28.05 - 03.06.2018 - Седмичен хороскоп!

28.05 - 03.06.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 28 Май 2018, 10:42

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица ще ви се случват интересни неща, които ще ви разнообразяват от сивото ежедневие. Ще пътувате и ще срещате интересни и различни хора, а може и да направите някоя промяна в живота си. През цялата седмица на работното ви място ще има напрежение, което ще развали настроението ви и ще ви направи заядливи. Не обвинявайте околните и не си го изкарвайте на тях - сдържайте нервите си. В разговорите не налагайте мнението си, а изслушвайте другия и се опитайте да приемете неговата гледна точка, така ще успеете да избегнете излишните кавги. В личен план е възможно малко напрежение с половинката, но всичко ще премине бързо, ако не се оставите емоциите да ви завладеят.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
Помислете за себе си през тази седмица и следвайте мечтите си. Предстои ви вземането на важно решение, затова премислете добре - мислете за себе си, а не за околните, и за последствията, които ще има за вас от това решение. Основните ви препоръки през тази седмица са да следвате желанията си, но и да бъдете гъвкави, да не се оставяте да бъдете водени само от желанията си. Радвайте се на това, което се случва в момента около вас, и по-малко се вглъбявайте в мечтите си или в определен човек.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През тази седмица звездите ще ви помагат да сбъдвате желанията си по-лесно, а нищо чудно да получите и радостни новини. Старанието, което сте полагали досега ще даде резултат, ще постигнете нещо, за което отдавна мечтаете. Ще се радвате на доброто мнението на околните и подкрепата им, ще бъдете центъра на вниманието, което ще ви кара да се чувствате добре. Що се отнася до любовния ви живот, възможно е да се сблъскате с някои проблеми. Ако сте необвързани, сега е моментът да излизате повече, защото лесно ще привличате интереса на околните.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази седмица ще сте на кръстопът и ще се борите с подредбата на приоритетите - личен или служебен живот. Може да очаквате раздвижване по дела, при които не се случва отдавна нищо - дали ще е ремонт, финансови въпроси или друг казус. Каквото и да ви очаква, бъдете добронамерени. Не бъдете груби, това ще доведе до проблеми и в личния ви живот. Ако запазите спокойствие и се опитате да обясните на човека до вас, какво точно не ви харесва, със сигурност ще постигнете много, отколкото, ако започнете да обвинявате.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
Очаква ви много динамична и важна седмица, някои от събитията през тези дни ще имат важни последствия в дългосрочен план. Възможно е да се наложи да се откажете от нещо, колкото и да ви е трудно. През тази седмица ще имате както приятни, така и трудни моменти, най-вече в емоционален план. Следвайте мечтите си и не се ограничавайте да мечтаете, защото вие самите пречите на реализирането им, потиснати от вашите предразсъдъци. Променете нагласата и поведението си, това е за ваше добро.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През новата седмица ще бъдете отдадени на целите си и ще сте доволни от заслужения успех. За работа, пари и професионалното ви развитие няма защо да се притеснявате, ако сте достатъчно амбициозни, в тази области всичко ще върви гладко. Ако се занимавате с творчество, не е изключено и там да постигнете успех, довършете и започнатите проекти. В любовния ви живот ще се радвате на една наистина пълноценна седмица във всяко отношение - както емоционално, така и физически.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Следващите дни ще се наситени с емоции, преживявания, които ще си заредят с енергия за седмици напред. Няма как тази седмица да е спокойна и еднотипна, а точно обратното. Но пък вие ще диктувате дали тя ще бъде положителна или не, от вашите емоции зависи какво ще се случи през следващите дни. Ще ви се наложи да вземете някои важни решения и да проведете разговори, които отдавна отлагате. Някои от вас може да открият възможност да израснат в кариерата, но всичко зависи от вашата лична мотивация.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Изправени сте пред дилема, която трябва да разрешите до края на седмицата. И докато, когато се касае за някой друг, вие сте пълни с добри идеи, в този случай ще ви е доста трудно да вземете решение. Ако не успеете да се справите, ще оставите решението на някой друг, което може и да не е във ваша полза. Като цяло седмицата ще е добра за социалния ви живот, ще общувате повече, ще пътувате и ще се радвате на приятната компания на близките ви приятели. Прекарайте възможно най-дълго време със семейството си и с любимите ви хора.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Първите дни на седмицата ще са спокойни и няма да са от особено значение. Краят на седмицата обаче няма да е така - бъдете нащрек, за да не пропуснете появата на важен човек. Ако получите предложение за партньорство, премислете го добре, много е вероятно да бъде във ваша полза. През тази седмица бъдете внимателни с хората около себе си, странете от тези, които ви вредят и не ви карат да се чувствате добре. Що се отнася до любовния в живот, периодът ще е интересен и не е изключено да обсъдите някои важни въпроси в личен план.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
През новата седмица миналото ще ви връхлети, може да срещнете човек, с който сте имали връзка и да се върнат стари чувства, или да ви занимава нещо останало недовършено. Обърнете им внимание, това ще означава, че не сте приключили с миналото си и трябва да направите още нещо, за да продължите напред. В работата ви седмицата ще е благоприятна - ще сте в добра форма и ще се справяте с всяка поставена задача. Това няма да остане незабелязано от шефовете ви.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През тази седмица ако сте прекалено искрени с хората, може да си навлечете проблеми, защото не всеки би искал да приеме тази истина и да обидите хората. Любовният ви живот ще е спокоен, ако не искате да изяснявате някои неща. През почивните дни обърнете внимание на себе си и на близките си хора. Отделете време само за себе си и бъдете егоисти, не е нужно да се грижите постоянно за другите, всеки има нужда от усамотение, да прави нещата, които му доставят удоволствие.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмица ще трябва да вземете решение, което отдавна отлагате - то може да е свързано както с работата ви, така и с личния ви живот. Ще получите необходимата подкрепа от близките си хора, така че ако се нуждаете от мнението на околните ще го получите. Но това не означава да оставяте другите да вземат решенията вместо вас. През тази седмица най-важното е да разчитате на себе си и да не търсите спасител. Помогнете си сами и ще разберете, че всъщност изобщо не сте слаби, а напротив.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 28.05 - 03.06.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Локумът » 28 Май 2018, 11:34

Не е лесна работа да вземаш решение, от мен да знаете. :mrgreen:
Аватар
Локумът
 
Мнения: 2167
Регистриран на: 20 Яну 2015, 16:48


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта