21.05 - 27.05.2018 - Седмичен хороскоп!

21.05 - 27.05.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 21 Май 2018, 12:00

ОВЕН (21 март – 20 април)
През новата седмица ще сте ангажирани с различни събития. Възможно е да пътувате и да се срещате с различни хора и да придобиете опит. Колкото по-динамични са дните, толкова по-добре ще се чувствате през тази седмица. Седмицата е много подходяща за изяви, учене, усъвършенстване на уменията ви. В работата си ще сте спокойни, целеустремени и продуктивни. Ако планирате кратка почивка - направете го, сега е подходящ момент, защото това няма да се отрази на работата ви. Ще ви занимават финансови въпроси, свързани най-вече с инвестиции. Последните дни на периода ще се ползотворни за социалния ви живот, затова се старайте да излизате повече и да се срещате с различни хора.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
Очаква ви седмица, през която лесно ще се сбъдват желанията ви и ще получите радостни новини. Старанието, което сте вложили, ще даде резултат и ще постигнете нещо, което сте искали отдавна. Разбира се, за да берете сега плодовете на труда си, трябва да сте полагали големи усилия, за постигането на целите ви. Някои от вас могат да получат и предложение за повишение на работното място. Възползвайте се, не робувайте на познатото и сигурното. Ако срещате трудности в общуването по принцип, ще откриете възможност да преодолеете тези задръжки. Запознавайте се с нови хора и бъдете отворени за нови идеи и предложения, възползвайте се от възможностите, които ще се открият пред вас. В любовния ви живот е възможно да се появят някои стари проблеми.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Очаква ви много динамична седмица, изпълнена с разнообразни преживявания. Възможно е случващото се през тази седмица, да даде отражение в дългосрочен план. Не е изключено да се сдобиете с неочаквани пари, благодарение на неочаквана за вас помощ. Ако се налага да преговаряте в работата си, вероятно ще постигнете успех, защото ще сте много убедителни. За да постигате целите си, бъдете добронамерени, така ще увличате хората да ви последват. В последните работни дни на седмицата ще получите някаква награда за работата си, ще си прекарате добре, а общуването ще ви върви с лекота. Очаква ли ви важна среща, действайте в началото на седмицата.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази седмица ще имате възможност да направите някои промени в живота си - дали ще промените работния си график, или ще промените начина си на хранене. Целта е да живеете по-балансирано и по-здравословно, това се отнася най-вече за тези, които прекаляват с работата и са подложени на голям стрес. Ако имате здравословен проблем, проучете отново специалистите и посетете лекар. В работата си през тази седмица трябва да обърнете внимание на усъвършенстването и на това, което сте постигнали. Някои от вас ще получат възможност да подобрят условията на труд и да изяснят проблем с колега. Моментът е подходящ за промяна във външния вид, или пък да си купите някоя хубав вещ за дома, така че да се почувствате по-добре. В любовта сега е момента да сте по-активни.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
През тази седмица ще сте отдадени на целите си и има голям шанс да ги постигнете. Нямате основания да се притеснявате за работата си и за успехите, които постигате в нея, особено, ако сте амбициозни и се стараете. Възможно е да получите изгодно предложение и да се радвате на финансова стабилност. Ако се занимавате с творчество ще имате вдъхновение и може да започнете по-усърдна работа. Що се отнася до любовта, там ще сте много емоционални и доста напористи. Няма да имате проблеми във връзката си. Периодът е подходящ за нови начинания, особено в професионален план.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица е възможно да се открият пред вас нови възможности за развитие в кариерата, но имайте предвид, че всичко зависи само от вашите усилия. В професионален план демонстрирайте добрите си качества, за да може да привлечете вниманието върху себе си. Намерете начин да се усъвършенствате в професионален план. Започнете да учите чужд език, ако не знаете, защото бъдещето ви ще е обвързано с много срещи и разговори с чужденци и това ще ви е от полза. Като цяло периодът е подходящ да стабилизирате позициите си на работа, както и да работите по досегашните си постижения. Препоръката към вас тази седмица е да се стремите към съвършенство.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През тази седмица ще намирате лесно решение на проблемите си. Това ще ви накара да изпитате облекчение. Голяма част от вас ще се радват на финансово стабилизиране, особено, ако сте имали някои финансови проблеми през последните месеци. Използвайте дните до средата на седмицата да прехвърлите по-голямата част от работата си. Като цяло седмицата е ползотворна за общуването и за социалния ви живот - пътувайте, срещайте се с различни хора и попивайте всяка информация, която ви казват. Ще успеете да запазите спокойствие през тази седмица, дори и в най-напрегнатите ситуации, така че околните могат да разчитат на здравия ви разум. Ако трябва да заемете позиция го направете, вместо да оставяте другите да вземат решения вместо вас. Бъдете нащрек при пътуване.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

През тази седмица мислите на много от вас ще са заети с финансови въпроси. Ще се наложи да премислите как да управлявате пари си, кои сметки да платите, как да увеличите доходите си. Бъдете особено внимателни, ако трябва да вземате важни решения, не се оставяйте да бъдете водени от емоции. За вас предстои период за промяна, гледайте само напред и вярвайте в собствените си способности. Много от вас ще се занимават и с любовни теми, може да предложите брак или да откриете романтичната си половинка. Ако вниманието ви е насочено към бизнеса, не е изключено да успеете да подпишете изгоден договор. Обмислете предложенията за бизнес сътрудничество сериозно.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица миналото може да напомни за себе си чрез някакъв човек или усещането, че не сте свършили нещо важно. Обърнете внимание на тези знаци, това ще ви покаже какво трябва да приключите, преди да продължите напред. В службата седмицата ще е благоприятна, стига да нямате прекалено високи очаквания, а да гледате реално на нещата. Обръщайте внимание на детайлите в работата си и по-малко мечтайте, развивайки грандиозни планове в главата си. Ще получите възможност да разрешите финансови въпроси, които ви тормозят от дълго време. Онези от вас, които са имали проблеми в любовта, може да използват тази седмица, за да подобрят отношенията с половинката си. Бъдете търпеливи и толерантни.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Предстои ви много хубава седмица - работата ви ще се развива така, както вие искате, ще успеете да доведете нещата до желания край. В бизнесделата ще постигате успех, търсете възможност за развитие. Ако търсите трайно сътрудничество, мислете за общия интерес, не само за вашия, така че и вие и партньорите ви да бъдете доволни. Ако искате да получите мнение от близките си, попитайте ги директно. Недейте да спотайвате мислите и чувствата си, а ги споделяйте. Бъдете по-активни през тази седмица, по-гъвкави и се адаптирайте към обстоятелствата, вместо да се опитвате да ги промените и да се борите с тях, защото няма да постигнете успех.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През тази седмица ще получите възможност да преодолеете някои страхове. За да успеете да се възползвате от това, бъдете възможно най-спокойни, не действайте импулсивно и отделете време да подредите мислите си. Постарайте се да погледнете случващото ви се отстрани и да си дадете сметка, дали страхът ви е основателен, или преувеличавате. През следващите дни ще сте по-агресивни, но се опитайте да решавате проблемите си с добро. През втората половина на седмицата ще усетите прилив на енергия, използвайте го в работата си, или за някоя любимо занимание. Седмицата е чудесна за забавления и ще се радвате на вниманието на противоположния пол.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмица ще постигнете успех, ако не изпадате в драми и не се самосъжалявате. Вземете нещата в свои ръце, не се оставяйте на емоциите и ще усетите, че вие може да владеете положението. Моментът е подходящ да промените модела си на поведение, особено спрямо хората, които ви потискат или ограничават - бъдете смели да покажете, че заслужавате доверие и добро отношение. Ще изпитате потребност да направите някои промени за себе си и е обстоятелствата около вас, така че и да останете верни на вас самите. Изчакайте първо емоциите да се уталожат и тогава ще стигнете до това, което търсите. Ще се радвате на подкрепата от близките си, което ще ви вдъхва кураж. Основна препоръка към вас е да избягвате да влизате в ролята на жертва, ако имате нужда от помощ, помогнете си сами.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 21.05 - 27.05.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Lollipop » 21 Май 2018, 12:39

Много динамична, като гледам цялото семействто ще сме на гребена на вълната.
Аватар
Lollipop
 
Мнения: 2728
Регистриран на: 14 Ное 2014, 15:55


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта