25.06 - 01.07.2018 - Седмичен хороскоп!

25.06 - 01.07.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 25 Юни 2018, 10:53

ОВЕН (21 март – 20 април)
Новата седмица ще е наситена с емоции. Ако се налага да водите преговори, те ще бъдат успешни. Сега е моментът да кажете какво желаете, както в работата си, така и в личния ви живот. През втората половина на седмицата си отделете време за почивка, намалете темпото в работата си и ще постигнете желаното, без да форсирате нещата. Мислете дългосрочно, а не действайте импулсивно, това ще е във ваш минус.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
Намирате се в период, в който трябва да преоткриете себе си, да намерите ново поле за изява. Сега не сте под напрежение, имате време за себе си и за близките си, така че се възползвайте за личностно израстване. Възможно е да получите информация, която ви е важна. През следващите дни се постарайте, освен време за себе си, да намерите и такова за близките си, покажете, че ги уважавате и сте насреща, когато имат нужда от вас.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През тази седмица ще сте в добро настроение и нещата около вас ще се случват с лекота. Периодът е добър от финансова гледна точка, стига да не харчите излишно. Помислете как може да вложите в бъдещето си и в развитието си. Нуждаете се от някаква промяна, но внимавайте тя да не е с цената на разбирателството с близките ви, както се случва често, когато искате нещо. В края на седмицата ви очакват приятни емоции.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази седмица ще се чувствате изоставени и самотни. Опитайте се да не изпадате в самосъжаление, не сте толкова безпомощни и безсилни, за каквито се смятате. Намерете решение на проблемите си, вместо да хленчите излишно и си извадете поуките от ситуацията. Към края на седмицата отделете време на близките си, те ще ви заредят с положителна енергия и това ще ви помогне по-бързо да се справите с лошото си настроение и проблемите.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
Тази седмица ще започне много енергично за вас, ще успеете да свършите голяма част от ангажиментите си. В работата ви задачите постепенно ще намаляват, бързо ще се справяте с тях. По този начин ще си осигурите мързелив край на седмицата, отдайте се на заслужена почивка. Погрижете се за емоционалното си състояние, обградете се с приятни хора. Възможно е да се изнервите на половинката си, избягвайте да се ядосвате за дребни неща. Сега се отдайте на почивка, а оставете големите планове за есента.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Вслушайте се във вътрешния си глас, който ви подсказва, че ви очакват неприятности на работното място, още в началото на седмицата ще ви се струпат доста проблеми. В личния ви живот не се оставяйте да бъдете подвластни на вашите съмнения и предположения, най-вероятно ще са преувеличени. Ако някой ви предлага нещо твърде добро, имайте едно наум. През почивните дни се срещайте с приялите, с които можете да споделяте без притеснения, те ще ви помогнат с ценни съвети.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Възможно е през тази седмица да не се чувствате удовлетворени от работата си. Не си мислете, че на всяка цена трябва да вземете каквито и да е било решения в момента, защото не е така, в средата на седмицата умът ви ще се избистри. Ако се чувствате уморени, забавете темпото и намирайте време за почивка. Обърнете внимание на важните хора. Не се нагърбвайте с работата на всички, както в службата, така и у дома. През уикенда отделете време за себе си и се погрижете за външния си вид.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През тази седмица ще изпитвате смесени чувства - в един момент ще имате усещането, че не владеете ситуацията, а в друг момент ще преливате от енергия. Като цяло през седмицата ще се редуват възходи и падения, което ще се отрази на емоциите ви. Добрата новина е, че всичко ще се случва с подкрепата на близките ви и ще успеете да се вземете в ръце. Тази седмица не се ядосвайте, ако не се случват нещата така, както вие искате. Имайте търпение.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица ще сте заобиколени с интересни хора, които ще ви помогнат да мислите по-нестандартно. Не забравяйте и ангажиментите, които имате, трудете се, за да бъдете възнаградени скоро за положените усилия. Сега имате своя шанс да получите кредит или заем, но гледайте да сте разумни и да не харчите повече, отколкото изкарвате, което ще ви донесе много трудности занапред. В края на седмицата се разходете из природата, или се отдайте на някакъв спорт, който да ви тонизира.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
За вас тази седмица ще е доста спокойна. Изпитвате желание да прекарвате повече време у дома, това ще ви се отрази много по-добре, отколкото ако ходите по шумни места, на които сега няма да се чувствате на мястото си. Запазете спокойствието си, отпуснете се, и не се притеснявайте, че не изпитвате нужда да сте сред хора. Към края на седмицата е възможно да изпитате някои страхове, да откривате несъществуващи проблеми и да се притеснявате от неща, които не бихте могли да промените. Доверете се на интуицията си и не задълбавайте излишно в проблемите.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Тази седмица ще е подходяща да постигнете това, което искате, особено ако става въпрос за разговори, преговори или каквито и е да било изяви пред хора. Дори и да срещнете някои затруднения ще ги преодолеете много лесно и бързо. Внимавайте с финансите си. В личните и служебни взаимоотношения ще сте по-раздразнителни и лесно ще се дразните на околните. Опитайте се да оставите околните на мира и да се погрижите за себе си.

РИБИ (20 февруари – 20 март)

В началото на седмицата ще сте изморени. Измъчат ви най-различни съмнения и е възможно в интимната ви връзка да предстоят някои сериозни изпитания. Не се подлъгвайте по приятелите си, защото това ще усложни положението още повече. Не избързвайте със заключенията. В края на седмицата правете неща, които ви носят удовлетворение и ви карат да се чувствате добре. Обърнете внимание на дома си, разхождайте се, пътувайте. Предстои ви интересно пътуване.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 25.06 - 01.07.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот valensiq » 25 Юни 2018, 15:24

Ще я видим и тая седмица каква ще бъде! Дано да предстои нещо интересно :)
Аватар
valensiq
 
Мнения: 159
Регистриран на: 23 Ное 2016, 13:39


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта