23.07 - 29.07.2018 - Седмичен хороскоп!

23.07 - 29.07.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 23 Юли 2018, 10:46

ОВЕН (21 март – 20 април)
През новата седмица е възможно да се чувствате притиснати и някоя грешка, която сте допуснали да излезе наяве. Поправете бързо нещата. Ще се чувствате така, сякаш не се случва нищо, но за летните месеци е обичайно, през есента ще усетите промяната. Не се затормозявайте с излишни мисли и негативни емоции, старайте се да почивате и да събирате сили. Периодът е подходящ за срещи с близки и приятели, игри, забавления. Не мислете много за работа, а повече за почивка.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
Грижете се повече за себе си и не притискайте хората около вас. Не се притеснявайте, че не всичко е под контрола ви. Възможно е през тази седмица обсъждате отношенията си с интимния партньор или децата. ще искате да прекарвате повече време със семейството си. Периодът е чудесен да направите някаква промяна в дома си - освежаване или ремонт.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Седмицата е подходяща за пътувания и създаването на нови контакти. Ако планирате подписването на важен договор, по-добре да отложите това за есента. Възможно е попаднете в спор и да се наложи да вземете страна. За тези от вас, които се занимават с търговия, периодът ще е много добър. Ако тази седмица съвпада с годишната ви почивка, интересните преживявания ще са навсякъде с вас.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази седмица ще изпитвате напрежение както в личните, така и в служебните си контакти. Не се притеснявайте, а го приемете като възможност да подобрите отношенията с партньора ви. Периодът е особено подходящ за започването на нещо ново, в което да вложите цялата си енергия. Към края на седмицата ще сте по-емоционални. През тези дни си дайте време за почивка и не се заемайте с начинания, които изискват повече енергия.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
През новата седмица ще сте по-чувствителни от обикновено. Прекалените емоции ще ви донесат и физически симптоми, така че се опитайте да разпускате. Насочете вниманието си към вас самите, мечтите и желанията си, особено тези, свързани с любимия човек и семейството ви. Не обръщайте поглед назад, за да се вглеждате в неща, които ще ви попречат да постигнете желаното. Някои от вас ще се изненадат приятно, постигайки мечтите си следващите дни. Периодът е подходящ за изява на работното място и творчески занимания.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Тази седмица имате нужда да се поглезите и да обърнете внимание на външния си вид - сменете прическата, купете си нова дреха, поглезете се с масаж. Доставяйте се удоволствия, макар и малки, те ще ви накарат да се чувствате специални. Седмицата е подходяща за почивка и романтика. Някои от вас ще се радват на специалното внимание на любимия човек. През този период се освободете от всичко, което не ви трябва - както в битов, така и в емоционален план.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Седмицата, която предстои ще е спокойна, наситена с интересни срещи и нови запознанства. Ще се чувствате добре и ще се радвате на неща, които ви носят удоволствие. Срещите с приятели са чудесен начин да разпуснете след работа, така че ако имате възможност, излизайте по-често. В средата на седмицата се съсредоточете върху работата си. Не пренебрегвайте семейството си, заради работните ангажименти, нуждаете се от романтика през следващите дни, намерете време за нея.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Следващите дни ще са много важни за вас в професионален план, ще получите възможност да покажете към какво точно се стремите. Не допускайте да ви възпират и притесняват мисли за това, дали сте достатъчно добри и какво е мнението на хората. През тази седмица поддържайте баланс между дома и работата си. Ако едното вземе превес, другото ще пострада, а това ще се отрази на вашата енергия и емоции.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Следващите дни ще ви заредят с положителни емоции и вдъхновение, особено ако успеете да пътувате и да създавате нови контакти. В резултат на това, ще създадете нови планове за бъдещето си. Ако искате да направите промяна в работата си, ще ви се открият възможности за това през есента, а сега е моментът, в който трябва да премислите добре какво да направите, за да тръгнете в желаната посока на промяна.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Направете най-доброто за себе си през тази седмица и оставете тялото и ума си да релаксират - отидете на почивка или си починете у дома. Не очаквайте околните да се погрижат за вас. Оставете и околните да си починат от вашите изисквания, ако имате подчинени, не ги притискайте излишно, това ще навреди на отношенията и мотивацията им, нека следващия месец имат възможност да са по-спокойни. Използвайте времето през тази седмица да обърнете внимание на душевното си състояние.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Тази седмица се отдайте на постигането на поставена цел, особено, ако е свързана с творчество. Бъдете търпеливи и въпреки забавянето, през есента ще сте благодарни на резултата. Основната задача, която ви предстои през този период е да балансирате между дома и работата си, между личните ви предпочитания и тези на околните. Ще имате възможността да усетите, дали имате правилните хора около себе си и дали партньорствата с тях си струват.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
В средата на седмицата бъдете внимателни в общуването с околните. Има вероятност някой да ви заблуди нарочно, а вие самите да се превърнете в жертва на невъзможни очаквания. Бъдете нащрек, ако някой ви поиска заем или трябва да боравите с голяма сума пари, сега не е подходящо да го правите. В личен план ще сте много отдадени на партньора си, но това може и да не бъде оценено. Опитайте се да бъдете по-практични и отделете време да довършите недовършените задачи.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 23.07 - 29.07.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Pipilota » 23 Юли 2018, 11:53

Сякаш и звездите знаят, че е време за отпуски :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41

Re: 23.07 - 29.07.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Lollipop » 23 Юли 2018, 15:44

Pipilota написа:Сякаш и звездите знаят, че е време за отпуски :)

Ами тя цялостната нагласа е такава, няма как и звездите да не го знаят.
Аватар
Lollipop
 
Мнения: 2728
Регистриран на: 14 Ное 2014, 15:55


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта