09.07 - 15.07.2018 - Седмичен хороскоп!

09.07 - 15.07.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 09 Юли 2018, 11:15

ОВЕН (21 март – 20 април)
Не се ядосвайте през тази седмица, ако задачите ви не вървят по план. Бъдете търпеливи. Ако не сте успели да постигнете дадена цел – не се притеснявайте. Просто сега не е моментът и съдбата ви предпазва от грешките, които евентуално бихте допуснали. През седмицата се съобразявайте с мненията на околните – на човека до вас, семейството и децата. За момент се отклонете от собствените си потребности и се доверете на другите. Намалете темпото, починете си за кратко и се отдайте на любимите моменти с най-близките ви хора. Съществува вероятност любим за вас човек да има нужда от вашата подкрепа, помощ и грижа.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
Седмицата за вас започва с препълнен график от срещи и задължения, но вие ще се справите перфектно с поставените ви задачи. Бъдете внимателни, когато комуникирате с колегите си. Ако се стигне до конфликт просто се вслушайте в мнението на околните. Ще имате полза от това.
Спокойно ще премине за вас седмицата у дома. Ще срещнете разбиране от страна на човека до вас. През уикенда ще си починете активно и ще „презаредите“ батериите за следващата седмица. Но докато почивните дни дойдат ще трябва да се потрудите здраво.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Отделете повече време за себе си през тази седмица. Останете насаме със себе си и се абстрахирайте от всичко, което се случва в околния свят. Дните 12 и 13 юли са подходящи за усамотявате, тъй като желанието ви за социализация тогава няма да е засилено. Помислите за собствените си потребности, емоции. Удовлетворете своите нужди и ще се почувствате в хармония със себе си. През този период може да се усъвършенствате, да започнете нов курс или да завършите вече такъв. Поработете над личностните си качества и умения, които прилагате в работата си.

РАК (22 юни – 22 юли)
Периодът е подходящ за промяна в личните и деловите отношения. Опитайте се да се грижите повече за себе си и оставете хората около вас да поемат по-голяма част от задълженията. Не изисквайте прекалено много от близките ви. Не ги принуждавайте да правят точно определени неща, само и само вие да сте щастливи. Прекалените изисквания няма да спомогнат за сбъдване на желанията ви.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
Съществува вероятност през тази седмица емоциите да вземат връх и да ви попречат да се съсредоточите. Карайте по-леко, защото умората няма да доведе до положителни резултати. Отделете време за пълноценна почивка. Емоционалното и физическо натоварване могат да се отразят неблагоприятно на вашето здраве. От дълго време изпитвате нужда от промяна, но страхът надделява във вас. През средата на седмицата ще ви се отвори възможност да осъществите дълго плануваните си мечти. Не се страхувайте, а рискувайте смело и много скоро ще осъзнаете, че сте взели правилното решение.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
За вас това е седмицата на флиртовете. Ще бъдете заобиколени от изкушения и със сигурност ще привличате вниманието на околните. В средата на седмицата любовните емоции ще достигнат своя пик. Възможни са и драматични моменти, но в петък и събота оптимизмът към живота ще се възвърне и ще се забавлявате истински.
Следващите дни са особено благоприятни ако се занимавате с творческа дейност или ви предстоят изяви в работен план. Вторник и сряда ще получите дълго чаканото вдъхновение, а идеите ще валят една след друга. Прекарайте уикенда, заобиколени от хора. Вие имате нужда от социализация и нови запознанства.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Седмицата ще е доста емоционална за вас – предстоят ви интересни, но и критични моменти, които ще подложат на изпитание вашите качества. Но не се притеснявайте. Периодът е много силен и от всяка една ситуация ще сте по-силни и решителни.
Периодът е перфектен да направите завой във вашата работа - да я смените или да покажете нови и неподозирани качества пред вашия шеф и колегите си.
Не изисквайте много от вашата половинка в личен план. Прекалените изисквания ще отдалечат човека до вас, а това няма да бъде в интерес на връзката ви.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
За постигане на перфектни резултати на работното място през тази седмица е най-добре да заложите на работата в екип. Ако трябва да разрешите някакъв казус е най-добре да обедините усилия с хората, които са ангажирани към проблема. Ако решите да ги игнорирате и да се справите сами и да оберете всички овации това няма да приключи добре.
В края на седмицата прекарайте повече време с вашите близки и приятели, които не сте виждали дълго време. Обърнете необходимото внимание на близките хора, за да ви е спокойно в личен план.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Тази седмица ще сте в центъра на купона – забавленията ще са на макс и приятни летни емоции. Но, бъдете внимателни с вашите финанси. Може да изпитате финансови затруднения. Съветваме ви да се откажете за малко от купоните и да вкарате в ред живота си. Съвсем скоро пред вас ще се появят дилеми, които трябва да решите. От вас ще се изискват бързи решения. Ако сте обвързани напрежението във връзката ви може да ескалира. Не са изключени и конфликти.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Тази седмица ще сте окрилени от любовта. Половинката ви ще бъде много всеотдайна към вас, а вие ще се наслаждавате на нейното/неговото внимание. Възползвайте се от тези прекрасни моменти, но не забравяйте, че и вие трябва да върнете жеста.
Необвързаните представители ги очакват нови и интересни запознанства, флиртове, които може да прераснат в нещо повече.
На работното място ще получите неочаквано предложение. Най-важното през този период е да имате време за пълноценна почивка на тялото и ума - работата няма да ви избяга.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През тази седмица ще оказвате постоянна помощ на хората около вас. Не откликвайте на всяка молба, а помислете и за себе си. Поглезете се със спа, масаж и не отменяйте часа си за козметик, заради поредната прищявка на ваш близък. Никой няма да ви се разсърди затова, че искате да си починете и да се поглезите поне един ден.
Периодът е благоприятен за постигането на важни цели на работното място – особено ако сте творческа личност. Бъдете търпеливи, а след като преодолеете предизвикателствата по пътя на постигането на целта спокойствието и удовлетворението ви са гарантирани. През уикенда ви очаква изненада от скъп за вас човек.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Много важно решение ви предстои да вземете в началото на седмицата. Въпросът е личен, така че не се съветвайте с околните, а вземете решението сами. За креативните личности периодът е подходящ за работа, така че дерзайте смело. Вслушайте се в сърцето си и поставете себе си на първо място. Започнете някакво ново начинание, осъществете своя мечта или просто останете насаме със себе си.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта