18.06 24.06.2018 - Седмичен хороскоп!

18.06 24.06.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 18 Юни 2018, 10:37

ОВЕН (21 март – 20 април)
Ако имате семеен проблем, тази седмица отново ще излезе на преден план. Но с тази разлика, че през следващите дни ще успеете да го погледнете по различен начин. Периодът е добър да включите някой друг в плановете си и да стартирате ново бизнес партньорство, както и да включвате финансови договори. Имате късмет, така че го използвайте, но е важно да имате смелостта да направите първата крачка. Тези от вас, които се чувстват добре с половинката си ги очакват добри моменти през следващата седмица, а връзката ви ще се развие и ще се сближите още повече. Необвързаните ще успеят да поставят ново начало и да започнат връзка. Периодът е подходящ за учене и развитие.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
Ако сте обвързани е време да обърнете по-голямо внимание на половинката си. Не я пренебрегвайте, заради други ангажименти, и споделяйте. Старайте се да изразявате по-открито чувствата си, за да може да скрепите отношенията си, това ще ви накара да се чувствате по-добре и по-сигурни. Периодът е подходящ за семейни срещи и разговори. През тази седмица имате възможност да премислите проблем, който ви притеснява и да откриете начин за справянето с него. Ако планирате семейна покупка, то тази седмица е подходяща да вложите пари за някаква покупка за дома. Може да получите неочаквана възможност.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Време е да започнете активна работа, за да постигате целите и идеите, които имате. Възможно е някои от вас да изпитат разочарование, ако не успеят да постигнат желанията си, но други, които разчитат на вътрешния си глас, ще се радват на успех. Съсредоточете се върху реалността, вършете работата си до най-малката подробност. Добре е да започнете работа по нов проект. Периодът е подходящ да промените нездравословните си навици и да промените начина си на мислене. Обвързаните от вас ще се радват на приятна и романтична седмица. Сега е моментът да планирате пътувате с любимия човек.

РАК (22 юни – 22 юли)
Предстои ви важна седмица, много от вас ще се радват на заслужени успехи в работата, което ще се изрази с възможност за изява, признателност или пари. Ще сте удовлетворени от себе си и от работата, която сте свършили. Това се отнася за тези от вас, които не са пестили усилия, докато са преследвали мечтите си. Добре е да сте по-приспособими към случващото се около вас. Онези, които се занимават с бизнес или са изправени пред важни финансови решения, седмицата ще се окаже много важна. Не бързайте и обмисляйте добре действията си. Ако сте обвързани ви очакват приятни изненади в интимен план. Периодът е добър за пътувания и да отделите повече време за спорт.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
Започвате новата седмица в добро настроение, което ще ви помогне във всичко през следващите дни. Ще вярвате в себе си и ще сте достатъчно мотивирани, за да постигнете целите си. Тези от вас, които са оставили любимия човек на заден план, заради работата си или друго, сега е време да постигнат отново баланс. И през следващите дни ежедневието ви ще е динамично и трудно ще успеете да се посветите само на едно нещо. Някои от вас усещат нуждата да забавят за кратко темпото. По-добре е да съсредоточите върху важното за вас, вместо да се разпилявате в различни посоки. Много от вас ще успеят да си подредят приоритетите. Следвайте целите си и не забравяйте, че се нуждаете от подкрепата на околните.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Новата седмица ще се радвате на удовлетвореност, любов и уважение, особено, що се отнася до личните ви отношения. Каквито и да са целите ви, ако те наистина отразяват желанията ви, ще се развият добре. Следвайте предначертания в главата ви път и не се отклонявайте от стремежа да постигнете целите си. Не забравяйте и да експериментирате, не се осланяйте само на сигурното. Нищо чудно през тази седмица да се сбъдне някоя съкровено ваше желание, ако сте работили усилено в посока на изпълнението му. Ако се занимавате с работа или хоби, които истински обичате и ви носи удоволствие, през тази седмица ще получите добра възможност за изява в областта. Имате енергия да се занимавате и с нови проекти и нови начинания. Имайте вяра в себе си.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През новата седмица се опитайте да сте по-прагматично настроени към живота. Това не означава да се откажете от идеите си, а напротив, следвайте ги стриктно и работете за тях. Бъдете упорити, когато се налага, особено ако става въпрос за административни и финансови въпроси. Много от вас имат желание да работят повече, за да получат повече пари. Ако учите, с цел да усъвършенствате работата си, периодът е подходящ за това. През тази седмица ще попадате на точните хора, които ще ви помогнат да намирате нужната ви информация. Имате много идеи, но премислете кои наистина заслужават вниманието ви. В работата си е възможно да се сблъскате с някаква неприятност.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През тази седмица ще усетите прилив на енергия и ще отстоявате своите интереси. Някои ще се впуснат в нови начинания, окрилени с нови сили. Ако досега сте мълчали в личния си живот, време да изгладите проблемите. През тази седмица имате нужда да сте в компанията на любимия си човек или други близки хора. Имате нужда да обгрижвате другия, да му помагате. Ако сте насочили усилията си към работата си ще се радвате на добри резултати, включително и финансови. Може да започнете ново начинание, с което ще подобрите материалното си положение. В края на седмицата ще сте по-чувствителни, така че не планирайте нищо и обърнете внимание на себе си и вътрешния си свят.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица не е нужно да полагате големи усилия, за да постигнете желанията си. Без друго привличате лесно вниманието, не е нужно да прекалявате. Спокойно може да се насладите на седмицата. Но това не означава да бездействате. По-активните от вас ще усетят момента да се възползват максимално от него и да постигнат по-лесно целите си. Ако ви очаква пътуване всичко ще премине леко и нищо чудно животът да ви поднесе някоя изненада. Необвързаните ще срещнат интересен човек по време на пътуване или на работа. Периодът е подходящ да прекарвате време в компанията на любимия човек. Наслаждавайте се максимално на времето, прекарано с него, защото то ще ви вдъхне нови сили.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
В началото на седмицата ще сте доста емоционални и ще ви е много трудно да слушате разума си. Възможно е да се почувствате объркани и застрашени в работата си. Ще трябва да се опитате да овладеете чувствата. Не пренебрегвайте желанията си и не се заблуждавайте, че проблемите пред вас ще изчезнат сами. Най-добре е да говорите с този, който ви създава пречки, но без да създавате конфликти. През тази седмица е подходящо да сложите началото на нови проекти или да създадете нови контакти. Социалният ви живот ще се оживи, което ще ви носи удовлетворение. Ако сте започнали нещо ново, вложете цялата си енергия в него.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През тази седмица ще се наложи да се занимавате с въпроси свързани с вашия професионализъм. Как точно ще протече седмицата зависи от това, дали сте доволни от сегашното си положение и развитие. Ако сте на мястото си и работите по призванието си, то седмицата ви ще е много успешна. Следвайте плановете си и реализирайте идеите си. Тези, които не са доволни от кариерата си, обаче, седмицата ще е много е наситена с неблагоприятни ситуации. Говорете с шефа си за проблемите, които имате и за промяната, която искате. Не е задължително всичко това да се случи веднага. А може и да потърсите нова работа. За обвързаните седмицата ще е много приятна, по отношение на изненадите от половинката ви. Необвързаните трябва да се срещат с повече хора през седем дневния период.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмица ще имате желание да се срещате с повече хора. Много от вас ще търсят повече забавления и ще изпитват желание да се върнат към любимо занимание. Някои от вас може да останат приятно изненадани в работата си и пред вас да се открие голяма възможност за финансова стабилност. Бъдете максимално съсредоточени върху работата си. В любовта необвързаните ще имат желание да флиртуват, да излизат повече. А тези от вас, които имат половинка до себе си, ще имат възможността да разнообразят любовните си отношения и да се радват на повече страст и романтика през тази седмица.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 18.06 24.06.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Lisica » 18 Юни 2018, 11:57

телците да се стягаме, чака ни много добра седмица!
Аватар
Lisica
 
Мнения: 1044
Регистриран на: 25 Мар 2015, 09:55


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта