02.07 - 08.07.2018 - Седмичен хороскоп!

02.07 - 08.07.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 02 Юли 2018, 11:00

ОВЕН (21 март – 20 април)
През новата седмица ще общувате с лекота. Възможно е да се сблъскате с провокации на работното си място, внимавайте с реакциите си. По-добре е е да не насилвате обстоятелствата и да приемете по-леко нещата. През следващите дни се вслушвайте във вътрешния си глас. Не се претоварвайте с допълнителна работа. Намерете време за себе си. Седмицата предразполага към големи инвестиции. Оставете за края на седмицата важните решения, тъй като през първите дни ще сте по-емоционални.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
През тази седмица обърнете внимание на вътрешния си свят и на най-съкровените си чувства и желания. Ще се опитате да запълните някои липси с повече работа и изяви, но това няма да помогне особено. Ако искате да постигнете нещо, споделяйте намеренията си и търсете партньор в начинанието, вместо да обвинявате околните, че не се справят. Възможно е да се настроите срещу любимия си човек. Показвайте малко емпатия към околните, не ги обвинявайте постоянно.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През тази седмица отношенията ви с колегите ще са обтегнати, възможно е някой да говори зад гърба ви и да ви злепоставя или да се опитва да се възползва от вас. Не ставайте параноици, но имайте едно наум. Избягвайте интригите, ако се налага да изкажете мнението си или да се защитите - правете го открито. Ако сте под напрежение споделете с някой близък как се чувствате. През тази седмица все пак вашите най-големи страхове ще са вътре във вас - вашите виждания и модели на мислене. Седмицата е подходяща за промяна в начина на живот.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази седмица си намирайте време за почивка и за творческа дейност, не се претоварвайте с прекалено много ангажименти. Тези от вас, които се занимават с изкуство или обичат да творят, седмицата ще е изпълнена с възможности да разкриете потенциала си. Имате вдъхновение, а въображението ви ще се развихри. Не се оправдавайте с липса на време за вашата несигурност, но сега е моментът да покажете на какво сте способни. В личния ви живот обърнете внимание на това, от което имате нужда вие, а не околните. Периодът е добър за любовни срещи. Имайте едно наум когато общувате с колегите си, може някой да ви манипулира.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
През тази седмица ще сте пълни с енергия. Досега трябваше да отлагате различните начинания, но сега е моментът за действие. Може да започнете да реализирате идеите си. Семейните ви отношения ще са сред акцентите през тази седмица. Ще получите подкрепата на семейството си, било то под формата на помощ, а дори и финансова такава. Периодът е подходящ за ремонт, за преместванае. Някои от вас могат да сменят работата. Необвързаните нека излизат повече, възможно е да срещнете интересен човек.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица ще се стремите към сигурност и няма да правите експерименти. И все пак е възможно да се случи нещо неочаквано, но няма вие да сте инициаторите. Може половинката ви да ви спретне изненада или до вас да достигнат неочаквани новини. Ако нещата не се случват така, както вие искате, ще се наложи да го приемете. Вслушвайте се малко повече в думите на околните, може да видите нещата от друг ъгъл и това да ви помогне в ситуацията, в която се намирате. Не се притеснявайте да говорите за чувствата си, особено що се отнася до любовния ви живот. Не се притеснявайте да поискате това, от което имате нужда. Периодът е подходящ за учене, така че ако се чудите дали да запишете курс, време е да го направите.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През тази седмица бързо ще мените настроенията си. Логичното мислене няма да ви се отдава и ще се подвластни на емоциите. Финансовите въпроси стоят на дневен ред и следващите дни. Може да получите пари, които не сте очаквали или да се появи непредвиден разход. Ако работата ви е свързана с пътувания, използвайте тази седмица за интересни преживявания, когато сте на път. В личния ви живот също ще се случват интересни неща. Изпитвате нужда за спокойствие и стабилност. Ако се налага да направите нещо, което ви безпокои, не бързайте да се отказвате, това е вашият шанс да се изправите срещу страха си.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Тази седмица ще бъде много важна за вас - темите, които ще ви занимават ще са същите, които ще стоят пред вас и следващите месеци. Добре е да отделите време за да помислите и да се запитате каква промяна искате. Разберете в коя житейска област имате нужда да настъпи тя, за да се чувствате удовлетворени. Периодът е подходящ да пробвате нещо различно, да си потърсите работа, например. Ако сте обвързани и имате нужда от подкрепата на половинката си. Ако сте необвързани може да се почувствате много самотни, затова излизайте повече и общувайте сколкото се може повече хора.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През новата седмица обърнете внимание на семейството си и на близките си, но и не пренебрегвайте служебните си ангажименти. Бъдете уверени и сигурни в успеха си. Това ще ви осигури удовлетворение и приходи. Следващите дни ще са благоприятни за вас, ако се занимавате с творческа дейност. Ако имате възможност да се сдобиете с допълнителни умения, потърсете информация как да го реализирате. Опитайте се да намерите време за уединение, за разходки и почивка. Не се насилвайте да вършите много неща, ако нямате нужната енергия. Седмицата ще е по-напрегната в любовен план. Възможно е във връзката ви да се появят някои проблеми.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Тази седмица ще е много успешна за вас - ще ви се открие възможност за бъдещи инициативи. Поставете началото на нещо ново и то най-вероятно ще бъде успешно. Преди това да се случи, ще усетите някаква съпротива, но не трябва да се отказвате, ако чувствате, че сте на прав път. Обърнете внимание на личния си живот през тази седмица. Срещайте се с различни хора, започнете групови тренировки и изобщо, приобщете се към хора, с които имате общи интереси. Може да се разочаровате от някои приятели, а от други да получите неочаквана подкрепа. Периодът е подходящ за почивка и за размисъл.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През тази седмица ще поставите началото на някои промени в личния и професионалния живот.. Възможни са изненади, не си правете планове, а очаквайте неочакваното. Ако искате да започнете нова работа, сега е моментът да направите нещо по въпроса. Плановете ви за бъдещето са оптимистични и е добре да ги следвате. Не мислете твърде много, водете се от сърцето си. В личния ви живот не се надявайте на спокойствие, очакват ви много вълнуващи събития. Ако сте обвързани е възможно във връзката ви да настъпят някои промени.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Следвайте вътрешния си глас, който най-вероятно ще ви казва да промените дадена ситуация. Повече от вас ще са доста раними, затова потърсете помощ от близък. Колкото и да ви е трудно да бъдете честни със себе си и с близките си, трябва да го направите, но внимавайте да не стигнете до крайности. През втората половина на седмица ще ви бъде по-лесно да разберете какво точно ви тормози. Говорете със замесения човек - дали интимен партньор, колега или роднина. Ако сте поставили началото на някакъв проект, сега ще се има развитие по него. Периодът е благоприятен за финансите ви. Използвайте момента да стабилизирате финансовото си положение. Възможно е да направите по-голяма покупка.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 02.07 - 08.07.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Pipilota » 02 Юли 2018, 14:07

аз се глася за почивка, хороскопа ми вика - почвай нещо ново, успешно ще е . :) май ще го отложа за следващия път когато дойде подходящото време. :mrgreen:
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта