11.06 - 17.06.2018 - Седмичен хороскоп!

11.06 - 17.06.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 11 Юни 2018, 10:42

ОВЕН (21 март – 20 април)
Новата седмица ще е сравнително спокойна, лесно ще намирате общ език с околните, така че ако имате нужда да водите преговори, направете го сега. Независимо дали става въпрос за служебни или лични разговори, сега по-лесно ще постигате своето. Тази седмица е подходяща да поставите началото на нещо ново. Излизайте с повече приятели, водете активен социален живот и се постарайте да намерите време и за близките си.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
Очаква ви спокойно начало на седмицата, изпълнено с положителна енергия. След средата на периода е възможно да се изправите пред някои професионални или лични проблеми. Решаването им ще бъде лесно, ако общувате и бъдете искрени, а не като се инатите да стане на вашето. Не се притеснявайте да споделите с близките си какво ви притеснява, така ще намерите още гледни точки и ще ви олекне. Душевните ви терзания ще ви занимават сравнително краткосрочно.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Тази седмица ще имате възможност да блеснете и да покажете възможностите си, не е във ваш интерес да скромничите излишно. Петък е денят, който поставя ново начало пред вас - започнете нови проекти или да си поставите някаква лична цел, към която да се стремите. Каквото и да изберете, то със сигурност ще постигнете добри резултати, ако сте постоянни. В личния ви живот всичко ще се случва с лекота и ще се радвате на приятно общуване. Сега е моментът да планирате лятната си почивка.

РАК (22 юни – 22 юли)
Тази седмица не се оставяйте да ви влияят настроенията и да ви отказват от професионалните ви цели, важното е да бъдете съсредоточени и целеустремени. Само така ще успеете да постигнете желаното в професионален план. В личния ви живот е време да поемете малко по-голяма отговорност във връзката ви. Анализирайте връзката си и разберете с вашия партньор дали искате едно и също. Важно е през тази седмица да сте по-разбрани и да работите повече.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
През тази седмица ще настъпи подходящ период за промяна. Тази промяна се отнася както за външния вид, така и за вътрешен себе анализ и промяна. Желанието да привличате вниманието е по-силно от обикновено, така че ако не успеете да постигнете желания ефект с промяната на външния вид, опитайте с цялостното си присъствие. Не е изключено да привлечете вниманието на определен човек от противоположния пол.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
В началото на седмицата ще се радвате на приятни моменти с близките си, възможно е да пътувате, до места, на които не сте предполагали, че ще успеете да отидете. В работата ви всичко ще ви спори. Краят на седмицата ще усетите липсата на някой близък човек, но това ще премине. През уикенда се отдайте на любимите си занимания и намерете време за качествена почивка сред природата.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През тази седмица трябва да премислите мечтите и желанията си, така че да сте напълно сигурни в тях. Не забравяйте, че ще полагате много усилия за тях, нека да си струва. Към средата на седмицата ще имате възможност да си починете, използвайте времето наистина за качествена почивка, за да презаредите. Ще се радвате на спокойствие, което ще е в резултат на хармоничните отношения с околните. Лесно ще се разбирате с околните и нерядко ще ви търсят за съвет.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Възможно е някои отношения с близък човек да се влошат. Не се правете, че не забелязвате, че нещата не вървят на добре, по-скоро, вместо да игнорирате проблема, да се опитате да преодолеете кризата. Ако очаквате някакво развитие по даден въпрос и не се случи така, както сте искали, не се отчайвате. В края на седмицата ще получите добри новини, свързани с професионалното ви развитие.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица не се налага да правите каквито и да е било планове, нещата ще се случват от само себе си, наслаждавайте се на момента. Общуването с околните ще ви върви по вода и лесно ще постигате целите си. В работата ви е подходящо да развиете нови отношения и нови контакти. В началото на седмицата може да имате някои финансови затруднения, но ще реагирате своевременно, което ще ви спаси от затруднения. Внимавайте колко харчите. През уикенда ще получите предложение, на което няма да можете да откажете.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Тази седмица се намирате на житейски кръстопът. От едната страна ще стои желанието ви за близост с даден човек, от друга обаче, знаете, че тази любов няма да бъде от ваша полза в много отношения. Ще трябва да вземете решение, защото не може да отлагате повече. Възможно е някой да се опита да ви манипулира, ако отложите решенията си. В края на седмицата ще може да се порадвате на живота. Правете това, което ви доставя удоволствие - дори и да е нещо малко, като разходка, кино, или почивка.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Очаквате проблеми на работното ви място и както винаги, може да се доверите на вътрешния ви глас, защото най-вероятно не ви лъже. Опитайте се да намерите резервен вариант, очакват ви доста неприятности. Ако се изправите пред непреодолими пречки изчакайте известно време. Периодът е подходящ да прекарате време с любимите си хора, да разпускате. През уикенда ще се срещнете с приятели, които ще ви дадат добри съвети за справяне със ситуацията, в която сте попаднали.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Случва ви се често да сменяте настроението си, а тази седмица това ще се случва непрекъснато. Изобщо няма да сте наясно със себе си и с чувствата си, а лошото настроение ще си го изкарвате върху околните. В началото на седмицата ще сте център на вниманието, което ще ви се хареса. Към края, обаче, ще установите, че околните не ви се връзват толкова и ще се почувствате още по-зле. опитайте се да излезете възможно най-бързо от емоционалната криза. В случай че имате някои колебания, потърсете помощ от приятел, който да ви даде съвет как да се справите със ситуацията.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 11.06 - 17.06.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот vanusha » 11 Юни 2018, 16:16

Много спокойна седмица ни очаква, ако на всички зодии им се сбъдне хороскопа, вярвам, че тея дни разводи няма да има. :lol:
vanusha
 
Мнения: 382
Регистриран на: 30 Сеп 2016, 11:36


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта