06.08 - 12.08.2018 - Седмичен хороскоп!

06.08 - 12.08.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 06 Авг 2018, 10:51

ОВЕН (21 март – 20 април)
През новата седмица ви очакват приятни изненади в личен план - ако сте обвързани ви очакват приятни моменти с половинката, а останалите е възможно да преживеете вълнуващ флирт. Отдайте се на почивка, доброто си настроение и се забавлявайте. Що се отнася до работата не влагайте много усилия през тази седмица, карайте я по-спокойно. Ще имате желание да се доказвате, но отложете за по-нататък, не се вкопчвайте в нещо, за да не пострадат другите аспекти от живота ви.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
През тази седмица имате много идеи, сега е моментът да ги последвате и да опитате нещо ново. Периодът е подходящ, ако искате някои промени в кариерата си, но инициативата трябва да тръгне от вас, дори и ако става дума за промяна на работното място. Към края на седмицата ще имате желание да си почивате и да сте в компанията на най-близките си - деца, семейство, любим човек. Седмицата е идеална за срещи със семейството и за решаването на семейни въпроси.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През новата седмица на работното ви място ще е малко по-напрегнато. Не действайте импулсивно и не се ядосвайте, най-вероятно нещата ще се оправят и успокоят от само себе си в рамките на 1-2 седмици. Общуването с делови партньори ще ви бъде трудно, но не се безпокойте излишно. Като цяло, въпреки трудностите, малко вероятно да имате достатъчно време, за да си почивате, а и това може да е причината да пропуснете добра възможност, така че отложете почивката за по-нататък.

РАК (22 юни – 22 юли)
В началото на седмицата е възможно да сте по-емоционални и да се затворите в себе си. Все пак не се поддавайте на излишни притеснения, така или иначе всичко е в главата ви. Целият месец е благоприятен да се освободите от някои страхове, но това няма как да се случи, ако се тревожите постоянно. Седмицата ще е по-трудна за тези от вас, които не се чувстват достатъчно ценни на работата си или смятат, че заплащането не отговаря на труда, който полагат. Почивните дни са подходящи да обсъдите евентуална промяна, която да предприемете, за да се чувствате по-добре.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
Новата седмица ще е изпълнена с интересни възможности, а не е изключено да получите полезна информация, която да е от полза за бъдещото ви развитие. Колкото и да сте натоварени на служебното място не пренебрегвайте семейството си, към средата на седмица ще имате нужда от подкрепата на близките ви, както и те от вашата. През почивните дни не вземайте никакви рисковани решения и не предприемайте рискови действия, особено ако сте подвластни на емоции. Дори и да ви се иска да действате на мига, по-добре да почакате няколко дни и да премислите, след което да прецените как да постъпите.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Ако имате нужда през тази седмица променете отношенията си с хората, около вас, особено, след като ги видите в реалната им светлина. Следващите дни ви дават възможност да се отърсите от илюзиите и да видите света около вас такъв, какъвто е - както в личен, така и в служебен план. Имате възможност да поставите ново начало, не изпускайте шанса си. Много е важно през тази седмица да си отделяте достатъчно време за почивка, тъй като и самите вие усещате и знаете, че сте претоварени. Намерете време за себе си и за близките си.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През тази седмица основен акцент пада върху приятелските ви отношения, ще е време да определите кои наистина ви е приятел и кой не. Около края на седмицата е възможно да изпитате затруднения в общуването с близки, колеги и дори с интимната ви половинка. Ще се чувствате неоценени и това ще ви носи лошо настроение и чувство на липса на подкрепа. За радост, няма да продължи дълго време лошото ви настроение, така че бързо ще влезете в ритъм и ще се успокоите. Уикендът мислите ви ще се прояснят.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Има риск през тази седмица да сте притеснени и ядосани, но това ще се случи само, ако сте нетърпеливи. Прекаленото силните ви желания или вкопчване в даден човек могат само да ви навредят. Тъй като не всичко е под ваше владение, това ще ви накара да се чувствате зле и да изпуснете добрите възможности, които ще се открият пред вас. Ако успеете да промените нагласата си към света, ще видите, че ще получите само положителна енергия насочена към вас. Имайте предвид, че личния ви живот ще остане на заден план и е възможно някои от вас дори да пренебрегват половинката си - не го допускайте, за да не си навлечете проблеми.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Тази седмица ще добиете яснота по въпрос, които отдавна ви интересува. Възможно е да ви осени нова идея, да усетите ентусиазъм и желание за развитие по някои лични или делови въпроси. Положителната нагласа, която имате е много важна, ако успеете да я запазите тя ще ви помогне да постигнете желания успех в дългосрочен план. Търсите възможност за реализация и израстване. Ако по принцип сте по-амбициозни, то тази седмица ще сте във вихъра си, усещате, че искате нещо ново и вероятно в определена област от живота си ще успеете да си създадете разнообразие и развитие.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Седмицата ви ще е благоприятна и подходяща за нови планове, но не бързайте с осъществяването им, изчакайте следващия месец. Сега се опитайте да си почивате повече, не поемайте допълнителна работа, старайте се да намирате време за приятните си занимания. Обвързаните от вас ще водят важни разговори с половинката си, свързани с финансови въпроси. Възможно е да имате някои разногласия, базирани на ценностната ви система, но се възползвайте от възможността да изгладите отношенията си и да намерите обща пресечна точка.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Каквито и планове да имате за действие, предприемайте крачката, след като сте се уверили, че сте спокойни. Не поемайте никакви рискове и не влизайте в безсмислени спорове, които само ще изцедят енергията ви. Ако се случи някоя промяна, която не зависи от вас, няма смисъл да й се противите, а по-добре да приемете случващото се. Тази седмица е подходяща за изясняване на отношенията ви както в личен план, така и на работното място. Някои то вас ще получат добри финансови новини. От петък ви предстои период, подходящ за учене и инициативи, свързани с парите ви.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмица напрежението вътре у нас ще ескалира и ще се чувствате принудени да проведете разговор, да определени отношенията си с даден човек или да потърсите промяна. Възможно е да се наложи да водите важни разговори и да влезете в спор с колега. През почивните дни ще имате възможност да предприемете действие към положително развитие. Необвързаните ги очаква интересно запознанство, а тези от вас, които имат партньор трябва да се постараят да намерят време и за половинката си.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 06.08 - 12.08.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Rali_hr » 06 Авг 2018, 11:47

Наистина си личат мързеливите месеци :) Планирам почивката си, свиркам си и това е, останалото по-нататък.
Аватар
Rali_hr
 
Мнения: 3333
Регистриран на: 18 Ное 2014, 14:54


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта