07.05 - 13.05.2018 - Седмичен хороскоп!

07.05 - 13.05.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 08 Май 2018, 11:30

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица ще трябва да вложите повече усилия в работата си, а това ще ви даде шанса да покажете колко добре се справяте. Не бързайте и не изисквайте твърде много, изчакайте нещата сами да се случат, вместо да се вглъбявате в неизпълними срокове. Много от вас ще са изправени пред предизвикателството да докажете уменията си на работното място. В любовта не ви очакват неприятни изненади, всичко ще е спокойно. В последните дни на седмицата ще сте в добро настроение, излизайте и се забавлявайте с приятели, отделете време и на хобитата си. През уикенда е възможно някой да ви ядоса.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
През новата седмица желанията ви ще се сбъдват много лесно, а и е възможно да бъдете възнаградени за труда си, който сте полагали в миналото. Във всяка една област от живота си може да очаквате подобрение, разбира се, ако преди сте работили по това. Насочете енергията си към сферата, която ви дава най-голяма сигурност. Може да очаквате и финансово подобрение през периода. Ако сте в търсене на идеалната половинка, излизайте редовно, срещайте се с различни хора. През седмицата като цяло ви очакват много благоприятни дни.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Тази седмица ще сте подвластни на желанието да си угаждате по всякакъв начин - както на тялото, така и на душата. Не се разпилявайте, се опитайте да се концентрирате, това ще ви помогне да изкарате една по-спокойна седмица. Не се оплаквайте напразно, а помислете добре как да реализирате бъдещето си. Въдворете ред в собствената си глава, защото без вътрешно спокойствие трудно ще вземате правилните решения. Не бива да се оставяте да ви влияят околните, по-правилно ще е, ако останете верни на себе си. В личния живот ще се радвате на интереса и на вниманието на противоположния пол. Уикенда е възможно да си навлечете проблеми, ако избързвате с говоренето, преди да мислите.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази седмица ще сте спокойни, което ще е в плюс за работата ви - ще разсъждавате по-трезво и с лекота ще общувате. За да успеете да постигнете всичко това, трябва сами да си помогнете малко - не се обвинявайте и не се самосъжалявайте. Дори и да мислите, че сте жертва на некоректна постъпка, приемете го като грешка и продължете напред. Направете си равносметка и си вземете поука от създалата се ситуация, не приемайте толкова навътре думите на околните. Периодът е добър за изясняване на положението във връзката ви. Не премълчавайте нищо и излейте душата си, но внимавайте да не се поддадете на емоциите.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
През новата седмица ще се радвате на признание в работата си, а и не е изключено да получите и награда за труда си. Периодът ще е още по-ползотворен за онези от вас, чийто труд е свързан със сръчност. Ако не сте доволни от работата си поради някаква причина, не бързайте да правите радикални промени. Подгответе се по-добре за евентуална смяна на работата и огледайте позициите и нужните знания за тях. Подготовката за това ще е много важна за вашето бъдеще. Отделяйте си достатъчно време за почивка, бъдете умерени в харченето на пари.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Седмицата ще е много хубава за вас, имате възможност да се усъвършенствате както в работата, така и в личния живот. Оглеждайте се за възможностите, които ви предоставя живота. През тази седмица ще успеете да въдворите ред в определена област в живота ви, в която напоследък се чувствате малко несигурни. В личен план се отдайте на романтичните момент с половинката ви, без да мислите за нищо друго. Ако искате да направите нещо интересно и вълнуващо отдавна, направете го през следващите дни. Колкото повече интересни неща правите, с толкова повече енергия ще се зареждате.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През тази седмица ще усетите положителното развитие в различни аспекти от живота ви. Имате възможност да се освободите от някои страхове, вина, нездравословни навици и потиснати емоции, стига само да се възползвате от възможността, която ви дават звездите. Уредете някои финансови въпроси, ако дължите пари ги върнете, направете си точен разчет за приходите и за разходите. След средата на седмицата ще сте по-решителни и ще действате импулсивно, но именно това може да ви помогне да постигнете някои нови неща, за които обикновено не бихте поели риска.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През тази седмица се постарайте да си осигурите усамотение. Може да се сблъскате с проблем с работата или в личния ви живот и начина, да се справите е като имате достатъчно време и спокойствие да премислите случващото се, което ще даде до положителни резултати. Ако нещо не ви харесва в случващото се около вас, може би е по-добре да промените своя начин на мислене, отколкото да обвинявате околните и да се изкарвате жертва. Доверявайте се на приятелите си, които могат да ви помогнат да достигнете до някоя истина, която ви убягва. Възможни са промени в работата и в личния живот, крайно време е да решите дали сте наистина с човека, който обичате.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През новата седмица имате възможността да покажете целия си потенциал. Ще ви занимават главно практични въпроси, свързани с работа или пари, както и обичайните ви служебни ангажименти. Периодът е чудесен за нови познанства, срещи с приятели, социални събития. В интимен план ви очакват хубави моменти с половинката, ако напоследък сте имали проблеми във връзката си, то сега е идеалният момент да ги изгладите и да се отдадете на чувствата си.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Седмицата ви ще е много успешна, що се отнася до работата и парите ви. В работата си е добре да следвате плана си, за да постигнете успех и скоро да бъдете възнаградени за труда си. В личен план ще се наложи да изясните някои неща, които ви притесняват, колкото и да не ви се иска. Най-лошото, което бихте могли да направите е да таите всичко в себе си и да се инатите напразно, по този начин няма да постигнете нищо, освен ситуацията да стане още по-сложна. Разчупете малко мисленето си, погледнете и през чуждите очи, именно това ще ви помогне да намерите правилното решение.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Тази седмица ще е много успешна за вас, на работното си място ще сте много инициативни и много спокойни. Имате възможност тази седмица да се окаже ключова за вашата кариера. Моментът е подходящ да се посветите на дългосрочен проект, който е от огромно значение за вас. Самите вие ще сте изобретателни и ще проявите качества, непознати за вас самите. Дайте си време и за почивка и си осигурете нужното спокойствие. Не пестете от почивката си, а се опитайте да задоволите всички нужди на тялото си. Не хабете енергията си за хора, които ви натоварват, или за работа, която не ви харесва - сега е моментът да направите желание промени и да тръгнете по вашия път, който ще ви изведе до личностното благополучие.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмица погледнете живота си по-обективно и ситуациите в него. Ако сте се чувствали безсилни или като жертви, то сега е време да вземете инициативата във вашите ръце и да промените това, което не ви харесва. Не изпадайте в драми, не се самосъжалявайте, дистанцирайте се от емоциите и премислете добре ситуациите. Моментът е подходящ да промените модела си на поведение, да ограничите срещите с хора, които не ви харесват. Не се оставяйте по течението, защото може да изпуснете важни възможности. Сега е моментът да вложите енергията в целите си и да развиете своите дарби.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта