04.06 - 10.06.2018 - Седмичен хороскоп!

04.06 - 10.06.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 04 Юни 2018, 12:29

ОВЕН (21 март – 20 април)
Ако сте били претоварени през последната седмица, сега ще успеете да намерите време да си почивате повече. Но това не означава, че няма да имате работа за вършене, но напрежението няма да е толкова голямо. Отделете си време за почивка, най-вероятно неразположенията, които усещате са в резултат на прекаленото напрежение. Намерете своя начин за почивка, чрез йога, спорт, танци или друг начин, чрез който да намалите напрежението. Моментът е подходящ да направите някои промени в ежедневието си и да промените лошите навици. Ако се налага да се изказвате по някой въпрос, бъдете тактични, когато изказвате мнението си. Седмицата е добра за създаване на нови връзки и взаимоотношения.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
През тази седмица ще имате възможност да се изявите - може да блеснете както с външния си вид, така и с интелектуалните си възможности, и с различни таланти. Не се спотайвайте, а имайте самочувствие да покажете идеите си и самите себе си. Не бъдете срамежливи, особено, ако искате да постигнете нещо. Мнението ви ще е важно, така че не се притеснявайте да изразявате своята позиция. Възможно е напрежението да ви дойде в повече и да почувствате дискомфорт, така че потърсете лекар за по-сигурно.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Приемате по-трудно чуждото мнение, но ако се вслушате в думите на другите ще разберете, че всъщност това, което ви казват е за ваше добро, въпреки че сте свикнали да вярвате само във вашата собствена правота. Периодът е благоприятен за социалния ви живот, няма да ви липсват възможности за срещи с интересни хора. Възможно е някои от вас да намерят романтична половинка и да се запознаят с интересен човек. Ако се занимавате с изкуство, сега е момента да творите. Що се отнася до парите, най-вече е важно да намерите баланса между приходите и разходите ви. Повечето от вас няма нужда да се притесняват и ще харчат за забавления.

РАК (22 юни – 22 юли)
Тази седмица ще е по-трудна за вас, ако се опитвате да угодите на всички и да огреете навсякъде. За да се справите с предизвикателствата препеняйте кое наистина е важно и кое може да почака. През следващите дни ще ви занимава важен въпрос - личен или служебен. Ако мислите, че нещата могат да се подобрят, проведете отлагания разговор, вместо да чакате да избухнете. В началото на седмицата може да се оставите другите да ви повлияят, така че внимавайте с какви хора общувате.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
Най-вероятно през новата седмица ще се радвате на професионални успехи, благодарение на вашата отговорност. Ако в кариерата ви има застой или смятате, че можете да постигнете повече, сега е подходящ момент да обсъдите възможностите, които имате. През някои от вас може да се открие възможност за пътуване и създаване на полезни отношения с чужденци. Изучаването на чужд език би ви било от полза, а и сега е подходящо време да започнете да учите нещо ново. Към средата на седмицата може да срещнете някои трудности в общуването, опитайте се да проявите повече търпение и към вас самите и към околните. През почивните дни ще сте много продуктивни, така че използвайте възможността да работите по вашите лични проекти.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Ако сте срещали трудности в разговорите с бизнеспартньори или с любимия човек, през тази седмица тези пречки няма да ги има и ще се изразявате по-спокойно, така лесно ще постигнете разбирателство. Ако все пак изпитвате затруднения в комуникацията, опитайте се да сте по-толерантни и по-спокойни, не очаквайте другия човек веднага да заеме вашата позиция. За работата си може да сте спокойни, там всичко ще върви нормално, дори и да възникнат проблеми, най-вероятно ще са заради комуникацията в екипа. За да се справите с конфликтите се изправете очи в очи с проблема и се опитайте да го решите.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През новата седмица може да помислите за бъдещето и възможностите, които имате пред вас. Планирайте, мечтайте, подготвяйте се и уговаряйте възможностите ви. Колкото повече се ориентирате към новите неща, толкова по-добре. Не губете надежда, дори и да не ви се случва това, което искате в момента. Не се захващайте с много неща едновременно, защото рискувате да се преуморите. Ще демонстрирате отново на приятелите си, че могат да разчитат на вас и че сте добър съветник, но пък може да усетите проблем точно с вашите емоции. В работата си няма да имате проблеми, търговията ще ви върви. Ако сте обвързани, прекарайте повече време с половинката си.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През тази седмица служебните ви ангажименти няма да ви бъдат приоритет, така че ако имате възможност си вземете отпуск и се постарайте да си починете и да отделите време на близките си. Не е изключено някои от вас да решат да сменят работата и да потърсят по-добро предложение и място, на което ще се чувстват по-добре. Ако се чувствате претоварени не се колебайте и откажете още ангажименти, които се опитват да ви прехвърлят. Началото на седмицата ще е наситено с повече емоции, внимавайте да не преувеличите и да не създавате вие несъществуващи проблеми. По-добре потърсете съвет от близки хора.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица ще ви занимават финансови въпроси. Може да направите някоя голяма покупка или да дадете по-сериозен заем, при всички положения ще се почувствате удовлетворени. Периодът е подходящ за бизнес преговори, може да сключите важна сделка, или да проведете успешни бизнес разговори. Не бързайте и не упражнявайте натиск над случващото се около вас, когато му дойде времето нещата ще се случат. В личния ви живот може желанията ви да се разминават с реалността, не се инатете, защото това ще влоши нещата. Бъдете търпеливи и не очаквайте другия да отговаря на всяка ваша нужда постоянно. Насочете енергията си към нещо полезно и интересно.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
През тази седмица ще имате желание да въведете в ред всичко около вас - дали ще е у дома или в службата, няма значение. Обръщате внимание и на най-малкия детайл. Може би ви предстои нещо важно, което ви кара да действате така - раждане на дете, планирате преместване, ремонт. Каквато и да е причината, тази седмица ще се опитате да се приспособите към новото положение. Ако имате някакви битови проблеми, сега е моментът да потърсите решение. Дори и усилията ви да са били напразни досега, през тази седмица няма да е точно така. В работата си ще се радвате на добър период, особено, ако досега сте срещали трудности, но сте полагали големи усилия. Имате енергия да довършите започнатото и ще свършите работата си по най-добрият начин. Използвайте седмицата да постигнете напредък по поетите проекти.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Очаква ви спокойна седмица, повечето от вас ще са в добро настроение. Дори, ако покрай вас се усеща напрежение вие ще успеете да запазите спокойствие. Не се оставяйте да ви въвличат в чужди спорове, но ако ситуацията ви засяга пряко, не се притеснявайте да изразите позицията си. Възможно е да изпитвате напрежение, ако искате да кажете нещо, но не се осмелявате. Темата ще засяга или дома ви или работното място, а това, колко сте ценени ще е в основата. Преценявайте добре какво давате на околните и какво получавате в замяна. В случай, че този баланс е нарушен, то ще се чувствате неприятно. Периодът е подходящ за пътувания, за създаването на нови контакти и за занятия, свързани с обогатяване на опита.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмицата събитията около вас ще зависят до голяма степен от вас самите. Периодът е подходящ за самоанализа, за лечение - както физическо, така и емоционално, за психологическа работа. За да постигнете успех в емоционалния си свят трябва да сте много откровени и да търсите корените на проблемите ви. Бъдете концентрирани и не пилейте времето си и енергията си, за да променяте околните, а я насочете към вас самите. Ако се опитвате да промените околните, това ще ви накара да се почувствате зле. Възможно е през тази седмица да получите вест, свързана с хубава случка, като раждане на дете, бременност, или пък при вас самите да се случи нещо такова.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 04.06 - 10.06.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Pipilota » 04 Юни 2018, 14:02

Най ми е добре да знам, че ще ми е спокойно, а през тази седмица, когато съм отпуск ме карате тук да работя по-усърдно :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта