23. 04 - 29.04 - Седмичен хороскоп!

23. 04 - 29.04 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 23 Апр 2018, 11:20

ОВЕН (21 март – 20 април)
През новата седмица ще сте изпълнени с ентусиазъм, ще сте много активни и ще изпитвате нужда да вършите различни неща, но най-вече ще се занимавате с професионални изяви. Концентрирайте се върху една цел и не се разпилявайте, защото така няма да успеете да свършите нищо. Довършете поетите ангажименти, преди да започнете да вземате нови задачи. Не е изключено да ви занимават и финансови въпроси, не давайте пари на заем дори и на близки хора. Бъдете по-търпеливи, не се напрягайте, за да вършите неща, които няма да ви донесат ползи занапред.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
Следващите дни ще са много спокойни за вас. Ако се нуждаете от усамотение го направете, без да се притеснявате. Ще изпитвате необходимост да се вгледате в себе си, да помислите над миналото си и над настоящето. Полезно ще е за вас да изясните какво се случва около вас, ще си дадете възможност да прецените отново някои ситуации. Добре е да отделите време на дома си, ако отлагате някой ремонт, или искате да купите нова мебел, сега е подходящ момент да го направите. В интимен план всичко ще е наред, но съществува риск от конфликт. Не прибързвайте, ако попаднете в такъв, а си дайте време да премислите. В последните дни на седмицата се занимавайте с вашето хоби или отидете на спа.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През тази седмица ще ви занимават въпроси, свързани с миналото, които не сте успели да решите. На работното си място ще обогатите знанията си и ще придобиете нови умения. Периодът е подходящ за планиране на лятната почивка или екскурзия. Съобразете се с бюджета, с който разполагате. Ще се интересувате през следващите дни главно от духовни въпроси, повечето от вас ще имат нужда да разискват важни теми с околните. Случващото се около вас ще ви покаже, че е важно да се съобразявате с реалността, вместо да се опитвате да й се противопоставите. Опитайте се да разширите възгледите си.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази време обърнете по-голямо внимание на професионалното си развитие. Бъдете достатъчно дисциплинирани, не отлагайте работата си, а следвайте планът, който имате и изпълнявайте поетите ангажименти. Погрижете се за здравето си, ако ви тормози здравословен проблем. Ще сте финансово нестабилни, внимавайте с разходите. Ако искате да направите дадена покупка по-добре да изчакате. Голяма част от вас ще имат нужда да прекарат време в уединение, да се заредят духовно, да се занимават със занимания, свързани само и единствено с вас самите.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
През новата седмица ще се наложи да сте по-гъвкави в личен и професионален план. Най-добре ще е да се приспособявате към всяка ситуация, към която попаднете, само така ще се справите успешно с поетите ангажименти. Бъдете спокойни, дори и да сте подвластни на емоции се старайте да не усложнявате положението. Дори и да срещате някои трудности в професионален план или в личния си живот, не се противопоставяйте на съдбата, а приемете случващото се. Използвайте времето, за да премислите живота си. Седмицата е чудесна за пътувания, развлечения и приятни преживявания.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица ще имате възможност да се отървете от негативните мисли и да презаредите батериите. Вършете нещата според вашите нужди и според вашето темпо, отделете време за дома си, за себе си, за приятна компания, разходки и интересни преживявания. Не се оливайте в планове, а се оставете и на течението да ви води. Ако планирате пътешествие, сега е времето да успеете да го реализирате. Не е изключено да имате и нови интересни срещи през тази седмица, както и да се открият пред вас възможности за професионално и лично развитие. Почивайте си достатъчно и не се претоварвайте.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През следващите дни ще получите ясни знаци от съдбата, че трябва да скъсате с миналото и да продължите напред. Дори и да се оставите по течението, животът така ще ви завърти, че да стигнете до тези изводи. В професионален план нещата ще се развиват така, както вие искате - ако планирате да стартирате собствен бизнес, сега е подходящ момент. Търсенето на нова работа също ще се увенчае с успех, стига да сте достатъчно убедени, че сте кадърни за новата длъжност. В личен план ще сте настроени романтично, но внимавайте да не очаквате прекалено много от половинката си. В последните дни на седмицата ще сте много енергични. Посветете се на приятни за вас занимания и творчество.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През новата седмица желанието ви ще е да си изясните миналото. Подходящо е да се освободите от всичко, което не ви е нужно вече. Доверявайте се на интуицията си както в работата, така и в личния си живот, но все пак внимавайте да не се оставите да бъдете водени от емоции. Добре е да бъдете уверени в себе си и да заявявате ясно какво точно искате да постигнете. Не стигайте до крайности и бъдете добронамерени по пътя към успеха си. В края на седмица може да се излезете с приятели, разговорите ще ви се отразяват много добре.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През новата седмица ще сте много спокойни, ще се радвате на вътрешен мир. Ще сте в добро настроение , което ще си личи във всяка една ваша постъпка. Възможно е да се активизирате в любовен аспект и да покажете повече чувствата си, да планирате бъдещето или да се покажете по-романтични. Като цяло тази седмица ще кипите от енергия. Не се напрягайте твърде много физически, а се опитайте да почивате качествено. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си, не забравяйте да се храните редовно и да си почивате. Ако отдавна искате да си купите нещо, направете го през тази седмица.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Обърнете внимание на дома си и на хората, с които живеете. Говорете с тях за важните теми, които са наложителни за обсъждане. Ще изпитате потребност да прекарвате повече време у дома, вместо да работите и да се срещате постоянно с хора. В работата си няма да имате трудности, ще сте много организирани и с лекота ще изпълнявате задачите си. Не сте претоварвайте и не поемайте повече ангажименти. Предпазливостта ще е важно качество през тези дни, не се доверявайте сляпо на хората и не позволявайте на обстоятелствата да ви притискат. Не е изключено през тази седмица да се усложнят малко отношенията в семейството си. Моментът е добър за разширяването на бизнеса и решаването на финансови въпроси.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През тази седмица се старайте да мислите логично и не се оставяйте да витаете в облаците, защото иначе няма да успеете да изпълните плановете си. Подготвяйте се усърдно, реди да подписвате нови договори или да боравите с пари. На работното си място ще сте в период, в който няма да може да изпъкнете, но ще изпълнявате рутинните си задачи. Енергията ви ще е насочена повече към творческа дейност и креативно мислене. Ще имате възможност да премислите какво се случва около вас, да вземете някои важни решения, които ви измъчват. В личен план очаквайте приятна изненада от любим човек.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмица ще се вълнувате главно от интимните си отношения. Добре ще е да се освободите от нагласите, които имате и да се оставите на интуицията ви. На работното си място ще срещате някои трудности, но вместо да се обвинявате за чужди грешки, по-добре да вложите енергията си в неща, които ви носят радост и удовлетворение, пък и ще помогнат на развитието ви. Започнете да учите нещо ново, за да развиете уменията си. Бъдете целенасочени и следвайте усилията си. Във финансово отношение всичко ще е наред, а ако ви се пътува сега е подходящо време да го направите.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 23. 04 - 29.04 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Локумът » 23 Апр 2018, 11:45

Много активен хороскоп, значи, ако искаме да променим нещо, време е да действаме сега, че кой знае Меркурий кога пак ще загуби настроение. :mrgreen:
Аватар
Локумът
 
Мнения: 2167
Регистриран на: 20 Яну 2015, 16:48


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron