30. 04 - 06.05.2018 - Седмичен хороскоп!

30. 04 - 06.05.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 30 Апр 2018, 09:38

ОВЕН (21 март – 20 април)
Новата седмица започва много успешно за вас, но краят на седмицата ще бъде много натоварен и ще ви се струпат доста проблеми. Като цяло, обаче, периодът ще е добър и енергичен, но за да постигнете успехи трябва да се трудите усърдно. Опитайте се да намерите баланса между личния и служебния си живот. Довършете започнатите ангажименти. Уикенда прекарайте с любимите си хора и се отдайте на заслужена почивка.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
През тази седмица на работа ще постигнете големи успехи. От дълго време работите за постигането на целите си, а тези дни ще достигнете дългоочаквания финал. Сега имате възможност да си осигурите по-добра работна позиция, стига да постъпите разумно и да успеете да се възползвате от възможността - покажете както на себе си, така и на другите на какво сте способни. Решете каква е новата цел - да увеличите доходите си или да смените работата.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През тази седмица ще сте доста странни и ще мените бързо настроението си. Обичайно сте дружелюбни, но през следващите дни ще страните доста от околните, което ще породи въпроси. Намирате се в период, в който се налага да тествате своята воля и упоритост. Тази седмица ще ви помогне да станете по-адаптивни. Не се влияйте от чуждото мнение, а предпочитайте съветите на близките ви.

РАК (22 юни – 22 юли)
Тази седмица ще ви занимават финансови въпроси и ще ви се наложи да си припомните и да осъзнаете, че това, което постигате като пари зависи само и единствено от вас. Налага ви да се стегнете, за да успеете да подобрите финансовото си състояние. Не правете едни и също грешки, най-добре е да погледнете какви точно са възможностите ви и реално да прецените къде грешите. Ако искате да подновите контактите с някой, направете го, това зависи само и единствено от вас.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
През тази седмица бъдете предпазливи в отношенията с хората, застрашени сте от конфликти с някои завистници, които ще се опитат да ви злепоставят и да се възползват от вас. Пазете се през цялата седмица от такива хора. Седмицата е подходяща да откриете баланса между работа и дома, да прецените добре желанията си свързани с професионалните ви ангажименти и семейния живот. В личен план се нуждаете от малко свобода и спокойствие, но не достигайте крайности. Ако имате проблем с партньора поговорете, вместо да се дистанцирате.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Тази седмица може да действате малко прибързано и да не анализирате правилно ситуациите. Това не е правилно, а и няма да ви помогне да анализирате правилно хората около вас. Дайте възможност на всеки, с който се срещате да покаже какъв е преди да му слагате етикет. Все пак се доверявайте на преценката си, просто не прибързвайте. През почивните дни останете насаме със себе си, ще имате нужда от малко уединение.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През тази седмица почивайте повече, имате нужда както от физическа, така и от психическа почивка. Напрежението, което ви се е струпало напоследък трябва да бъде освободено, иначе рискувате да си навлечете проблеми. Опитайте се да си намерите време за нужната ви почивка. Ако живеете с хора, с които не харесвате, или имате нужда от коренна промяна, не я отлагайте, а действайте, подходящ момент за големите стъпки никога няма. Променете това, което не ви хареса, това е за ваше добро!

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Очаквайте интересна среща през тази седмица, ще се запознаете с човек, който трудно бихте могли да сложите в някакви граници. В работата си ще сте доста ангажирани, но имате нужда и от почивка. Бъдете стриктни в изпълнението на поетите задачи, за да може да ги свършите възможно най-скоро. През почивните дни няма да успеете да намерите достатъчно време за почивка, но нещата ще се променят съвсем скоро.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
В началото на седмица ще се сблъскате с проблеми, които могат да ви се сторят нерешими. В крайна сметка ще успеете да се справите с този проблем, само трябва да си дадете достатъчно време за да го решите. Тези дни трябва да действате бързо и да се уповавате на интуицията си, иначе рискувате да се замесите в неприятна ситуация. Не мислете толкова, а действайте повече, поемете риск. Склонни сте да премисляте твърде много нещата и по този начин да пречите сами на себе си.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
През тази седмица ще сте много спокойни и лесно ще отмятате служебните ангажименти. Ще се радвате на спокойствието и компанията на семейството ви, бъдете благодарни и ценете моментите си заедно. Трябва да сте по-внимателни обаче, що се отнася до парите ви. Вземете нещата във ваши ръце и се старайте да реализира и та следвате собствените си желание и стремежи, без да се влияете от околните.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През тази седмица ще срещате някои трудности при общуването с половинката ви. Напрежението между вас е видимо за всички, а и двамата отлагате разговора. Вие сте тези, които трябва да подхванат разговора и да се опитат да решат проблема в двойката. Възползвайте се от възможността през тази седмица да прекарате повече време заедно и да проведете необходимите разговори. В работата ви нещата ще се развиват добре, работата ви ще даде резултат, което ще ви накара да се почувствате много добре.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През следващите дни ще ви се случи нещо интересно, което ще ви напомни какви късметлии сте и ще ви върне вярата в доброто. По този начин ще успеете да се насладите още повече на живота си. Като цяло седмицата за вас ще е много емоционална и ще я прекарате много приятно. Срещите с позитивни хора ще са ключови за доброто ви настроение. Наслаждавайте се на моментите заедно.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 30. 04 - 06.05.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Kremiliya » 30 Апр 2018, 10:10

Дано да ми е хубава седмиацта!
Аватар
Kremiliya
 
Мнения: 1865
Регистриран на: 20 Ное 2014, 11:14


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта