През тази седмица ще трябва да се преборите с трудностите, които са пред вас. Ще имате достатъчно енергия да работите за целите, които сте си поставили. На работното си място ще сте уверени, но бъдете и търпеливи. Възможно е хората около вас да се опитат да ви манипулират - не им се оставяйте, а слушайте интуицията си. Ако имате сериозен партньор в интимен план фокусирайте, се върху връзката си и се отдайте на романтични моменти заедно.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През тази седмица бъдете по-уверени и по-адаптивни. Ситуациите често ще се сменят, а от вас зависи колко бързо ще успеете да се приспособите към промените. Сами ще осъзнаете колко е важно да не преувеличавате, всичко, което ви се струва крайно разрушително, всъщност ще е плод на вашите разсъждения. Периодът е подходящ за премисляне на проблемите, които имате както в личния, така и в служебния живот. Възможно е да ви хрумне добра идея. Любовният ви живот ще е в застой, но ако не сте на романтична вълна, по-добре да изчакайте и не се насилвайте да правите мили жестове към любимия ви човек. Отделете си време за активна почивка.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През новата седмица ще усещате повече свобода на действие. Трябва обаче да внимавате в различните ситуации, не всичко зависи от вас. На работното си място ще се чувствате много добре, а крайните ви цели ще са лесно постижими. Намирате се в период, в който - необичайно за вас, ще сте здраво стъпили на земята. Това ще ви помогне да се издигнете в кариерата и ще имате възможност за професионален растеж. Радвайте се на успеха си, а най-важните решения оставете за следващата седмица. За тогава отложете и подписването на договори. Ако сте достатъчно организирани, всичко ще се случва така, както сте планирали.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 09.04 - 15.04.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Mon_ton » 10 Апр 2018, 12:02

Сякаш, освен живота на природата, то и нашия живот се съживява и е време за повече действия :)
Аватар
Mon_ton
 
Мнения: 2768
Регистриран на: 24 Ное 2014, 15:54


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта