16.04 - 22.04.2018 - Седмичен хороскоп!

16.04 - 22.04.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 16 Апр 2018, 12:12

ОВЕН (21 март – 20 април)
В личен план тази седмица ще ви изненада със силни емоции. Добрата новина е, че ще бъдат положителни. С това обаче хубавите неща, които ви вещаят звездите, не свършват, защото през този период най-после ще осъществите отдавна планирани дейности.
Моментът е подходящ за търсене на нова работа, за стартиране на нов проект, за ремонт у дома. Може да се заемете и с нещо по-рисковано. Ако сте по-разсеяни, не се притеснявайте, бързо ще влезете в час.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
През новата седмица ще имате желание да сте център на внимание, с което ще дадете възможност на хората около вас да видят и егоистичната ви страна. Старайте се максимално да прикривате тези прояви, за да не дразните най-близкото си обкръжение.
Ако се занимавате с творчество, тази седмица ще е изключително ползотворна за вас. Позволете си да се поглезите така, както на вас ви носи удоволствие, важното е да го правите по начин, по който да не дразните околните. През почивните дни ще сте в приятна компания, което ще ви помогне да се заредите с положителна енергия.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През първите дни на тази седмица са възможни спорове между вас и близък човек, хубавото е, че бързо ще успеете да се разберете помежду си. Бъдете готови да отстъпвате, за да не стигате до кавги. В последните дни на седмицата ще сте в по-добро настроение и ще ви обземе ентусиазъм, ще искате да работите повече, да пътувате и да се забавлявате. Сега е подходящ момент да организирате пътуване до някоя по-далечна дестинация, както и да завършите започнатите проекти. През почивните дни очаквайте приятни изненади.

РАК (22 юни – 22 юли)
Пред вас се открива възможност за професионално развитие. Не пропускайте да се възползвате от възможността. Работете усърдно, за да бъдете възнаградени за усилията си. Моментът е подходящ да направите по-големи промени в живота си и в сферите, в които не се чувствате добре. Ако усещате, че имате нужда от промяна, то действайте и поемете този риск. Единствената пречка пред вас би била страхът ви от промяната. Няма да бъде във ваша полза да се оставите да бъдете подвластни на този страх. В края на седмицата починете сред природата, за да се зареди с положителна енергия.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
Очаква ви доста напрегната седмица, някои случки ще обтегнат нервите ви. Не се предавайте, а отстоявайте позициите си. В края на седмицата ще се чувствате много добре, така че просто изтърпете дните дотогава. Опитайте се да не се поддавате на провокации, за да се предпазите от нервни кризи. Ако не сте удовлетворени от работата си, ще се чувствате дори още по-зле. Опитайте се да бъдете максимално търпеливи. Не се ядосвайте прекалено, за да не се отрази това на здравето ви.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През първите дни на седмицата ще усетите, че нещата не вървят и ще намерите поводи да се ядосвате, но след сряда дните ви ще са по-спокойни. Не задълбавайте в излишни детайли, защото това може да ви изиграе лоша шега и да се напрегнете излишно. Ако се опитвате да анализирате проблеми с любимия ви човек, това може да ви докара до безпокойство и да създадете сами несъществуващи проблеми.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През тази седмица се отдайте на почивка, дори и да сте на работа, не се притеснявайте. Моментът е такъв, че е подходящ за повече забавления, отколкото за друго. Оставете грижите на другите, помислете и за себе си. Периодът е много важен за любовните ви взаимоотношения, може да започнете нова връзка или да преминете към следващ етап в настоящата ви. Онези от вас, които имат човек до себе си, ще усещат силната му подкрепа. Единствената препоръка към вас е да не забравяте да търсите златната среда във всяко нещо.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През тази седмица може да срещате някои затруднения, но поне за финансите си може да сте спокойни. Бъдете по-упорити и не се отказвайте, ако нещата, които сте планирали, не се получат от първия път. За вас седмицата ще е доста натоварена, но пък и много ползотворна в професионален план. В интимната си връзка и в приятелските отношения ще се радвате на спокойствие и приятни моменти. Моментът е подходящ за нова романтична връзка.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Очаква ви много положителна седмица, ще имате по-малко ангажименти на работа, а поводите ви за празнуване няма да са един или два. Само внимавайте да не се отпускате прекалено много и бъдете по-толерантни към близките си хора. Единствената сфера, в която може да срещнете някакви проблеми, е финансовата. Гледайте да изпълнявате поетите ангажименти и да спазвате определените срокове, не пропускайте кредитните си вноски и не предприемайте финансови рискове. Всичко останало през тази седмица ще е много положително, ще ви носи вдъхновение и приятни преживявания.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Бъдете по-внимателни с хората през тази седмица. Не се доверявайте на случайни хора, за да не пострадате. Приятна среща с близки хора ще ви достави много приятни емоции и ще ви даде поводи за усмивки. В работата ви очаква спокойна седмица. Използвайте този спокоен период, за да отделяте повече внимание на близките си. През уикенда пътувайте и си починете качествено, особено ако се чувствате претоварени напоследък.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Опитайте се да започнете седмицата оптимистично и не оставяйте лошите мисли да ви завладеят. Тази седмица определено няма да сте настроени за работа, затова ако имате възможност, почивайте повече или си вземете отпуск. Уикендът ще е наситен с емоции. Не пропускайте възможността да се порадвате на живота, да пътувате, да намерите решение на проблемите си.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През първите дни от седмицата ще сте притеснени, защото сте натоварени с важни задачи, а не успявате да се справите с поетите ангажименти. В края на седмицата настроението ви ще се подобри и ще успеете да се справите със задачите, които ви носят притеснения. Освен това през втората половина на седмицата ще се радвате на добри емоции и на приятни срещи. Възможно е да срещнете нов интересен за вас човек. Сега е моментът за нови интересни начинания.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 16.04 - 22.04.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот mix_twix » 17 Апр 2018, 09:12

Значи предпоръчвате да действаме.. :razz: В
Аватар
mix_twix
 
Мнения: 1181
Регистриран на: 18 Дек 2014, 10:56


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron