14.05 - 20.05.2018 - Седмичен хороскоп!

14.05 - 20.05.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 14 Май 2018, 09:19

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица ще ви занимават теми, свързани с пари. За много от вас моментът ще е подходящ за подписване на договори, както и да оперирате с пари като цяло - пестене, инвестиции, покупко-продажба. Очаквайте и добри новини, най-вероятно ще се касае за нещо, свързано с работата ви. За голяма част от вас, тази седмица ще бъде важна бъдещето ви. Дайте всичко от себе си и бъдете максимално концентрирани. Вършете си работата, без да търсите начин, да се измъкнете. Обсъдете плановете си с партньорите и семейството си.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
През новата седмица не влизайте в спорове с колеги, това ще има лоши последствия. Ако искате да станете част от определена група хора, не се притеснявайте да демонстрирате желанията си. Бъдете внимателни, не се поддавайте на емоции, а премисляйте спокойно нещата. Вторник ще е много важен ден за вас, може да настъпи ново начало. Моментът ще е подходящ да започнете нов служебен или творчески проект, да си намерите ново хоби или да промените това в живота си, което не ви харесва. Ако не знаете какво точно да направите, усамотете се и се оставете на мечтите ви да ви водят.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Тази седмица ще е изпълнена с повече предизвикателства, трудно ще си премълчавате, а това може да ви навлече проблеми. Околните може и да не приемат много присърце вашите думи. През периода може да сключите изгодно партньорство, ако имате нужда от нещо такова. Старайте се да сте по-търпеливи и да обуздаете първичността си. Ако имате прекалени очаквания, най-вероятно ще останете доста разочаровани. Въпреки всичко, работата ви ще е успешна.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази седмица ще се опитате да правите много неща едновременно, ще успеете да се справите с това, но ще се чувствате много притеснени. Опитайте се да намерите подкрепа или си почивайте повече. Никой не ви дава толкова зор, колкото вие самите, работата няма да избяга, но трябва да се научите да си почивате качествено. Емоциите ви най-вероятно няма да отговарят на реалната обстановка около вас, затова гледайте да не ставате прекалено мнителни и да не се съмнявате във всичко, така сами ще се навивате, че нещо не е наред. Хората около вас ще оценят работата ви, макар че на вас може и да не ви се струва така.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
Тази седмица ще имате желание да се изявявате, особено пред тези, чийто внимание търсите. Решените сте да достигнете целите си и надали някой ще успее да ви попречи да осъществите плановете си. Ако ви предстои важна среща, не се притеснявайте, бъдете уверени във вашия успях, това ще се отрази и на общуването ви. Ще получите добра оценка за работата си и ще подобрите взаимоотношенията с хората. Периодът е добър за професионални изяви. В любовен план ще сте пълни с идеи.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица ще сте много активни и ще се изявите. Предприемете конкретни стъпки, с които да реализирате целите си. Може да сте спокойни, през тази седмица ще се справите с всичко, което се захванете. В личен план ви очаква много положителна седмица, ще се радвате на романтика и приятни изживявания с половинката си. Малко вероятно е да ви обземат притеснения или тревожност. Към края на седмицата може да ви изненада близък човек.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Тези дни ще направите нещо, за което досега не ви е достигала смелост. Ще действате импулсивно, а това не е присъщо за вас, но именно това ще отвори нови възможности пред вас. За тези от вас, които са активни през тази седмица ще е успешна и печеливша. Мнозина обаче ще допуснат голяма грешка, ако влизат в безсмислени спорове с хората от деловото ви обкръжение. Най-важното е да успеете да контролирате емоциите си. В личен план всичко ще е спокойно и хармонично, вслушвайте се в съветите, които ви дават близките ви.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През тази седмица ще е много подходящо да започнете нещо ново, Бъдете сигурни, че ще постигнете успех, ако бъдете по-смели. Ще имате подкрепата на близките си хора. Предстоят ви много промени, гледайте напред и вярвайте в способностите си. При много от вас ще настъпи промяна в любовта и партньорските отношения. Обвързаните ще предприемат стъпка в коренна промяна на връзката - може да преминете на следващ етап, или да я прекратите, а необвързаните може да срещнат новата си половинка.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица ще сте много емоционални и ще се опитвате да скриете бушуващите чувства зад привидно добро настроение. Ако обаче продължавате да трупате емоциите в себе си, ще продължите да живеете под напрежение. Добре е да изясните отношенията си с половинката, като потърсите причината за проблемите във вас самите. Капризите и постоянната смяна на настроенията ви товарят човека до вас. Бъдете искрени и само по този начин нещата ще се наредят. В работата ви тази седмица всичко ще е наред и няма да имате причини за притеснения.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Първите дни на седмицата ще са доста скучни, но след средата на седмицата нещата ще се променят и ще ви се случват много интересни неща. Ще се радвате на вниманието на любимия си човек, а ако сега започвате връзка, няма да имате желание да прекратите дори и несериозен флирт. Ако обаче наистина сте сигурни, че не искате връзка, най-добре е от сега да сложите край на тези взаимоотношения. Отдайте се на ново хоби или се захванете с нещо, което вече ви е познато и ви носи удоволствие. В професионален план ще успявате да отстоявате позицията си.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Седмицата започва с интересни новини, а може и да дочуете нещо, което ще ви даде преднина. В личен план ще сте отегчени и раздразнителни. Важно е през тези дни да отделите време на близките си и да си намерите време за почивка. Отнасяте се пренебрежително към ангажиментите си, а по този начин ще се затрупате с твърде много работа. Сами ще сте виновни за това, така че се постарайте да наваксате и да довършите всичко, което сте започнали. Моментът не е подходящ за мързелуване, а за създаването на нови партньорства.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През новата седмица ще влагате много енергия и нерви в работата си. Тази седмица ще сте затрупани с работа. Независимо, че не си личи напоследък, вие навлизате в успешен период. Време е да осъществите плановете си. Подредете приоритетите си и действайте. Имайте предвид, че това може да напрегне положението у вас и да ви скара с близките ви. Внимавайте как говорите и как се отнасяте с околните. Към края на седмицата ще сте по-спокойни, тогава отделете време на семейството си.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 14.05 - 20.05.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Andrey » 14 Май 2018, 11:30

много положителен хороскоп през тази седмица, стига човек да иска да е активен и да си върши призванията.
Аватар
Andrey
 
Мнения: 1730
Регистриран на: 20 Ное 2014, 10:04


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта