30.07 - 05.08.2018 - Седмичен хороскоп!

30.07 - 05.08.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 30 Юли 2018, 11:57

ОВЕН (21 март – 20 април)
Очакват ви успешни дни на работното място, но пък е възможно да е доста емоционална и динамична в личен план, особено в любовния ви живот. Изпълнени сте с енергия и имате достатъчно смелост да постигнете целите си, но е възможно и да прекалите. Ако силно искате нещо, постарайте се да не пришпорвате събитията, а да имате търпение, защото бързането може да донесе негативни последствия. В личните ви отношения, положението ще е малко по-сложно, трябва да сдържате нервите си и да изяснявате проблемите си, когато сте спокойни, а не ядосани. Бързо ще ви минава и лесно ще сменяте настроенията си.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
През новата седмица ще имате възможност да се насладите на живота си и да си починете. Очакват ви успехи в работата, които ще подобрят още повече настроението ви, приятните преживявания също ще заемат голяма част от деня ви и то без да полагате големи усилия за тях. Каквото и да решите да правите, късметът ще е с вас, така че бъдете по-смели, ако имате някаква цел. Възможно е да получите интересно предложение за бъдещето си, послушайте вътрешния си глас. През тази седмица няма да има нищо случайно и тя може да се окаже съдбоносна за промените, които ви предстоят.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През тази седмица са възможни конфликти, особено ако сте правили повече компромиси в последно време, с цел да си осигурите спокойствие. Няма как да угодите на всички, колкото и да ви се иска, затова следвайте своите желания, без да мислите за това кой може да ви се обиди. Не приемайте случващото се драматично. Периодът е подходящ да се съсредоточите върху реализирането на някоя цел и да започнете да работите в посока постигането й. Не е нужно да се опитвате да предвидите бъдещите събития, а просто действайте така, както сметнете за добре. Ако сте обвързани в началото на седмицата ще се радвате на вниманието на половинката си. Не отказвайте покани за събития и срещи.

РАК (22 юни – 22 юли)
Започва една много емоционална и изпълнена с различни преживявания седмица, през някои от дните ще се чувствате по-унили, а през други ще сте пълни с ентусиазъм и желание за приключения. През първите дни на седмицата намерете време за хобитата си и за любимите си занимания. Ще сте вглъбени в своите неща и ще предпочитате уединението, през шумните компании. Настроенията ви ще се менят често. Грижете се за себе си, почивайте си и си угаждайте до колкото ви е възможно. Ако се концентрирате на работното си място ще сте доста продуктивни. Поглезете се и не се чувствайте виновни пред останалите, че сте отделили време и средства за самите себе си.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
Тази седмица ще е много благоприятна, всичко, с което се захванете ще ви донесе добри резултати. Ако искате нещо много силно, без значение дали в работата или в личния живот, отделете време да сформирате точно желанието си и започнете да работите за постигането му, мислете и реалистично. В свободното си време се занимавайте с приятни за вас неща, излизайте повече. След средата на седмицата може да срещате някои трудности в общуването с колегите си, трябва да правите компромис и да не спорите излишно, а да изказвате мнението си спокойно. Нито една крайност няма да е във ваша полза през следващите дни.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица ще постигате успехи в работата си, ако успявате да отделите време и за други приятни занимания. Така ще избегнете прегряването и зациклянето. В началото на седмицата ще ви занимават финансови въпроси, които ще бъдат с положителен развой. В средата на седмицата забавете темпото и намерете време за почивка и да планирате бъдещето. Що се отнася до отношенията с околните, има риск в края на седмицата да попаднете в конфликт. Възможно е да ви занимават предишни проблеми и те да породят спор. Периодът е подходящ да се разделите с миналото.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Започвате седмицата в добро настроение. Приятните преживявания ще продължат и през тези дни, периодът е подходящ за положителна промяна в интимната връзка и за затвърдяване на отношенията. Темата за любовта ще занимава много от вас, така че може да очаквате някакво развитие. Няма да се притеснявате за пари. В края на седмицата бъдете внимателни, тъй като съществува риск от измама или да направите неподходяща покупка, както и да вложите парите си в нещо, което не си заслужава. Не прибързвайте, тъй като сега може да смятате, че влагате в добро начинание, в дългосрочен план ще се окажете на загуба. Не действайте импулсивно в харченето на пари. Не е проблем да се отпуснете малко, но не бъдете лекомислени.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Тази седмица ще е много благоприятна както в професионален план, така и що се отнася до финансите ви. Каквато и цел да си поставите, ако действате целенасочено, бързо ще постигнете резултат. Имайте предвид, че е важно наистина да бъдете активни, ако чакате нещата да се случат от само себе си няма да постигнете резултат. Може да стартирате нещо ново, дали ще е обучение, дали ще промените работата си или друго, няма значение. Периодът е добър да се погрижите за материалното си благополучие - потърсете си по-добра работа или допълнителни доходи, може да започнете обучение, което в бъдеще да ви носи повече пари. В края на седмицата бъдете честни, ще имате възможност да споделите какво мислите.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Тази седмица ще е от особено значение за вас. Имате възможност да оставите миналото зад гърба си и да вперите поглед в бъдещето - към новите начинания. Здравият разум е от голямо значение, за да ви помогне да действате практически и да следвате целите си. Не се подлъгвайте по това, че в миналото не сте постигали желанията си, през следващите седмици това няма да е така и имате шанс да промените доста неща. В първите дни на седмицата е възможно да се почувствате несигурни, но си направете равносметките и продължете напред. Периодът е подходящ да сбъднете свое желание и да оформите добре мечтата си в ясна цел.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Тази седмица ще започне много положително за вас, очаква ви приятна изненада. Ще сте развълнувани от промените, които се случват. Важното е да не слагате сами спирачки пред себе си и да не се поддавате на съмнения. Темата за семейството ще ви занимава активно, възможно е да получите добри новини в тези области. Ако ви налегнат грижи за пари не изпадайте в паника, възможно е съвсем скоро да намерите решение на проблема. След средата на седмицата ви очакват благоприятни дни, глезете се и намерете време за почивка. В работата всичко ще върви по план и няма да срещате трудности.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През тази седмица отделяйте повече време за себе си, погрижете се за вас самите, отделете време за почивка. Каквито и да са ви ангажиментите, не се опитвайте да ги вършите едновременно. Мислете повече за това от какво имате нужда вие самите, вместо да угаждате на околните. Периодът е подходящ за пътувания и за срещи с познати. Ако искате да разнообразите ежедневието си, изпълнете го с повече забавление, вместо с досадни задачи. След сряда ще сте на работна вълна и е възможно да попаднете в по-изнервящи ситуации. Ако сте обвързани не е изключено човекът до вас да ви дразни с поведението си и ще са нужни повече усилия, за да върнете хармонията между вас. Най-разумно би било, да изчакате емоциите да се уталожат и тогава да проведе разговор. В работата ви е възможно да стане доста напечено, ако имате проблеми с шефовете си.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмица ще успеете да си починете и няма да имате причини да се ядосвате. Седмицата е благоприятна що се отнася до професионалното ви развитие, особено ако сте планирали да стартирате нещо ново. Темата за парите ще ви занимава и през следващите дни ще постигнете прогрес по финансов въпрос. Успехите ви през тази седмица ще са в резултат на много работа и практично мислене, през които сте минали. Ако сте свикнали да разчитате много на околните, сега е моментът да се опитате да се справите сами, особено що са отнася до финанси.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 30.07 - 05.08.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Pipilota » 30 Юли 2018, 12:55

Много положителен хороскоп, харесвам го такъв изпълнен с ентусиазъм, без да се говори за ретрограден меркурий и подобни щуротии :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта