13.08 - 19.08.2018 - Седмичен хороскоп!

13.08 - 19.08.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 13 Авг 2018, 11:12

ОВЕН (21 март – 20 април)
Тази седмица ще е изпълнена с предизвикателства. От една страна ще имате желание да отстоявате себе си, а от друга най-вероятно ще ви се наложи да се съобразявате с околните. Каквито и да са предизвикателствата пред вас, стремете се да намерите баланса, а ако се налага, бъдете и по-решителни, но и не вдигайте скандали и не влизайте в спорове. Истината се крие в разговорите, които, ако ги проведете спокойно и търпеливо, ще ви донесат по-голям успех. Стремете се към професионално развитие, като действате с постоянство и упоритост, без да прибързвате. Мислете в дългосрочен план и не се целете в бързи резултати.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
Обърнете внимание на вашето спокойствие, периодът е подходящ да си угаждате, било то чрез храна, удоволствия, пътуване, разкрасителни процедури. Дори и тези от вас, които обикновено не се отдават на тези желания, сега ще усетите нужда да направите нещо за себе си. През тази седмица най-добре би било, ако се погрижите първо за личните си интереси и нужди и да мислите по-малко за околните. Седмицата е чудесна за социалния ви живот, срещайте се с различни и интересни хора, очакват ви и интересни запознанства. Новите взаимоотношения ще са с ключова за живота ви фигура.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Тази седмица ще е много позитивна за вас, няма да ви липсват интересни събития. Най-хубавото е, че ще получавате необходимата ви подкрепа, независимо какво правите. През тази седмица реализирайте собствения си потенциал, помагайте на околните, но и не правете жертви, заради тях. Срещайте се с приятели и не отказвайте покана за събитие, хората, с които ще се срещате ще ви окажат влияние месени напред. Периодът е добър за финансите ви, спокойно може да вземате решения за инвестиции.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази седмица ще настъпи промяна в някоя област от живота ви, но тя може да не настъпва така лесно и това да ви причини дискомфорт. Може да ви се наложи да се изправите срещу страха си от промени и да се наложи да превъзмогнете някакво препятствие. Водете се от вътрешния си глас и правете това, което ви кара да се чувствате добре, без да следвате правилата на хората и да търсите тяхното одобрение и мнение. Сега е важно самите вие да сте доволни от себе си. Старайте се да мислите практично и да действате организирано. Седмицата е благоприятна за любовния ви живот, особено ако не правите проблем от всяка дребна случка.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
През тази седмица повечето от вас ще имат желание да почиват, отколкото да работят. Искате да си угаждате и да следвате порива на сърцето си, ще действате спонтанно. Ако, обаче сте свикнали да сте по-упорити и да налагате мнението си над околните, имайте предвид, че във всяка ситуация има и друг човек и не е правилно да не вземате предвид и неговата гледна точка и да развалите отношенията си. Ако държите на хората около себе си, както и в интимен план, бъдете по-съобразителни.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Тази седмица е благоприятна за вас, що се отнася до работата, финансите и бизнеса. Ще следвате целите си, имате достатъчно енергия, за да работите упорито и да подсигурите успеха си. Дори и да сте срещали трудности напоследък с реализирането на плановете си, сега нещата ще се променят към добро. Бъдете по-смели в мечтите си, премереният риск няма да ви навреди. Отнасяйте се с разбиране и подкрепа към близките си и ги приемайте такива, каквито са.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Тази седмица ще се справяте по-добре, ако следвате собствената си интуиция, вместо да очаквате някой друг да ви каже какво да правите. През изминалите месеци някои от вас трябваше да се освободят от някои стари неща и да открият както искат занапред. Сега трябва да отстоявате себе си и своите мечти, дори и това да означава да преодолеете някои пречки по пътя към успеха ви. Преборете страховете си, проявете малко смелост. Що се отнася до отношенията ви с околните, възможно е да срещате затруднения. Общуването с партньорът и родилите ще е трудно и са възможни конфликти. Отстоявайте себе си, но в същото време не реагирайте нападателно. В работата си бъдете по-смели и не се притеснявайте да експериментирате.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През тази седмица е възможно на работното ви място да настъпят някои промени. Ако имате конфликт с някой колега или ръководител, нищо чудно следващите дни тези проблеми отново да се появят на дневен ред. Развитие ще има, ако сте по-активни и проявите по-голяма инициативност, било то да проведете труден разговор, или да реагирате по някакъв начин. Говорете, защото в противен случай може да си го изкарате на най-близките ви и да си създадете повече проблеми. При всички положения, през следващите дни трябва да се справите с проблемите, които имате, вместо да бягате от тях.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Предстои ви важна седмица, която ще е свързана с приключения, както лични, така и в професионален план. Не е задължително да се случи веднага, но е вероятно до края на седмицата да поставите началото на авантюра, която да прерасне в сериозна връзка или да финализирате проект на работа. Ще стигнете до доста прозрения, наблюдавайки случващото се около вас. През тези дни трябва да се случи това, което искате, или поне ще се доближите до целта си. Независимо дали става въпрос за личния или професионалния ви живот, успехът сам ще дойде, ако насочите правилно енергията си. Не се опитвайте да се налагате над околните, не всеки следва вашия ритъм. В работата си ще постигнете повече, ако работите в екип.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Седмицата ще е изпълнена с повече предизвикателства в емоционален план. Възможно е да изпитате чувството, че любимият ви човек е застанал на пътя ви към вашата мечта. Не са изключени и конфликти, заради финанси. Ще се отвори възможност да преодолеете емоционален проблем, но трябва да действате спокойно. Търпеливостта е плюс за следващите дни, но не оставайте пасивни. През тази седмица ако вложите енергия е бъдещ проект, ще сте удовлетворени след време. Някои от вас ги очаква голяма промяна - да се преместят в нов дом, да сбъднат някое съкровено желание.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Тази седмица способността ви да преценете ситуациите ще ви е полезна и ще ви предпазва от грешки. Периодът не е подходящ за решителни действия, а по-скоро трябва да забавите темпото и да анализирате случващото се около вас. Ако следвате предварително изготвен план, ще постигнете добри резултати. Слушайте сърцето си, и ако посоката е вярна, ще получите нужната подкрепа. Периодът е подходящ за професионално усъвършенстване, както и започването на ново обучение. Избягвайте хората и ситуациите, които ви напрягат и стресират, почивайте си повече и пестете силите си.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Препоръката към вас за тази седмица е да не изпадате в крайности, когато изразявате мнението си. Не се опитвайте да насилвате нещата, за да се развиват по начина, който вие искате. Ако искате да поемете по нов курс е нужно да проявите търпение. Промените няма да се случат за няколко дни. Като цяло тази седмица ще вземате правилни решения и отношенията ви с близките ще са гладки. Вместо да се оплаквате, дистанцирайте се от емоциите си и вижте положението си от друг ъгъл. Добре е през тази седмица да помислите за живота си, възможно е да преувеличавате и да драматизирате определена ситуация в ежедневието си и това да ви кажа да сте тревожни през цялото време.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта